Tu mani nepazīsti!

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Es tā nesen aizdomājos, kāpēc cilvēkiem patīk teikt - tu mani nepazīsti !?
Domāju, tādā situācijā, ka tu to cilvēku ļoti labi pazīsti, bet viņš aizstāvoties saka, ka vot nēēē...

Laikam īsti nemāku paskaidrot, tāpēc minēšu piemēru. Man nesen gadijās tāda situācija, ka ar draugu runājām un viņš man kaut ko teica un teikuma vidū es sāku runāt viņam līdzi, rezultātā mēs reizē vienu un to pašu pateicām. Es viņu pazīsti tik labi,ka es zinu visu ko viņš teiks, zinu visas atbildes uz jebkuriem jautājumiem. Tas ir brīdis, kad tu tiešām pazīsti to cilvēku! Un tad viņš izbola acis un saka - a kā tu zināji,ka es tā teikšu ? :D Nu bļin, mož tāpēc,ka es tevi pazīstu tik labi,kā savus 5 vienas rokas pirkstus? Un viņš - nēē,tu mani nepazīsti! :D

Kapiš?
Bija grūtāk šito izstāstīt,nekā man sākumā likās.
Tātad jautājums ir - kāpēc cilvēks sevi tādā veidā aizstāv?
09.12.2012 14:08 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Piekrītu Kubietei un Kristai. Es pati sevi neizprotu par 100%, un ja kāds domā, ka mani pazīst tikai tādēļ, ka spēj pabeigt kādu manis iesākto teikumu - tas man liktos ļoti smieklīgi. Manuprāt, pazīšana neizpaužas tajā, ka tu zini otra cilvēka domas par kādu lietu vai kādu viņa rīcības modeli. Galvā taču notiek nepārtraukta domāšana, nāk jaunas idejas utt., visādās ekstrēmās situācijās vai ne tik ekstrēmās (nu kaut vai krāpšanas gadījumi, kad sievietes saka - es 100% zinu, ka viņš nekrāp) cilvēks var izdarīt pat to, ko viņš pats no sevis nav gaidījis. Tā kā, manuprāt, nevis viņš nostāda sevī kaut kādā pozīcijā, bet viņš domā daudz plašāk nekā tu.
09.12.2012 19:10 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Pilniigi piekriitu Kubietei un Kristai!++
09.12.2012 19:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits