padalīšos arī es:)
tādad,pirmais kritiens ko atceros bija manā izlaidumā.svinējām pirtī,apmēram 100 cilvēki(visas klases kopā + daži draugi) nu un tā pirt 3 stāvos, 1. stāvs ir kā pagrabstāvs,nu es tur tusēju ar klasesbiedrenēm un izdomājām iet lejā,kur bija arī bilijarda galda. man bija platformenes un rokās glāze ar martini un tās kāpnes bija apmēram šitādas
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTZzRvl6aoR5XRdlbomgmjL3GSxEjodz7cju_jDUHPBd9QoG0zRGw
nu kr4 es ar savām platformenēm no augšas līdz apakšai nošļucu,kādi 10 cilvēki spēlē bilijardu un visi skatās izbrīnīti, 2 draudziņi un viens čali,kuru nepazinu palīdzēja piecelties,bet es tikai rēcu tā pat kā manas druškas.viena vēl smējās un sāka dirsties uz otru,kāpēc viņa man nepalīdz:D bet no tām kāpēnēm man uz dirsas bija zilums kulaka lielumā,man vēl bildes ir,jo es neticēju,ka no tāda kritiena var būt kkas tāds:D
nu un otrais gadījums,kuru visspilgtāk atceros-šovasar.Kr4 11.novembra krastmalā sēdējām uz soliņiem,pāri ceļam ir tualete,mēs ar drušku aizgājām,man vēl bija balti miņuki un tas ceļš iet nelielā slīpumā.Nu es atkal ar savām laimīgajām platformenēm paklupu nu tā uz ceļiem,bet jutu,ka nenoturēšu līdzsvaru un uz sāna iripinājos zālītē oie tualetes:D nu izrādījās,ka es pārsitu celi,bet traki asiņoja,tualetē nomazgāju,gājām atpakaļ uz soliņiem un 3 čigāni pienāca klāt un teica,ka man kāja asiņo un es sāku atkal smieties un tēlot,ka neko neredzu. bet visapkaunojošāk tiešām bija tas,ka es vnk noripoju pie tualetes un kādi 6 cilvēki vēl gāja garām:D
nu un stāsts ne par mani,par vienu meiteni, viņa gāja 5.klasē un bija pusdienu starpbrīdis,viņa ieslīpi turēja šķīvi,izkrita karbonāde,viņa paslīdēja uz tās karbonādes un visi kartupeļi ar kečupu uzkrita viņai virsū.jau pagājuši 4 vai 5 gadi,bet šito vēl ik pa laikam kāds piemin,jo to praktiski redzēja visas skola.:D
un jautājums par apčurāšanos-jā,biju riktīgi sīka,otrā dienā vajadzēja iet uz skolu,bet atbrauca mana mīļā,sen neredzētā tante un 1 naktī gājām pikoties.bija tik smieklīgi,viskautkā tur piedūrāmies un es viņai teicu,lai vairāk mani nesmīdina,jo apčurāšos,bet nu jā,es bēgu pa kkādu lauku projām un sanāca man šaize:D