Vīrieši un vēlmju kolāžas :D

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Klau, kā Jūs attiecaties pret to, ka vīrietis taisa sev tās slavenās vēlmju kolāžas? :D Respektīvi, pērk glancētos žurnālus, griež laukā bildītes un vārdiņus, savu to kolāžu ir izdekorējis ar visādām odziņām un puķītēm, uzrakstījis tur, cik viņš ir skaists, gudrs un neatkārtojams utt.?
Vai es tagad diskriminēju vīriešus? Vai arī tā padarīšana liekas ļoti sievišķīga arī Jums? :D
06.12.2012 14:08 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Spotorno,
bet tās kolāžas tev visu laiku atgādina, kadi tad tev īsti ir tie mērķi, kuru labā vajag kaut ko darīt! nav jau tā, ka pielīmē un gaidi, kad no debesīm tev nokritīs. vienkārši platāk atvērsi acis, palūkosies apkārt un sapratīsi, kas jādara, lai dabūtu to, ko gribi.

ja es sev skaidri nodefinējis, ko vēlies, un neaizmirsti par to, tad liela iespēja, ka galu galā arī dabūsi to ;)
06.12.2012 17:22 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
auto izgriešana no žurnāla, tā vietā, lai pa "kapeikai" iekrātu

Spotorno,

Tu jau pašā saknē ideju saproti nepareizi. Pēc Tava teiktā sanāk, ka cilvēks izgriež bildi un gaida no skaidrām debesīm savu jauno auto. Doma ir vizualizēt to, uz ko Tu ej, ko vēlies, pēc kā tiecies, kam krāj, ko pats centies uzbūvēt, sasniegt, kur piedalīties, utt.
06.12.2012 17:25 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
womankind, es laikam esmu atpalikusi no jauniem psiholoģiskiem ietekmēšanas paņēmieniem, jo neatbalstu savu slēptāko vēlmju izlikšanu ārpus savas galvas, t.i. nevienam nav jāzin to, ko es vēlos.

Interesanti, ka tā pēkšņi masveidā šodien runā un veido tās vēlmju kolāžas... ;)

Lancaster, man šķiet ir gaužām dīvaini, ja cilvēks var aizmirst par to, ko viņš vēlās... tad jau tās nav patiesās vēlmes, bet kāda (?) uzspiestās vēlmes, kas nenāk no sirds. It kā būtu pienākums vēlēties nevis vēlēties tāpēc, ka tu to gribi. Ja cilvēks grib, viņam tā griba arī vienmēr ir galvā.

Nu, mani patiesi nedaudz smīdina šie "pašiedvesmošanas" paņēmieni :)
06.12.2012 17:25 |

Reitings 2569
Haha, kamēr lēni rakstīju, Lancaster jau visu to pašu pateikusi. :D
06.12.2012 17:26 |

Reitings 2569
Here we go again..

06.12.2012 17:29 |

Reitings 7497

Lancaster, man šķiet ir gaužām dīvaini, ja cilvēks var aizmirst par to, ko viņš vēlās...

dzīves steigā mūsdienās cilvēki ne to vien aizmirst... daudzi kā zombiji dzīvo - darbs/mājas režīmā, īsti nesaprotot, ko un kāpēc viņi dara.
06.12.2012 17:29 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Man tas šķistu kaut kā jocīgi, pat es, sieviete būdama, neko tādu neveidoju.
06.12.2012 17:30 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Spotorno, atveries informācijai un neieciklējies, un nepiesienies vienai metodei, frāzei un izpratnei!
06.12.2012 17:32 |

Reitings 1602
dzīves steigā mūsdienās cilvēki ne to vien aizmirst... daudzi kā zombiji dzīvo - darbs/mājas režīmā, īsti nesaprotot, ko un kāpēc viņi dara.

Tas arī ir pierādījums tam, ka liela daļa cilvēku patstāvīgi vairs nedomā un nedzīvo.
Pastāv kolektīvā domāšana, un vēlmju kolāža ir viens no piemēriem.

"Veidosim visi vēlmju kolāžas, lai neaizmirsu to, ko mēs gribam".
/Aizņemšos no Queen bildīti/
06.12.2012 17:33 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man šitā padarīšana liekas dīvaina arī tad, ja to dara sieviete :D
06.12.2012 17:35 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Viena lieta, ja to dara sieviešu dzimuma pārstāve aiz vienkārši "gribas padarboties, kaut ko salīmēt" un pielikt tur pie rakstāmgalda smukumam, bet cita lieta, kad to dara tā nopietnībā ticot, ka tas ir kaut kas tāds, kas palīdz sasniegt mērķus...

tikai lieta tāda, ja tam "nopietni netic", tam vispār nav jēgas.
Runa ir par domu spēku, vizualizāciju un neapšaubāmu ticību -bez šiem procesiem vispār nekas pasaulē nepastāvētu, nerastos utt.
Vienkārši šādas kartes izveide stimulē šo visu procesu, tikai cilvēkam ir tam jātic, jānonāk līdz bezapziņai.

Runājot par to džeku, gribētos zināt,vai viņš reāli kko dzīvē ir sasniedzis, vai ir veiksmīgs utt. vai viņš veic arī reālas darbības šo mērķu sasniegšanai?
un vēl, šādas kartes tiešām labāk nevienam nerādīt un citiem jāsaprot, ka nevajag speciāli pētīt cita cilvēka kartes.
Manējā stāv pie sienas pretī rakstāmgaldam acu līmenī, un, ja kāds ienāk manā izstabā, speciāli nelūr.
06.12.2012 17:37 |

Reitings 7497
kas slikts kolektīvājā domāšanā? vai tad tas ir slikti, ka amn arī der kāda cita izdomāta ideja? nu neesmu es tik gudra, lai visu izdomātu pati.

es kaut ko arī no meditācijas aizņemos. jā, Budda, droši vien bija ļoti gudrs čalis, ja kaut ko tādu atklāja. bet es labāk aizņemšos šo nu jau "kolektīvo", nekā neizdomāšu neko jaunu, oriģinālu.

varbūt izmantojot "kolektīvo" domāšanu es reiz nonākšu līdz dižai atklāsmei, ko neviens kolektīvs uz pasaules vēl nav izdomājis ;)
06.12.2012 17:37 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
puisis redzējis Secret :)
06.12.2012 17:41 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mana kolaaza ir galvaa-man tas paliidz laikam vislabaak!Manam viiram ir taada "balta taafele",kur vins uzraksta taadas lielas veelmes,kaut ko taadu ,ko veelas,lai noteikti izdodas tuvaakajaa laikaa!
Vinam tas paliidz un ,liekas arii viss piepildaas!:)
Katram cilveekam laikam ir savs veids ,kaa izsapno savu sapni!Es domaaju ,ka veidojot kolaazu ,cilveeki ieiet ieksaa taajaa procesaa dzilaak ,un saak arii riikoties varbut pareizaa virzienaa ar darbiibu!
06.12.2012 17:45 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Emmanuelle, manuprāt, ļoti reāli spriež. Runa ir par to, ka vienam tas der un ir vajadzīgs, vienam tas neder un nav vajadzīgs, jo viņš arī bez tā visu sasniedz. Un ir trešie, kam vsp nekas dzīvē nav vajadzīgs, bet tā jau ir cita tēma:D
Spotorno, ja Tu esi iekšēji tik stipra, ka ej saviem mērķiem petī un sasniedz to bez dažādiem psiholoģiskiem paņēmieniem, es Tevi apskaužu un apbrīnoju, priek par Tevi. Tikai es diemžēl tā nevaru, man pastāvīgi ir vajdzīga dažāda veida uzmundrināšana, sevis noskaņošana utt. un šādas karte ir viens no veidiem, kas stimulē mani veikt darbības savu mērķu un vēlmju sasniegšanai. Ir cilvēki, kas jau ir piedzimuši ar pozitīvās domāšanas modeli, pārliecināti un sevis mīloši. Es diemžēl nē, tādēļ man ir divi varianti vai nu slīdēt uz leju vai arī uz augšu, lūk konkrētā psiholoģija ir viena no sastāvdaļām, kas man palīdz.
Un par to vai tā ir kolektīvā domāšana vai nē( kamēr man tā palīdz), man ir nospļauties.
Es nedomāju, ka Tu piekop senā filozofa Diogēna dzīvesveidu, kurš, kā mēs zinām, reāli atteicās no visa un dzīvoja mucā:D
Pa lielam viss, kas mums ir mugurā, ko mēs ēdam, skatāmies TV, klausāmies radio, daram brīvajā laikā, kam tērējam savu naudu, ir kolektīvā domāšanas rezultāts, kā arī vnk konkrēto pārdevēju ieprogrammēts.
06.12.2012 17:56 |

