jaaciinaas?

Reitings 41
Reģ: 09.07.2011
centiishos aprakstiit visu iisi...
gadu atpakalj iepazinos ar puisi,kamer biju atvalinajuma Latvijaa.taa nu sanaaca,ka mums saaka veidoties attieciibas,kaut arii esot taalu vienam no otra.braucu uz majam cik vien iespejams,apm.4 reizes gadaa.probleema ir tajaa,ka vinsh man netic,domaa,ka es vinju kraapju,ka meloju,gulju ar citiem.vinsh atrod visu pie kaa var piekasiities.cik reizes jau mineejis par shkirshanos,ta4u beigaas viss ir labi.arii tagad ir atcereejies kkadu sms manaa tel.,kas bija pirms vinja un kaartejais striids.dazhreiz liekas,ka var sajukt praataa.esmu izleemusi braukt atpakalj uz maajaam,pie vinja,esmu piedevusi visu,ko vinjsh man ir nodariijis... bet nez kaapeec es ticu vinjam,tici,ka vinjam ir kaadas juutas,vnk zinu,ka vinsh taads cilveeks,ka dusmu briidii var pateikt jeb ko.un shkirties es arii negribu,jo zinu,ka tam nav iemesla,zinu,ka vinja priekshaa mana sirdsapzinja ir tiira.
un kad tad juus domaajaat,meitenes,vai ir jaaciinaas par savu miilestiibu,ja taa ir?
10.12.2012 01:17 |

Reitings 26
Reģ: 14.11.2012
Labi neizklausās, pašai ir bijusi pieredze ar tādiem traki greizsirdīgiem, neko nevarēju iestāstīt....izšķīros.
10.12.2012 09:45 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Šitādi slimīgi greizsirdīgie stulbeņi nemainās. Vairākas draudzenes ir bijušas naivas un stulbas esot ar tādiem kopā. Viens no viņiem pat nāca uz mūsu meiteņu ballītēm, jo nelaida nekur savu draudzeni. Viens cits izrādījās sitējs. Turklāt cik bieži tu viņu satiec, ja jau ir tāāāda mīlestība, ka negribi pamest? Kaut kā sliecos piekrist ^^ šajā
iepazinies, aizbrauci, gadā 4x satiki (kaut vai uz nedēļu) un esi līdz ausīm iemīlējusies .. Pirmkārt jau šķiet, ka esi uzcēlusi kristāla pilis savā prātā par šo vīrieti.
. Ja esi gatava paciest visu laiku, kamēr būsiet kopā tādus apvainojumus un greizsirdības scēnas, tad be my guest, bet tomēr iesaku padomāt.
10.12.2012 10:39 |

Reitings 72
Reģ: 09.07.2012
...vnk zinu,ka vinsh taads cilveeks,ka dusmu briidii var pateikt jeb ko...

un vienā jaukā brīdī pastāv iespēja,ka vins sāks arī palaist rokas,jo nenovaldīs savas emocijas.. Tev tas ir vajadzīgs? Nelasiju te komentārus, bet viņu uzskatu par slimīgi greizsirdīgu. Atradīs pie kā piekasīties arī tad,kad abi dzīvosiet tuvu viens otram... Un tas diez vai nāks par labu attiecībām.
Man ir bijusi darīšana ar slimīgi greizsirdīgu cilvēku. Viemēr atrada pie kā piekasīties un beigās vainīga biju protams tikai un vienīgi es... Greizsirdība ir labi, bet ar mēru. Te tas bērs tiek pārkāpts.
10.12.2012 10:54 |

Reitings 72
Reģ: 09.07.2012
Tu esi pazaudējusi draugus, iespējams vel kaut ko zaudēsi izvēloties par labu viņam. Par labu kaut kādai greizsirdībai,kas ir tikai viņa slimajā prātā????? Attopies!
Pareizi te visi raksta.
10.12.2012 11:03 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Mans subjektīvais minējums būtu, ka viņš meklē sev attaisnojumus, lai pats nolaistu pa kreisi ..

Domāju, ka šis varētu būt pareizais variants.

Turklāt, liekas pazemojoši mēģināt pierādīt, ka tu nemelo. Neuzskatu, ka iespējamas attiecības bez uzticēšanās - ja mans vīrietis bez iemesla mani vainotu krāpšanā, es aizietu. Viena lieta ir pārpratums, pavisam cita ir regulāras panikas lēkmes.
10.12.2012 11:19 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Labojums: NAV iespējamas attiecības bez uzticēšanās
10.12.2012 11:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits