Baaaams!

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Kad un kā Tu pēdējo reizi nokriti ? :D

Es sestdien ar visām špiļkām un svārkiem paslīdēju uz slidenas grīdas, un mans smagais dupsis pirmais piezemējās pie grīdas un abas kājas gaisā :D Tik žēl,ka neredzēju to no malas, bet kādi 40 citi cilvēki gan redzēja :D

Ar draudzeni šad tad satiekamies un kopā atceramies skolas laikus kā un kur kas smieklīgi kritis, no sirds var izsmieties. :D
11.12.2012 10:47 |

Reitings 6947
Tagad varu iesmērēt sejā miquelai un citām tamlīdzīgām losēm, ka manas prastās un depresīvās diskusijas spēj arī kādu sasmīdināt un daudzas meitenes guva lielisku iespēju izsmieties! HA!
12.12.2012 11:54 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
jā, es ļoti labi izsmējos :D :D
12.12.2012 11:57 |

Reitings 1111
Es, piemēram, līdz asarām smējos :D tieši par to tantuku un OI :D
12.12.2012 12:00 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
uuups...vakar, tirdzniecibas centraa un plikas gridas :D kaauns...pirmais, apkart paskatijos vai neviens neredzeja :D
skiet,ka nee..
12.12.2012 13:56 |

10 gadi
Reitings 5631
pirmdien pamatīgi izvēlos no ragavām, viens draugs izdomāja savus suņus iejūgt ragavās mani kā vieglāko iesēdināja ragaviņās ( kurās gandrīz iesprūdu) pats skrēja ar suni pa priekšu un nemaz neskatās, ka es šļūcu uz malkas grēdas pusi, no tā ka dibenu tik viegli nevarēju dabūt ārā, nepaspēju izlēkt no ragavām, atsitos pamatīgi pret malkas grēdu un uz mutes sniegā, ragavas uz galvas un vēl suns izdomāja, ka dauzos! :D labi, ka pārējie draugi tajā laikā bija iekšā. tajā brīdī biju nikna kā pūķis, jo tas džeks smējās, bet nenāca man palīgā,bet pati pēc tam ierēcu! :D

aizpagājusajā gadā barucām mājās no tusiņa, ārā pamatīgs sniegs un kupenes, pa ceļam apstājāmies uzpīpēt, viens čalis nenoturēja līdzsvaru un iekrita ar sniiegu pilnā grāvī, tādā ritīgi dziļā, es dodu roku, lai šis tiek ārā, viņš kā parāva mani tā es uz galvas blakus viņam grāvī, ārā netikām pārējiem draugem nācās ņemt striķi un vilkt mūs laukā! :D
12.12.2012 14:32 |

Reitings 6947
paceļu :D
12.12.2012 21:10 |

Reitings 101
Reģ: 19.03.2009
Mans jocīgākais kritiens bija sākumskolā, kur nokritu ēdamzālē, jo paslīdēju uz zemē izlietas biešu zupas :D Neatceros kāpēc, bet tajā dienā visi bija ģērbušies svinīgi (mani ieskaitot) - visa mana baltā blūze bija sarkana :D
13.12.2012 15:47 |

Reitings 48
Reģ: 29.02.2012
up
16.12.2012 11:22 |

Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
Kad gāju pamatskolā, no rīta ienācu skolas priekštelpā ar zābakiem uz papēdīša. Tie bija slideni uz flīžu grīdas. Ārā lija lietus, tapēc zābaku apakšas bija slapjas. Un es drošā solī devos uz ģērbtuvēm un iznākot ārā nokritu zemē. Apkārt paskatījos, vai neviens nelūr un atspiedos uz rokām, ar kājām centos piecelties, bet spolējos atpakaļ. Un jau izmisumā, nevienā pozā nevarēju piecelties. Tad redzēju ka stāv no paralēlklases puika un aizrāpoju ātri aiz viņa (viņš ar muguru pagriezies bij) ieķēros viņa džemperī, uzvilkos augšā un ātri skrēju prom.
16.12.2012 11:48 |

Reitings 135
Reģ: 28.08.2011
Kad man bija kādi 12 gadi, draudzenei uzdāvināja tādu palielu, masīvu sporta suni.
visi izgājām ārā, kā likums es vedu sunīti un gribēju nedaudz paskraidīt, izgājām ārā, draudzene aizgāja sētas vienā pusē, es ar suni palikām uz vietas, draudzene pasauca suni , tas nežēlīgā ātrumā nesās pie savas saimnieces un es tik līdzi, pusceļā vairs kājas neturēja tik ātri skriet, bet suni nelaidu vaļā un tā suns mani izvazāja pa pus sētu nežēlīgā ātrumā, saēdos zemi un zāli pa ceļam :D. + man vēl bija jauna puķaina kleitiņa un lielie puiši sētā. :D lieki piebilst ka kleita bija zaļa, es biju dusmīga un aizvainota un aizskrēju mājas :D
16.12.2012 11:56 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
yesss...es vakar nokritu :D
16.12.2012 12:56 |

Reitings 8968
Mans briesmigakais kritiens ir no briiza, kad saaku satikties ar savu ex...
Zin kaa vel zalji gurkji, bija musu pirmais randins..
Viss skaisti, aizgajam uz filmu.. pec tam lidinju est.. nu romantika nezeliga..
Ejam araa no lidina, nedaudz iereibushi un es bladac... aizkeros aiz paklaja un nogazos garslaukus... nu ar seju gridaa, faak, man bija taads kauns.. :D
Shis no sakuma shokaa pec tam zviedza kaa traks, man lupa parsista, deguns, vaigi nobrazti, celji asiniis...
Nu romantika nezeliga mums bija.. kameer no deguna un vaigiem nenogaja pedejaa krevele, shis nebeidza nirgt par mani :D

Pedeja reize bija manaa alaa, kad nezeligi sasitos, nebija man uz kermena neviena vieta, kura nebija cietusi, nirdzigi jau, jo biju pali, manejais teica, lai neejot tur, es ne ne, viss bus ok.. un luk rezultats.. 3 nedelas kliboju, viss,sapeja. Bet nu tagad tikai reetas atgadina :D
16.12.2012 13:13 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
ar másu un bráli aizbraucám uz ezeru kjert vézus, protams, naktí. ezeram viena vietá sataisíts táds ká betona nozhogojums, uzreiz aiz kura ir údens tá lídz viduklim. nez kápéc brális lielá átrumá ieskrienas un lec pári betona nozhogojumam - protams - lídz viduklim údení, un mums abám shoks un jautájums- vai tad tá vézhi jákjer???????

izrádás vinjsh bija párliecináts, ka tur sákas smilshu pludmale :D nezinu, kápéc, jo man liekas, tá bija 1. reize, kad vinsh bija pie tá ezera.

smeejaamies veel ilgi, lieki piebilst,ka veezhus neatradám
16.12.2012 13:22 |

Reitings 216
Reģ: 01.08.2009
padalīšos arī es:)
tādad,pirmais kritiens ko atceros bija manā izlaidumā.svinējām pirtī,apmēram 100 cilvēki(visas klases kopā + daži draugi) nu un tā pirt 3 stāvos, 1. stāvs ir kā pagrabstāvs,nu es tur tusēju ar klasesbiedrenēm un izdomājām iet lejā,kur bija arī bilijarda galda. man bija platformenes un rokās glāze ar martini un tās kāpnes bija apmēram šitādas https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZzRvl6aoR5XRdlbomgmjL3GSxEjodz7cju_jDUHPBd9QoG0zRGw
nu kr4 es ar savām platformenēm no augšas līdz apakšai nošļucu,kādi 10 cilvēki spēlē bilijardu un visi skatās izbrīnīti, 2 draudziņi un viens čali,kuru nepazinu palīdzēja piecelties,bet es tikai rēcu tā pat kā manas druškas.viena vēl smējās un sāka dirsties uz otru,kāpēc viņa man nepalīdz:D bet no tām kāpēnēm man uz dirsas bija zilums kulaka lielumā,man vēl bildes ir,jo es neticēju,ka no tāda kritiena var būt kkas tāds:D
nu un otrais gadījums,kuru visspilgtāk atceros-šovasar.Kr4 11.novembra krastmalā sēdējām uz soliņiem,pāri ceļam ir tualete,mēs ar drušku aizgājām,man vēl bija balti miņuki un tas ceļš iet nelielā slīpumā.Nu es atkal ar savām laimīgajām platformenēm paklupu nu tā uz ceļiem,bet jutu,ka nenoturēšu līdzsvaru un uz sāna iripinājos zālītē oie tualetes:D nu izrādījās,ka es pārsitu celi,bet traki asiņoja,tualetē nomazgāju,gājām atpakaļ uz soliņiem un 3 čigāni pienāca klāt un teica,ka man kāja asiņo un es sāku atkal smieties un tēlot,ka neko neredzu. bet visapkaunojošāk tiešām bija tas,ka es vnk noripoju pie tualetes un kādi 6 cilvēki vēl gāja garām:D
nu un stāsts ne par mani,par vienu meiteni, viņa gāja 5.klasē un bija pusdienu starpbrīdis,viņa ieslīpi turēja šķīvi,izkrita karbonāde,viņa paslīdēja uz tās karbonādes un visi kartupeļi ar kečupu uzkrita viņai virsū.jau pagājuši 4 vai 5 gadi,bet šito vēl ik pa laikam kāds piemin,jo to praktiski redzēja visas skola.:D
un jautājums par apčurāšanos-jā,biju riktīgi sīka,otrā dienā vajadzēja iet uz skolu,bet atbrauca mana mīļā,sen neredzētā tante un 1 naktī gājām pikoties.bija tik smieklīgi,viskautkā tur piedūrāmies un es viņai teicu,lai vairāk mani nesmīdina,jo apčurāšos,bet nu jā,es bēgu pa kkādu lauku projām un sanāca man šaize:D
16.12.2012 13:34 |

Reitings 216
Reģ: 01.08.2009
piedošanu par kļūdām,šodien nav mana diena:D
16.12.2012 13:35 |

Reitings 6947
up
19.12.2012 21:08 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Nesen biju pie mammas darbā, aizgāju uz kafejnīcu kompleksās pusdienas paņemt. Lifts nestrādāja, tāpēc izdomāju iet ar kājām. Un paklupu uz trepēm... vienreiz, gandrīz noturēju, bet atkal paklupu... un nolikos tur uz trepēm un celi pamatīgi atsitu. Pusdienas nosargāju, tikai kompotiņš izlīja... a, vēl biju pērkot nodomājusi cik garšīgs izskatāš. :D
19.12.2012 21:34 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Neatceros, kad es pēdējo reizi nokritu, bet atceros, ka vienu ziemu ar māsu gājām uz hesīti, jau pie paša restorāna bija tāds pleķis ar ledu. Māsa man saka - skaties uzmanīgi, nenokrīti.
Un pēc dažām sekundēm jau pati guļ uz zemes. :D Tā smējos.
Es vispār reti krītu. Man jau uzdzen šausmas tā pati doma, ka es varētu nokrist cilvēku priekšā. :D Kauns.
19.12.2012 21:35 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
aaa, un vēl vasarā... atkal uz trepēm, bet pie viena maza pārtikas veikaliņa. Gāju veikalā, aizķēros... atkal celi atsitu... ok.. nopirku visu ko vakag. Eju uz mājām, domāju, ko vinai kājai vēsi.. paskatos.. bāc!!! man balerīnas kājās, bet viena līdz pusei atplīsusi ka visus pirkstus var redzēt. :D
19.12.2012 21:38 |

Reitings 6947
nu tagad te točna jābūt vēl :D
26.12.2012 10:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits