Savaldīties

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Kā savaldīties, ja ir tā ka gribas uzsprāgt un pierakstīt kādu riebīgu , greizsirdības pilnu komentāru?
Bet esat puisim un galvenais - pašas sev - apsolījušās, ka netaisīsiet vairs nekad scēnas, ka būsiet miera un harmonijas iemiesojums. Ka būsiet pārākas par to visu.
Vajadzīgs tūlīt-uz-vietas padoms...
11.12.2012 17:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka nekas nevar buut sliktaaks par uzrakstiito vaardu izvirdumu,jo to vairs nevar atsaukt atpakal tik vienkaarsi!Vienkaarsi izteiktas lietas varbuut veel kaadreiz var attaisnot ar -es nemaz taa neteicu,nedomaaju,neatceros ,ka teicu utt!Ja tas ir "uz papiira",tad veelaak buus gruutaak salabt,ja veeleesies!
Es censos izbeigt neveelamu sarunu,darbiibu ar to ,ka "mainu teemu"-izsitu sevi no sliedeem!Man ir bijis taa,ka uznaak taads greizsirdiibas moments,redzot savu viiru ,dejojot ar kaadu loti smuku sievieti!Tad censos runaat ar citiem cieminiem,neiecikleejos tajaa,kas man tiesi tajaa momentaa nepatiik...!
11.12.2012 18:21 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nika, vienkārši pasaki skaidri un gaiši, kas tev nepatīk viņam acīs. Nav jēga kaut ko rakstīt.
11.12.2012 18:22 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Eh, man ar savaldīšanos attiecībā pret draugu arī iet kā pa kalniem. Ir tā, kā Tille saka, esmu iedomājusies, kā viņam būtu jārīkojas, bet tad, kad viņš rīkojas citādāk, tad uz mirkli uzsit dusmu.
Es ar prātu labi saprotu, ka neviens nevienam nepieder un lietas par ko es sacepos ir sīkumi, bet TAJĀ mirklī gribas ar vārdiem iedzelt (paironizēt). Bieži šādi nerīkojo, bet sīkumi sakrājas, rezultātā kaut kas tiek pateikts. Un, protams, jau pēc vairākām stundām nožēloju, ka mazu lietu dēļ sastresinu gan sevi, gan draugu.
Sevi mierinu ar domu, ka visam vajag pieredzi, arī caur šādām lietām es mācos, gan jau ar laiku kļūšu mierīga un daudz nosvērtāka.
Ar prieku lasu un dzirdu par gudrajām un mierīgajām sievām, tā arī gribas.
11.12.2012 18:23 |

Reitings 16208
Nekas nevar buut sliktaaks ,kaa greizsirdiibas momentaa pateikt kaut ko sliktu par otru sievieti!Tas loti pazemo muus pasas...!Es to noteikti varu teikt peec pieredzes-tas "nogalinaas tevi" viiriesa aciis!
11.12.2012 18:25 |

Reitings 7743
Uj, ko tik man nav gribējies izdarīt! Arī taisīju scēnas mājās un raudāju. Beigās sapratu, ka man ir jādzīvo sava dzīve, uzšpļaut citām, lai dara, ko grib. Profilus neskatos, ja kko dzirdu, laižu gar ausīm. Izgāzu uz draugu dusmas par to, ka citas kaklā karas, lai gan viņam ir pilnīgi vienalga par tām citām, viņam esmu es, bet mūžīgās histērijas ne pie kā laba nenovedīs. Izrunājos ar draugu, pilnīgi visu pateicu, kas bija sakrājies, uzreiz jutos 1000000 reizes labāk.

Padomā - kkādu duru dēļ ir vērts bojāt savus nervus?
11.12.2012 18:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Emmanuelle - atkariibaa, kaa to pasniedz. var arii ljoti gudri viirietim iedvest, ka taa otra ir galiigi garaam. Ja kaada censtos njemt manu viiru nost, es noteikti neteiktu savam viiram - vai, cik jauka sieviete.
11.12.2012 18:32 |

Reitings 16208
Krista-:D:DEs esmu teikusi savam viiram taadu tekstu,kad vins ir dejojis ar loti sarmantu sievieti-taa gan bija loti skaista sieviete...!Vins atbildeeja-tevi neviens nevar paarspeet:DBalti meli,bet tomeer patiikami dzirdeet,ka esmu un palieku tomeer pirmaa vietaa:D
11.12.2012 18:40 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja sieviete ir skaista, arii es izsaku pozitiivus komentaarus, bet ne taadaa gadiijumaa, ja viira sekretaare saak nest pat uz muusu maaju svaigi izceptos cepuminjus ar taadu dekoltee izgriezumu, kur var pat apakshbiksiites redzeet.
11.12.2012 18:44 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Es laikam vienīgā īsti nesapratu situāciju :D Ko tā sieviete vai vīrietis ir izdarījis?
Katrā ziņā, tas kas ir pavedam tas arī pavedīsies un tā scēnas taisīšana tikai atvieglos vīrieša pareizības izvēli uz pavešanu... Ja esmu sadusmota, es pat varu neatbildēt ilgi, lai adomātu, vai esmu sapratusi pareizi, katrā ziņā nekad nevajag rakstīt dusmās.
11.12.2012 18:47 |

Reitings 16208
Krista-tu esi nepaarspejama!!!:D:D
Es noteikti esmu par to ,ka dusmaas neko nevajag dariit!Peedeejaa laika es loti apdomaaju visu,ko saku!Kaadreiz lielaa juutu uzpluudaa viss liekas pavisam citaadi ,kaa ir iisteniibaa!
11.12.2012 19:08 |

Reitings 453
ar taadu dekoltee izgriezumu, kur var pat apakshbiksiites redzeet.
- labākais , ko pēdējā laikā esmu dzirdējusi! :D
11.12.2012 19:21 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
pirms kaut ko raksti, padomā, kā tu izskaties no malas
diemžēl ir maz tādu lietu, kas būtu neglītākas par greizsirdīgu sievieti
11.12.2012 19:24 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Es sevi mierinu ar domu:"Priekš kam man savus nervus bendēt?" vai "Nav ko pievērst savu uzmanību kaut kādiem lašarām" :D Vispār mana defaultā nostāja ir, ka pasaulē tāpat pietiekami daudz negatīvisma, lai arī es to vairotu .. vajadzības gadījumā gan spēju būt reti riebīgs maita :D Bet izprovocēt mani ir ļoooti grūti, bet, ja tomēr tas izdodas, tad pamatoti.
11.12.2012 21:12 |

Reitings 65
Reģ: 02.09.2012
Atceries, ko apsolīji un aizver to lapu, kur gribi rakstīt komentāru. Iztēlojies, kas notiks pēc tā komentāra, kam būs slikti, kas būs sevi pazemojis. ;) TU
11.12.2012 22:38 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Es vienkārši ja jūtos negatīvi noskaņota un gribu ko riebīgu teikt tad pievēršos sev, kaut vai sevis sakārtošanai. Kaut vai mierīgi pedikīru un manikīru uztaisot vai ar piemēram uztaisot sev gardi jo gardas pusdienas tādā lēnā mierīgā procesā kur tu izbaudi to pašu gatavošanu. Vienmēr ko var atrast lai tik noslāpētu to negatīvo enerģiju. Bet dažreiz gan būtu jāpasaka kas uz sirds, bet nedod dievs publiski vai ar agresīvi, bet gan mierīgā sarunā, kur tu cilvēku jau brīdini ka nekas patīkams nebūs.
11.12.2012 22:56 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Nika

Bet kas tieši notika,ka tevi tā uzkurināja? Vari lūdzu izklāstīt, jo pagaidām es neko nesaprotu. Tikai to, ka tu esi nikna uz kaut kadu slampu un gribi viņai kaut ko uzrakstīt :) bet kapēc?

Un jā-labāk aizej pabļauj mežā, bet viņai noteikti neko neraksti! Pēc tam nožēlosi, vēl tevi pēc tam muļķes lomā pataisīs.
12.12.2012 08:08 |

Reitings 8272
nevajag solīt to, ko nevari izpildīt.
vsp jau nav smuki rakstīt citām meitenēm komentārus. tu vari izteikt pārmetumus draugam, bet ne šādi sevi publiski apkaunot. attopies! zini, kā viņa smiesies par tevi?! ne jau tai meitenei tas jāzina, ko tu par to domā, bet tavam draugam. un kāda veida komentāru viņš uzrakstīja?izteica komplimentu vai kkko vairāk?
12.12.2012 08:46 |

Reitings 8272
vēl kas- neba jau tā meitene ir vainīga, ka viņš raksta tādus komentārus. un, ja viņai viņš patīk, tad viņai būs iemesls provocēt šādas situācijas - kaut vai ieliekot jaunas skaistas bildes draugos. un tu psihosi tik tālu līdz viņš tevi pametīs. to vajag savādāk risināt. ja komentāri ir kas vairāk par vnk- smuka bilde- tad principā es jau sāktu lēnu garu domāt par to, vai mūsu attiecībās nevajag pauzi, ja jau manam vīrietim tik ļoti patīk aplūkot un komentēt vienas meitenes foto. ko tu panāksi ar to, ka tu uzrakstīsi, ko nejauku, kas adresēts viņai? ne jau viņa raksta tos komentārus.
piedod, bet izskatās, ka tu esi no tāda tipa sievietēm, ka, ja vīrietis tevi krāps, tu izrausi visus matus viņa mīļākajai, bet vīrieti no savas gultas un dzīves neizmetīsi, jo vainīga taču ir tā OTRA! ko es ar to gribēju teikt, vīrieši nav nevarīgi bērni tāpat kā sievietes, kas nevarētu atbildēt par savu rīcību. šis gadījums ar komentāriem spilgti atspoguļo tavu domu gājienu. atkal jau tu gribi uzbrukt sievietei, lai gan viņa vsp ne pie kā nav vainīga!!!vainīgs ir tavs vīrietis. ar viņu arī tev jātiek galā
12.12.2012 10:06 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Es jau negribēju rakstīt komentāru viņas albuma, bet gan drauga albumā, jo viņš savā albumā ir salicis viņas bildes
12.12.2012 10:12 |

Reitings 506
Reģ: 06.05.2009
Ar greizsirdības izrādīšanu Tu tikai parādi, ka esi nepārliecināta par sevi. Paklusē tiešām. Ja es būtu tās otras meitenes vieta man būtu dikti jautri noskatīties kā viena manis dēļ plosās :D
12.12.2012 10:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits