enija, mēs ļoti daudz esam runājuši par to, bet nu viņas atbilde ir, viņa nezina kāpēc tā, pati dažreiz saka, ka ar viņu kaut kas nav kārtībā, lai aŗi viņa ir bijusi pie ginekaloga un viss ir ok.
Ginekalogs pat ieteica lubrikantu un pretapaugļošanās plāksterus, kurus iegādājāmies protams. Ar plāksteriem tik labi negāja, viņai sāka sāpēt krūtis, ka pieskarties vispārnevarēja, tad nu to metām pie malas, bet lubrikantu bieži esam lietojuši, tas daudz palīdzējis.
Čubināmies mēs ļoti daudz. Viņa pat ir teikusi "Man liekas neraksturīgi, ka puisis tik daudz grib čubināties, bet man jau pa'tik." nu viss ok ar to, man pa'tik mīlināties, bet nu seksa problēmu tas neatrisina.
Viņa ir protams teikusi, ka bail ir palikt stāvoklī, bet mēs izmantojam prezervatīvu, kurš protams nav 100% drošība, ko viņa vairāk par mani laikam apzinās un tietojot prezervatīvu man nav tik liela bauda un viņai ne tik. Labi, ka vēl tas lubrikants ir.
Kristīne, varbūt vari sīkāk izteikties? Es domāju, ka es ļoti cenšos, lai viņu iekvēlinātu, ne tikai tai laikā, kad tā lieta notiks, bet arī ikdienā cenšos izpatikt kā vien varu.
Dažreiz man liekas, ka es pārāk uzspiežu šo seksa lietu, vai tā varētu būt? Piemēram es šovakar prasu vai mums būs seks, viņa pasaka nē, nākamajā dienā es atkal mīlinos, gribu seksu, bet viņa negrib, tad jau es atmketu ar roku dažas dienas un atkal mēģinu, dažreiz viņa ir ar mieru, dažreiz noraidoši.