Dāvinājums bērnu nama bērniņiem.

Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
Sveikas Cosmo meitenes! :)

Tā kā tuvojas Ziemassvētki, tiek rīkotas arī labdarības akcijas. Tā nu mana skoliņa,katra klase atsevišķi, katru gadu arī iesaistās. Vācu naudiņu un tad kopistiski nopērkam kaut ko šiem bērniņiem.
Šogad mēs centīsimies sasildīt bērnu-bāreņu nama "Pļavnieki" bērnu sirsniņas. Tur esot bērniņi līdz 2 gadu vecumam, daži arī līdz 5.

Katrs arī pēc iespējām atnesīs nopirktu vai kādu mājās "atrastu", bet jaunu grāmatiņu cietos vākos vai mantiņu (attiecīgajam vecumam).

Tad nu aktuālais jautājums? Ko jūs ieteiktu pirkt šiem bērniņiem? (..-5 gadi)
Cena orientējoši ~30ls.
05.12.2012 20:37 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Vēl viena ideja iešāvās pratā. Tādiem maziem bērniem noteikti patiktu leļļu teātris. Iespējams, ka pa to naudu, ko savāksiet, var kādus teātra aktierus noīrēt, kas bērniem mazu ludziņu nospēlētu? Man liekas, ka cilvēki vienmēr būs atsaucīgi, ja runa ies par labdarību. Tāpēc vini, manuprāt, piekristu uz šādu pasākumu pat par ļoti mazu samaksu. Tāpēc tikai jāpazvana un jāpainteresējas.
05.12.2012 21:30 |

Reitings 549
Reģ: 18.08.2009
Laura- ja nu varu izpalīdzēt ar sejiņu zīmēšanu- droši saki! Vadu maziem bērniem dzimšanas dienas ballītes. Esmu diezgan aizņemta, bet , ko zin, varbūt izdodas izbrīvēties! Vienīgais uzreiz vajadzīgas krāsas, otas un tt.,jo no firmas nevarēšu paņemt :(

P.s un 2gadīgus bērniņus ir ļoti grūti noturēt krēsliņā rāmi, tā ,ka nekas vairāk par mazo deguntiņu un ūsiņām parasti nesanāk, ja bērns kā uz adatām :D
Bet lielos gan var citreiz visvisādi nokrāsot!

:)

Ja nu kas- [email protected] vai šeit pat! :)
05.12.2012 22:03 |

Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
Dibenāsmiltis, es rīt aprunāšos ar cilvēciņiem, kas to visu organizē un tad padošu ziņu. :)
06.12.2012 00:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits