Brokastīs - auzu pārslas apleju ar verdošu ūdeni, lieko noleju nost. Lai būtu kāda garša - ripiņās banāns klāt, reizēm kāds ievārījums, mandarīni vai medus. Nedaudz retāk mīksti vārītas olas un pavisam reti sūkalu pulveris liesā pienā.
Pusdienas/vakariņas - vistas buljona zupa/ puķkāposts ar sieru/ vārīta vistas gaļa ar kādām piedevām/lazanja/rukola ar kamambēru un ķirštomātiem.
Kopš dzīvoju viena un man nav ne mikroviļņu krāsns, ne vokpanna, ne cepeškrāsns, ne mikseris, blenderis, sulu spiede, tosteris, utt. mana ēdienkarte ir ļoti garlaicīga, mājās es teju nekad negatavoju, bet pārējie ģimenē ir izcili pavāri , tad visbiežāk ēdu sāļos pīrāgus, grieķu salātus, tortiljas, dažādas mērces, gaļas, sacepumus, zupas, taizemiešu un ķīniešu ēdienus, nu reāli visu ko. Ak dievs, kā gribās mājās..