Neuzņemt negatīvismu

10 gadi
Reitings 493
Reģ: 29.01.2009
Šobrīd dzīvojam pasaulē, kurā ir tik daudz negatīvisma. Negatīvisma cilvēkos, kas diemžēl ir lipīgs. Bieži vien sanāk tā, ka citu cilvēku negācijas man sabojā noskaņojumu un liek justies slikti. Ir bijis tā, ka es palūdzu, lai man to nestāsta, kam seko "Protams, es Tevi saprotu!", bet nepaiet ne mirklis, kad stāstītājs turpina savas gaudu dziesmas! Cik var čīkstēt par visu?!?Apnicis būt cilvēkam, kuram uzveļ savas bēdu nastas vai sūdzās! Jā, nevar visu laiku smaidīt un būt pārlaimīga, bet regulāra čīkstēšana ir nomācoša. Skanēs egoistiski, bet arī man ir savas problēmas. Man nevajag liekas galvassāpes par svešiem cilvēkiem. Tā jau gluži nav, ka nekad nav labi un viss ir slikts. Es esmu par to, ka visiem ir gaišās svītras dzīvē un tumšās, kas gluži vienkārši ir jāpārdzīvo cik vien viegli iespējams. Es to daru cenšoties katrā situācijā saskatīt labo.
Par šo runāju ar savu super pozitīvo kolēģi un jautāju, kā viņa neņem pretī negatīvismu, kas pret viņu tiek vērsts. Viņa uz mani paskatījās un teica „Pavisam vienkārši! Pa vienu ausi iekšā, pa otru ārā!”
Kā jūs neielaižat sevī negatīvismu?
08.12.2012 17:49 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Dakteris

Jā, tā notiek. Kad sakārto pats savu pasauli, sakārtojas apkārtējā.
08.12.2012 20:41 |

Reitings 612
Reģ: 11.09.2012
indeed!
08.12.2012 20:43 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Dakteris-loti labi!++
08.12.2012 20:59 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es agrāk biju ļoti liela čīkstētāja, tagad cenšos laboties. Kam varu piekrist, ir šis:
godīgi, mani ne tikai smacē negatīvie, bet arī super pozitīvie cilvēki...

Man nenormāli besī un spēj izvest no pacietības tie, kuriem viss vienmēr ir gaišās krāsās, viss forši, pozitīvi, vienmēr smaids uzlikts.. vienvārdsakot, liekuļi.
08.12.2012 22:56 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Atbildi ar "es tevi saprotu, bet dzīve ar to nebeidzas, ir arī daudz skaistu mirkļu" un tad piedāvā citu tematu par ko runāt, uzdod kādu jautājumu par citu jomu, lai cilvēks pārslēgtos un nenoslogotu arī tevi ar negatīvām lietām :)

Neielaižu, jo protu nošķirt citu dzīvi no savas dzīves. Citu negatīvai pieredzei nav un nevar būt nekāda sakara ar manu dzīvi :) Protams, just cilvēkam līdzi ir jāmāk, jāprot būt arī žēlsirdīgam, bet neiespaidoties un nesākt pārdzīvot otra problēmas kā savas.
08.12.2012 23:33 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man arī tie super pozitīvie kaitina, bez maz vai man vainas izjūta parādās, ka viens visu laiku smaida, bet es tā nevaru un man nav par ko :D Tādiem, šķiet, saki, ko gribi, tikai visu laiku smaidīs pretī. Esmu par līdzsvaru!
08.12.2012 23:46 |

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Agrāk bija tā, ka pat kuņģī jutu kā dedzina vai burbuļo no tā, kā kāds man uzdzen stresu no saviem stresiem un čīkstēšanas. :D Un tā nebija tāda mīļa žēlošanās.
Bet tad sapratu, ka jāsaudzē sevi. Sāku acīs teikt, ka ar savām negācijām bojā manu noskaņojumu un ja varu kā palīdzēt, tad labprāt palīdzēšu, un punkts. :) Ir daudz labāk. :)
09.12.2012 13:32 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Nav man tādu cilvēku apkārt. Katram var uznākt kāds melnāks brīdis dzīvē, arī es mēdzu vienā jaukā dienā uzkārties un tad kādam ir jādzird manas žēlabas, bet hroniskus čīkstētājus un šeit pieminētos skauģus tiešām nespēju pārgremot. Piekrītu DIO, ka jābūt balansam.

Tāpat arī nepiekrītu tam, ka īsts draugs spēj un viņam ir jāspēj) paciest visu- arī nemitīgu čīkstēšanu. Tas tomēr nogudrina. Katram pašam jātiek galā ar sevi un savām problēmām, jāsāk ar sevi.
09.12.2012 13:58 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Bet tas tomer ir skumji, ka tik daudzi cilveki nav laimigi shai dzivee, neredz pozitivo, ko dzive spej sniegt, un pat netiek uzklausiti no lidzcilveku puses. Nu pietrukst cilvekam otra cilveka, uzmanibas, sirds siltuma. Var jau vinjus nosodit, ignoret utml., bet jebkura gadijuma tas ir skumji.

Tomer negribetu piekrist par tiem superpozitivajiem - protams, ir nedabiskie, uzspeletie un hiperaktivie saulstarinji, tacu mani loti pozitivi uzlade cilveki, kuri no dabas ir tadi, ar gaishumu acis, sirsnibas un mierpilni, ir, ir uz Zemes engelji :)
10.12.2012 12:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits