Meitenes, ja Lāsmai vajag skriešanas apavus ar atbalsta sistēmu, tad nav jēgas ieteikt apavus, kam atbalsta sistēmas nav, lai arī jums tādi apavi ir un der perfekti
Manai kājai vajag maksimāli lielāko stiprinājumu, kāds zolē ir iestrādāts. Man paveicās tādas atrast Adidas outletā Kr.Barona ielas sākumā par 50Ls. Es gan esmu izmēru skalas otrā galā ar 41 vai 42. izmēru skriešanas apaviem.
Vispārējie ieteikumi - viskompetentākie speciālisti ir Maratons veikalā (tur pamatā viens vīrietis strādā un konsultē). Neesmu satikusi gudrāku konsultāntu. Sportland tādi studenti vien, kas iespējams kādas apmācības izgājuši, strādā un par katru cenu mēģina "iesmērēt" Nike (nedaudz pārspīlēju, bet kopumā jā).
Dīvaini, ka pēc Maratons veikala neguvi priekšstatu par to, kādi apavi Tev nepieciešami.
Pirmais:
pievērs uzmanību, vai apavā ir Tev nepieciešamais stiprinājums:
Un tad skaties uz papēža daļu zolē - jo tā būs viengabalaināka, jo stabilāk noturēs Tavu pēdu:
te ir viengabalains papēža piemērs:
un te ir papēža balsts sadalīts un nesniedz iespējams Tev vajadzīgo atbalstu:
Apavu tehnoloģiju ziņā ražotāji - līderi šobrīd ir Adidas un Asics. Ja ieguldi naudu, tad kādā no šiem.
Un starp citu - internetveikalos, piemēram, sportsdirect.com neesmu redzējusi nevienu skriešanas apavu ar atbalsta sistēmu.