Reitings 7497
pati taisīju vienreiz mūžā kolāžu, kad man bija 18-19. man tad bija ļoti smgs dzīves periods, neredzēju neko gaišu nākotnē utt. man liekas, ka man tās bildītes palīdzēja saņemties un kaut ko darīt lietas labā :) gandrīz viss no tās kolāžas man ir. pat nebiju pamanījusi, ka nomainīju kardināli frizūru uz tādu, kāda bija meitenei centrālajā bildē :D man nav tikai giuzeppe zanotti kurpes, jo vnk tās vairs negribu :)

bet tagad man nevajag nekādus "vizuālos stimulantus" - viss ir galvā un +/- pa plauktiņiem sakārtots.
06.12.2012 18:01 |

Reitings 1602
Es nedomāju, ka Tu piekop senā filozofa Diogēna dzīvesveidu, kurš, kā mēs zinām, reāli atteicās no visa un dzīvoja mucā
Pa lielam viss, kas mums ir mugurā, ko mēs ēdam, skatāmies TV, klausāmies radio, daram brīvajā laikā, kam tērējam savu naudu, ir kolektīvā domāšanas rezultāts, kā arī vnk konkrēto pārdevēju ieprogrammēts.

Un laikam šodien tad nepastāv arī tādi jēdziens kā "zelta vidusceļš" un "racionalitāte", "loģika".
Lūk vēl viens pierādījums tam, ka šodien pār cilvēku dominē maksimālisma princips.
Vai nu visu, vai neko.

Dzīvot šodienas progresā nebūt nenozīmē, ka ir jāpazaudē savu galvu, savu racionālo un patstāvīgo domāšanu. Tas nebūt nenozīmē, ka ir jāatsakās no visiem mobīlajiem un cita veida izgudrojumiem.

Tā nav kolektīvā domāšana. Kolektīvā domāšana šodien izpaužas snobismā un atteikšanās no savas patstāvīgās domāšanas.
06.12.2012 18:06 |

Reitings 7497
vēl pie kolektīvās domāšanas gribētu pieskaitīt, ka daudziem patīk mūsdienās noliegt, ka pieder pie "kolektīva" un tā domāšanas. visi tik unikāli un gudri, neizmanto citu cilvēku idejas, nepadodas bara instinktam... :)
06.12.2012 18:10 |

Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Runājot par to džeku, gribētos zināt,vai viņš reāli kko dzīvē ir sasniedzis, vai ir veiksmīgs utt. vai viņš veic arī reālas darbības šo mērķu sasniegšanai?

Nu tā īsti vēl nevienu no savām uzceltajām sapņu pilīm 2 gadu laikā viņš uzcēlis nav. Vienmēr ir bijis vairāk solījumu, kuriem jau sen, sen neticu. Bet gluži par neveiksminieku arī saukt, protams, nevar.

puisis redzējis Secret

Nav gan. Šo ideju aizņēmās no savas draudzenes.
06.12.2012 18:14 |

Reitings 1602
Lancaster, tu jauc visu kopā.
Patstāvīga domāšana nenozīmē atteikties no cilvēku lietderīgām idejām, bet gan patstāvīgi pieņemt lēmumu, balstoties uz savu pārliecību, savām vēlmēm, gribu, iespējām un uzskatiem.

Un jā, es klusībā iesmīnu par tiem, kas sevi uzskata par oriģināliem, kaut gan patiesībā ir tipiski snobi, materiālisti un kolektīvās domāšanas pārstāvji :) Tas jau arī ir sen pierādīts...
Tāpat ar tiem blogiem, kas ir spilgts piemērs. Katra tā "streetsyle" blogere sevi uzskata par varen kreatīvu, tikai nesaprot, ka no malas izskatās, ka viņa ir kopija vēl tādiem pašiem tūkstošiem, kas veido blogu vienā stilā, bildēs pozē vienādās pozās, kombinē apģērbu vienādi.
Katra šodienas blogere, kas raksta par kosmētikas "testēšanu" domā, ka ir ļoti oriģināla, kaut gan tādas kosmētikas testētājas ir ik uz soļa.

Cik no tiem blogeriem raksta rakstus par nopietnām tēmām? Cik vispār šodien studenti izvēlās nopietnus savu dimplomdarbu tematus?

Un tie ir tikai pāris piemēri, jo tādu piemēru ir ik uz soļa.
06.12.2012 18:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits