Kāzas un viesi

Reitings 613
Reģ: 29.01.2009
Kā jums liekas, tas ir ļoti nepieklājīgi uz kāzām aicināt viesus bez otrajām pusītēm?
Mēs gribam ļoti mazas kāzas. un daļa notiks uz jahtas, kur vairāk par 20 cilvēkiem nevar salīst. uz kāzām gribu aicināt tikai abu vecākus, brāļus, māsas. Un vēl atliek vieta tuvākajiem draugiem, bet tikai bez viņu otrajām pusītēm. Es labāk gribētu uzaicināt visus 6 draugus, nevis 3 no viņiem, bet ar otrajām pusītēm. Kā jums liekas?
09.12.2012 17:27 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Nu kaut kā nesmuki, tad jau labāk aicināt vai neaicināt. Ja mans vīrs saņemtu šādu ielūgumu, viņš 100% bez manis nedotos.
09.12.2012 18:58 |

Reitings 170
Reģ: 31.05.2012
Neietu uz kāzām, kur aicina mani vienu, bez vīra.
Tas man liekas pilnīgi nepieņemami.
09.12.2012 19:12 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ja man buutu viss jaasaak no gala ,es laikam taadas kaazas vispaar vairs negribeetu !!!Tiesi sii iemesla del-pieklaigi ,nepieklaigi un tad veel kaads ir aizmirsts un apvainojies...Labaak taalaak no greeka:D!Es gribeetu tikai salaulaaties-to skaisto kleitu arii uzvilku,ja tik loti gribeetu un prom-kaazu celojumaa:)!Man tiesaam visa taa nemsanaas ar taam kaazaam liekas kaut kas traks!Pirmkaart sausmiiga naudas izdosana!Pasi jaunie paargurusi no visa taa un pusi vispaar neatceras ,paareejie vai nu dod komplimentus ,vai kritizee,kas nebija tik labi utt!Vairaak noteikti kritika...latviesi uz to ir iipasi talantiigi...!
09.12.2012 19:48 |

Reitings 653
Nesaprotu tās kategoriskās meitenes. "vīrs bez manis 100% neietu" ... tu neļautu, ja? :D Vai arī "tas liekas nepieņemami"

Šausmas!
Kāzas ir dārgs pasākums! Un koncepciju izdomā pats pāris un viņi var darīt kā grib! Ja mana labākā draudzene lūgtu mani uz viņas mazajām kāzām vienu, es ietu arī bez sava vīra un 100%, ka mans vīrs arī neapvainotos - un otrādi!
Jo jaunais pāris ir svarīgāks tajā dienā par tevi vai mani!

muļķes
09.12.2012 19:54 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
intar, tev šodien PMS? Tas par izteicienu "muļķes".

Es arī uzskatu, ka nav glīti aicināt bez pāra, it īpaši, ja tie draugi tevi ir aicinājuši kopā ar draugu uz viņu kāzām. Manuprāt, tā ir tāda kā necieņa..
09.12.2012 19:57 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kāzas tomēr ir pasākums, kur nereti tie, kam nav pāra, nemaz tik labi nejūtas, un ja vēl ir pāris, bet otru pusi neļauj ņemt līdzi, tad vispār ir čau. kāzās taču dejo, rīko visādas spēles, utml. un bieži vien līgavaiņa draugi/radi ar līgavas tuviniekiem pa vienu dienu nemaz nesadraudzējas, bet katrs turas savrup. tad beigās iznāk, ka no līgavas puses tikai draudzenes, no līgavaiņa - draugi, bet viens ar otru tāpat nedejo. garlaicība, ne izdevies vakars rezultātā
09.12.2012 20:03 |

Reitings 653
Necieņa tā būtu tad, ja man ir neierobežoti līdzekļi un bet es uz kāzām tavu vīru neaicinu, jo man... es pat nezinu kādam iemeslam jābūt..
Bet ja man ir ierobežots vietu skaits, ierobežoti līdzekļi, tad tava vīra vietā es labprāt aicinu otru savu draudzeni ar bez otrās puses!
Un ja tev mana diena neliekas gana svarīga, ka ierastos patstāvīgi, nu tad neko.. labāk nemaz neaicināt vispār nevienu no jums!

Sorry bet tā ir....
09.12.2012 20:03 |

Reitings 16208
Atceros ,ka neaizgaaju uz savas radinieces kaazaam ,jo loti nepatika fakts ,ka vina aicinaaja mani ,bet manu dviini nee!!!!Es to nevareeju paardziivot...!Man liekas,ka pareizaak ir tomeer taa,ja taas naudinas nav ,tad taisa pavisam mazas kaazas-tiesaam mazas,kur varbuut ir tikai tie tuvaakie cilveeki,kaa mamma,teetis braali,maasas !Soreiz tad bez tiem draugiem...!
09.12.2012 20:09 |

Reitings 613
Nē, tur nebūs nekādu deju vai spēļu. Tikai ceremonija pie jūras un tad izbrauciens ar jahtu (šampis, uzkodas)
09.12.2012 20:11 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Man liekas,ka pareizaak ir tomeer taa,ja taas naudinas nav ,tad taisa pavisam mazas kaazas-tiesaam mazas,kur varbuut ir tikai tie tuvaakie cilveeki,kaa mamma,teetis braali,maasas !Soreiz tad bez tiem draugiem...!

+
09.12.2012 20:12 |

Reitings 295
Reģ: 24.10.2012
pieklaigi ,nepieklaigi un tad veel kaads ir aizmirsts un apvainojies...Labaak taalaak no greeka!Es gribeetu tikai salaulaaties-to skaisto kleitu arii uzvilku,ja tik loti gribeetu un prom-kaazu celojumaa!Man tiesaam visa taa nemsanaas ar taam kaazaam liekas kaut kas traks!Pirmkaart sausmiiga naudas izdosana!Pasi jaunie paargurusi no visa taa un pusi vispaar neatceras ,paareejie vai nu dod komplimentus ,vai kritizee,kas nebija tik labi utt!Vairaak noteikti kritika...latviesi uz to ir iipasi talantiigi...!

Lieliski pateikts!
09.12.2012 20:35 |

Reitings 16208
Es laikam runaaju no pieredzes,bet tiesaam taa ir...Kaut vai te manaa tagadeejaa dziives vietaa!
Atceros bijaam uz kaazaam,kuras noriteeja loti skaistaa vietaa-viinotavaa!Kaazas notika 4stundas,viesu loti daudz,kleita pasakaina uttVai jaunie atcereejaas kaut ko no kaazam-neko...vini bija "savaa pasaulee",savaa sveetlaimee!Naudu izdeva loti daudz!Kleita tagad staav kaste un sieva domaa,ka kaadreiz so kleitu gribees uzvilkt vinas meitina,kura jau tagad pateica,ka nekad dziivee nevilks tik traku kleitu-ar spiguliem ,peerleem utt!Vinas gaume jau tagad savos 11gados ir pilniigi cita!Vini tagad domaa,ka to naudu tiesaam vareeja izlietot citaadi...Katram jau savs -nevar visus baazt vienaa maisaa!:DTomeer es noteikti piederu pie tiem cilveekiem ,kurs gribeetu pavadiit so dienu ,lai kaut ko atcereetos,ne tikai to ,cik daudz naudas esmu izdevusi un vai visi bija apmierinaati...!
09.12.2012 20:45 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
kāzas tomēr ir pasākums, kur nereti tie, kam nav pāra, nemaz tik labi nejūtas

Tu vispār saprati, ko pateici? Kāds šim murgam pamatojums?
Manās kāzās paŗsvarā bija cilvēki, kuriem nav otrās pusītes, bet neviens nesūdzējās, ka slikti justos. Viena draudzene kāzās arī uzaicināja mani vienu, bez vīra. Un kas? Kaut kādu stulbu principu dēļ tagad man iespītēties un neiet? Protams, ka gāju un vīrs arī neko neteica. Apstākļi taču ir dažādi. Labāk tad, lai vispār nav tādu draudzeņu, nevis ir tadas, kas apvainotos, ka tiek vienas aicinātas.
P.S. - varbūt aicina vienas, jo vīri/draugi sabiedrībā nemāk uzvesties - pielejas kā lopi, uzvedas kāno laukiem utt. Ziniet, tādi gadījumi arī ir bijuši, kad uz kādu pasākumu speciāli neuzaicina otru pusi, jo labi zina, ka vīrietis sacūkos visu vakaru.
09.12.2012 20:50 |

Reitings 2295
Šis arī mans ideālais kāzu scenārijs: ceremonija jūras krastā, izbrauciens ar jahtu (vai drīzāk lielo kuteri) un vakariņas restorānā ūdens malā ;) Viss. Nekādu paražu, nekādu spēļu un tā balagāna. Sirsnīgi un eleganti :)
09.12.2012 20:51 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
"P.S. - varbūt aicina vienas, jo vīri/draugi sabiedrībā nemāk uzvesties - pielejas kā lopi, uzvedas kāno laukiem utt. Ziniet, tādi gadījumi arī ir bijuši, kad uz kādu pasākumu speciāli neuzaicina otru pusi, jo labi zina, ka vīrietis sacūkos visu vakaru."

Šitais tik labi pateikts! :D :D It kā smieklīgi, bet arī var būt taisnība. ;)

Par tēmu - tās ir tavas kāzas un tava īpašā diena. Dari, kā pati vēlies.
09.12.2012 20:57 |

Reitings 431
Dari, kā paši vēlaties! Ir pilnīgi normāli aicināt draudzeni/draugu ierasties vienu. Kāzas tiešām IR dārgs pasākums, un nevar atļauties aicināt visus "pieklājības pēc" :)

Es noteikti saprastu šādu aicinājumu un pati, iespējams, tāpat darītu!
09.12.2012 21:09 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Aija, jā, es sapratu, ko es pateicu! Ja ligava uzaicina savas draudzenes uz kāzām, kuras, piemēram, savā starpā vispār nav pazīstamas, un kuras varbūt arī ir kautrīgas, viņas nejutīsies tajā vakarā labi un omulīgi! ar otru pusīti arī garlaicīgā vakarā nebūs tik vientuļi, kā vienai pašai! jo jaunajam pārim nav pa spēkam parūpēties, lai visi viesi jūtas labi un ērti! Viņi ir aizņemti viens par otru
09.12.2012 21:12 |

Reitings 3467
Šitais tik labi pateikts! It kā smieklīgi, bet arī var būt taisnība.

Draudzenes draudzenes vīrs ir baigais ķēms. Kad salietojas stipros dzērienus, lien ar visiem kasīties. Vienas kāzas ir beigušās ar to, ka viņš uzsita zilu aci vienam citam viesim, jo domāja, ka viņš izpīpējis viņa cigaretes, kas bija atstātas kaut kur uz palodzes (cigaretes pēc tam atradās paša kabatā). Vasarā vienā ballītē viesu namā viņš norāva viesu nama saimnieka mašīnai abus spoguļus, jo bija pārliecināts, ka viņš saskrāpējis viņa mašīnu (patiesībā pats to izdarīja reibumā). Lieki teikt, ka sen jau neviens to ģimenīti nekur neaicina. Pat ne to sievieti vienu, jo tas trakais tāpat bonusā vilksies līdzi.

Tā kā tās, kuras aicina vienas, aizdomājaties, vai tiešām jūsu vīrieši sabiedrībā māk uzvesties un nedarīs kaunu. Nav jau jādara tādas šausmu lietas kā minēju, pietiek ar mazāk cūcīgām padarīšanām.
09.12.2012 21:13 |

Reitings 3467
kuras varbūt arī ir kautrīgas

Nu tā jau ir pašu draudzenu problēma. Ko man darīt, ja es spēju atraisīties tikai visas savas dinastijas sabiedrībā? draudzenei jāaicina visi mani radi, suņi un kaķi? :D
Kāzās vispār normāli ir padomāts par to kā savā starpā sapazīstināt visus viesus.
09.12.2012 21:15 |

Reitings 295
Reģ: 24.10.2012
kuras varbūt arī ir kautrīgas

Tad jau zaļumballēs ir ieeja tikai pāriem? Vientuļie deju partnerus neatradīs starp citiem vientuļajiem?
09.12.2012 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits