Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Piedāvāju nopelnīt!

 
Reitings 1
Reģ: 07.12.2012
Sveiki,

Meklēju avantūriskus cilvēkus kas vēlas pelnīt kopā ar mani.
Nav nekādas piramīdas, intīms utt...
Pilnībā unikāls peļņas veids kurā meklēju sev partnerus/starpniekus. Tiem kas atrodas UK būs vieglāk, bet var rakstīt visi.
Ja jums ir daudz paziņas kas ceļo, bieži izmanto aviokompāniju pakalpojumus vai esat gatavi meklēt šādus cilvēkus tad noteikti rakstat!

Jūsu peļņa pamatā ir atkarīga tikai no jums. Jo nopietnāk jūs tam pieķersieties jo vairāk nopelnīsiet, varētu teikt, ka peļnai nav limitu. Viss atkarīgs no tā cik daudz klienti jums būs. Tuvojas ZS un tas nozīme dubūltu iespēju labi nopelnīt jo šis "pakalpojums" ir ļoti pieprasīts uz ZS.

Nav noteiktu darba laiku, "strādājat" cik gribat, kur gribat un kad gribat. Kad ir nolasījusies konkrēta klientūra tad var teikt vispār nekas nav jādara. Jūs nododat man pasūtijumu, es to izpildu, jūs saņemat samaksu, jūs nododat samaksu man. Jo klienti atgriežās vienmēr.

Līdz 300-400Ls mēnesi ar šo varat pelnīt bez liekas piepūles, lai pelnītu vairāk būs mazliet jāpadomā kā piesaistīt vairāk klientus, bet kā jau rakstīju ja jums ir paziņās attiecīgi cilvēki vai esat spējīgi atrast un piesaistīt vajadzīgos cilvēkus tad tas jums būs ļoti viegli.

Lai uzzinātu sīkāk rakstam uz [email protected]
Vēlams uzreiz uzdot konkrētus jautājumus kas interesē.
07.12.2012 13:38 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits