Termokrūze - viņa sāk uztraukties par manu labsajūtu un veselību, tātad parādās jūtas .. vai man vajag mīļāko ar jūtām pret mani? Forši jau un glaimojoši, bet drauds ģimenei ..
Smaržas - random dāvana, bet mājās tāpat īsti nest nevar, jo sieva prasīs kur uzradušās .. vīrietis vīrietim smaržas parasti nedāvina .. ko teikt? Pats nopirka? Sūdīgi .. darbā turēt? Iespējami, tomēr sieviešu deguns spēs uzost jauno smaržu ..
Šķiltavas - Jā, tādas dāvanas vīrietis vīrietim dāvina, atmazka sievai gatava. Vienmēr līdzi kabatā .. ja nu vienīgi tā ir no tām lietām, kam parasti mēdz pieaugt kājas ..
Es kā vīrietis varu pateikt, ka man labākā dāvana arī esot attiecībās bija vienkārši pat nekas materiāls - īpašs vakars kopā, pati sieviete sevi iesaiņojusi jaukā, jaunā apakšveļā, lai mani palutinātu, kāds ar mīlestību gatavots ēdiens vai kartiņa .. patiesi vārdi no sirds ..
Ja man būtu mīļākā, es gribētu, lai viņa man uzdāvina sevi iesaiņotu jaunā apakšveļā un varbūt kādu jauninājumu gultas izpriecās .. sexžopi pilni ar interesantām mantiņām, kas liek iztēlei dancot :D