Kas tur ko mulst? Ja es piemērītu un man derētu - es labprāt piemaksātu pāris latus pa virsu jo:
1) tev nav jāgaida mēnesis, lai saņemtu
2) tu piemēri pirms pērc - ebay ~1/3 lietas, kas atnāk vai nu neder, vai nav kā bildē...
intar, tu nemulsti, es mulstu un vienkārši izsaku viedokli, ka labāk pagaidu mēnesi sūtot šīs bikses no ebay nekā pērku ar uzcenojumu. Kas tur ko braukt virsū?
Vispār nesaprotu, par ko brēka. Nu grib uzvārīties pāris latu un? Jums žēl? Es visas savas lietas notirgoju ar uzcenojumu, kas man nederēja no ebay. Turklāt piemetu tikai pāris latu, nevis kā daudzos sludinājumu portālos - 100% un vairāk uzcenojums. Tieši tā - var pielaikot kaut vai rīt un redzēt kā dzīvē izskatās.
http://www.ebay.com/itm/HOT-High-Waist-Stretch-Trousers-Chino-Women-Girls-Pants-Size-UK-8-12-FA10-/251159468925?pt=UK_Women_s_Trousers&var=&hash=item3a7a455b7d
nu gluži 3ls nemaksā
Par kādu uzcenojumu iet runa?
es šīs bikses pasūtīju par gandrīz 14 poundiem un to, ka pārdodu par 10ls, es uzvāros pāris latus? es tieši vel kādu latu nometu, lai vismaz dabūtu to naudu, ko iztērēju un te neiet runa par uzvārīšanos. ja jūs varat nopirkt kaut kur lētāk, lūdzu.