Baaaams!

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Kad un kā Tu pēdējo reizi nokriti ? :D

Es sestdien ar visām špiļkām un svārkiem paslīdēju uz slidenas grīdas, un mans smagais dupsis pirmais piezemējās pie grīdas un abas kājas gaisā :D Tik žēl,ka neredzēju to no malas, bet kādi 40 citi cilvēki gan redzēja :D

Ar draudzeni šad tad satiekamies un kopā atceramies skolas laikus kā un kur kas smieklīgi kritis, no sirds var izsmieties. :D
11.12.2012 10:47 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
pagāšonedēļ nozvēlos istabā, dejojot .
Pie tam vīrietis bija mājās , uz blīkšķi atskrēja skatīties, sasitu celi diezgan sapīgi .

izrādās , ka izmaiņas frizūrā traucē līdzsvaram :D Nopietni . visu mūzu man bijusi čolka, tagad tā ataugusi pari degunam un svaidās uz saniem , pie asām kustībam grīļojos :D :D

arā kritusi gan vel neemsu, tfu tfu tfu)
11.12.2012 15:02 |

Reitings 222
Reģ: 06.02.2012
Pamatskolā klasesbiedram bija ieradums pieiet no mugurpuses klāt un uzlekt virsū. Tad nu es arī izdomāju viņam tā uzlekt virsū. Tikai viņš tad noliecās uz priekšu un es ar mugursomu pa priekšu pārkritu pāri viņa galvai, piezemējoties uz mīkstākās vietas :D Tieši gaiteņa vidū :D Kā visi skatījās :D
Pagājušajā nedēļā biju viesu namā un svinējām jubileju. Gribēju pa slīpo koka celiņu noiet līdz ūdenim un paskatīties, vai ir ledus. Sāku lēnām iet, mani vēl pabrīdina,lai uzmanos, ka slīd. Uz ko es saku, ka te taču nevar nokrist un tieši tad kurpītes paslīd un es uz dibena nošļūcu, mēģinot ar rokām nobremzēt :D tik ātri piecēlos augšā un uzmetu skatu uz logu, vai kāds cits neredzēja manu veiklību :D Rezultātā roka sāpēja vēl 3 dienas :D
Un ne gluži par krišanu, bet tieši šodien draugs izdomāja mani pavārtīt sniegā un iemeta sniega kupenā. Celi tik traki atsitu pret zemi, ka klibodama gāju, pat tagad vēl sāp.
11.12.2012 15:26 |

Reitings 417
Reģ: 29.01.2009
Pēdējo reizi neatceros, bet smieklīgākās gan.
Ar draudzeni braucām no rīta autobusā uz skolu, diezgan piebāzts kā vienmēr. Pēkšņi autobuss strauji bremzē (tā mums abām likās) un mēs abas noliekamies uz acīm autobusā. Tad bija tieši tāds slapjdraņķis, tā kā izvārtījāmies vēl pa to. Visi pārējie stāvēja un pat nesagrīļojās. Mēs aši augšā un nākamajā pieturā kāpā arā, jo bija nenormāls kauns.
Bija pirmais randīņs ar nesen iepazītu puisi. Tieši 8.marts. Arā peļķes un zem tām ledus, vienkārsi ledus, no kura nokusies sniegs, nedaudz vēl pie sala viss. Runājāmies un es viņam tā saku, ka man bieži sanāk nokrist, tāpēc iesim uzmanīgi. Viņš man pretī, ka noteikti mani noķeršot. Paejam kādus 10 metrus un es pa taisno ieslīdu uz viena sāna peļķē. Čalis pat nepaspēja noreaģēt. Es, protams, pilnā balsī smejos un saku, ka tomēr mani nenoturēja. Tad viņš mani pavadīja līdz mājām, lai vēl kaut kur neiekrītu :D
Vissmieklīgāk bija vienā ziemā - ar māsu izdomājām iet uz veikalu. Sanāca tā, ka pārējot pāri uz stūra ir viena bārs/dzertuve un tad paejot tam jāiegriežas. Ejam, kaut ko pļapājam, es sperusi soli, lai pagriezots uz stūra - kājas sametas un es pa zemi vaļājos. Māsa tikai man toreiz saka, skatās, es pazūdu no acu augstuma. Lieki piebilst, skats no malas garandiozs - it kā es iznākot no bāra uzreiz nokrītu. Viena sieviete vēl tā noskatījās, ka tik jauna un jau alkoholiķe, jo tieši pie bāra uz mutes parauj.
Es parasti smejos, kad nokrītu. Gan kad pati, gan kad kāds cits. Vienkārši nevaru noturēties, tad tas vienmēr sanāk vēl tik skaļi.
11.12.2012 15:49 |

Reitings 6947
Pirms kāda mēneša naktī izkritu no gultas, draugs pamodās, un jautāja - "Kur tu iesi?" , a es uz grūdas guļu un nesaprotu kas notiek :D
11.12.2012 15:49 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
man sāk likties, ka es esmu dīvaina, jo nekrītu. :D

Un noteikti šīs diskusijas iespaidā nokritīšu. :D
11.12.2012 15:51 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Pamatskolā gāju uz skolu ar ļooti smagu mugursomu. Pa ceļam uz pieturu man atšņorējās kurpes, es pietupos uz celīša, lai sasietu. Vienīgi biju mazliet par daudz pielikusies - smagā soma pārslīdēja pāri galvai un es ar galvas vidu pret asfaltu. Nesāpēja, jo biju jau tuvu noliekusies, bet stulbi, jo nevarēju to somu dabūt atpakaļ, nācās speciāli kristu uz sāniem.

Tad vēl draudzene pirms kāda gada nopirka jaunas kurpes. Izrādījās ļoti slīdīgas. Bijām nokļuvušas metro stacijā, tur flīzes nedaudz slapjas, draudzene vienkārši nevarēja paiet uz priekšu, visu laiku sanāca kā tāds moonwalk uz vietas. Tad kaut kā lēnām saņēmās un ieķērusies man rokā lēnām tenterēja. Kad jau atkal sajutās droši, tā viena kāja uz priekšu, otra aiz manām abām kājām un mēs uz muguras. kaut kādi puiši palīdzēja piecelties, bet mēs tik ilgi vēl smējāmies
11.12.2012 15:55 |

Reitings 7497
autobusos 2 reizes redzēju, ka cilvēki aizmieg un pagriezienos iekrīt autobusa ejā :D tads akuns, ka nevaru savaldīt smieklus tādos brīžos :D

vēl vienreiz amni klasesbiedrs uzsēdinnāja uz pleciem un skraidīja pa klasi, grīda bija slapja, viņš paslīdēja un nometa mani zemē no tā augstuma. skaitāgu ar forši zilu pieri :D
11.12.2012 15:56 |

Reitings 7497
nevarēju to somu dabūt atpakaļ, nācās speciāli kristu uz sāniem.

šo es gribētu redzēt, esmu gar zemi :D
11.12.2012 15:58 |

Reitings 7497
šausmas kā es rakstu :D
11.12.2012 16:00 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
es vienreiz autobusā aizmigu,sēdēju ārējā sēdvietā un izkritu,kad šis griezās :D labi,ka bija nakts un autiņā maz cilvēki :D bet tā smuki uz pakaļas nolikos :D
11.12.2012 16:01 |

Reitings 6947
autobusos 2 reizes redzēju, ka cilvēki aizmieg un pagriezienos iekrīt autobusa ejā tads akuns, ka nevaru savaldīt smieklus tādos brīžos

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tā sasmējos :D

nevarēju to somu dabūt atpakaļ, nācās speciāli kristu uz sāniem.

:D :D bļīīīīn ģeniāli :D
11.12.2012 16:03 |

Reitings 2258
pirms nedēļas, noģību, darbā, bet nenogāzos kā baļķis, tikai noslīdēju gar sienu zemē :D
11.12.2012 16:06 |

Reitings 6531
vienreiz ātrā solīti gāju pāri ielai un garšļaukus nolikos pa visu asfaltu :D
ar draudzeni skrējām un uz ietves nolikāmies tā,ka drēbes un kājas lupatās :D to redzēja pazīstami čaļi un atsūtīja sms,ka esam loses :D
11.12.2012 16:08 |

Reitings 36
Reģ: 18.08.2012
Pagājušo ziemu gāju uz skolu - priekšā sieviete gāja lēnāk nekā man vajadzētu, izdomāju, ka apiešu viņu, apgāju un burtiski nokritu viņas kāju priekšā, ātri piecēlos, pasmējos, gāju tālāk, atpakaļ neskatīdamās..
Esmu kritusi arī dejojot ar partneri, tur gan viņa vaina bija, ka netiku pienācīgi noturēta, bet sajūtas bija interesantas :D
11.12.2012 16:10 |

Reitings 159
Reģ: 13.04.2012
Aizķerties un paslīdēt ziemā sanāk diezgan bieži, bet divus gadījumus atceros spilgti.
Kādā sestajā klasē ar draudzeni pēc skolas gājām mājās un sanāca uz taciņas iet garām savai tā laika simpātijai, kas tur ar čomiem stāvēja, cenšos viņam garām paiet pēc iespējas cēlāk un pēkšņi paslīdēju uz suņa kakas un nolikos uz dupša tieši tā džeka priekšā, es sarkana no kauna, draudzene pēdējiem spēkiem cenšas nesmieties un mana simpātija tikai pasmīnēja, pat nepalīdzēja piecelties :D Labu laiku izvairījos skolā viņu satikt :D
Otrs gadījums bija kādā 9. klasē, bija sācies pusdienu pārtraukums un visi gāja no klases ārā, es ātri, ātri ar augstpapēžu kurpēm ap skolotājas galdu, bet paslīdēju pagriezienā, nenoturēju līdzsvaru, katra kāja uz savu pusi un uzkritu virsū skolotājas galdam apgāžot puķu vāzi :D
11.12.2012 16:11 |

Reitings 6531
paslīdēju uz suņa kakas

:D :D :D :D :D
11.12.2012 16:15 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Tik rēcīgi :D
Pati atceros un tik smejos visu laiku- nesen biju sākusi satikties ar savu tagadējo draugu, bija ziema un sarunājām, ka brauksim uz ballīti, redzu šis piebrauc pie mājas, a man pa tādu no kalna lejup celiņu jāiet.Es riktīgi priecīga nesos pie viņa, protams paslīdu un šļucu no tā uzkalniņa, kamēr pašļūcu zem viņa mašīnas :D :D
11.12.2012 16:26 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es i bez iekšs :D :D :D
11.12.2012 16:53 |

Reitings 6947

:D
11.12.2012 17:16 |

Reitings 364
Reģ: 10.06.2012
Šodien uz nevienu reizi vien. :D Tā jau ir ar tiem zēniem skolā nevar visu dienu mierīgi nosēdēt :D
11.12.2012 17:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits