Es darītu kā pati gribētu, man nav jāaicina draudzeņu vīri/puiši tikai tādēļ, ka redz, viņi mani uzaicināja uz savām kāzām un es tagad esmu kko parādā! Tas ir pilnīgi muļķīgs uzskats. Uz kāzām var aicināt ko vēlas jaunais pāris, es tiešām nesaprotu, kopš kura laika tas ir pārvērsts par kkādu balagānu, kur jāaicina kāds, nevis tādēļ, ka pats to vēlies, bet tādēļ, ka tā vajag. Dīvaini, ka otras puses neapvainotos, ja draudzene svinētu dzd tikai draudzeņu lokā- tas tad būtu pilnīgi normāli. Man jau šķiet, ka kāzas ir ļoti intīms pasākums, tādēļ viesus var izvēlēties cik rūpīgi jaunais pāris vēlas. Ja manam draugam būtu jāiet uz tik intīmām kāzām, kur ielūdz tikai pašus, pašus tuvākos un mīļākos (kā piem. ģimeni un bērnības draugus), es noteikti saprastu- nesaskatu tur neko tik ārkārtīgi aizvainojošu.
Un vēl mani kaitina tie +1. Lielākajā daļā kāzu +1 ir tikai tiem, kuriem jaunais pāris 100% zina, ka ir otras puses. Bet vientuļie nevienu nevar paņemt līdzi, pat ja to gribētu. Tā jau arī sava veida necieņa un diskriminācija, bet pārīšiem tas šķiet pilnīgi ok.