Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nav ziemas zābaki.

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Biju alfā -Danija, NS King, Aleksandra. Un jāsaka, ka viss ir ļoti dārgs. Ziemas zābaki garie visi lielākoties maksā 79,99, 89, 100ls...pa 50ls, kas man arī šķiet liela nauda neko nevar atrast. Nu labi, ir uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi modeļi, bet tādi so-so. Un izmest tos 50ls par zābakiem, ka tik būtu - negribu. Arī biju tajā Titānika, jo šeit ir bijušas diskusijas, ka tur kaut ko var atrast, un es biju šokā-tie Jūsu slavētie ziemas mēteļi ir tādi tirgus style(ok, ne visi, bet lielais vairums), pietam maksā dārgāk kā stockmanā(100+ls) un par zābakiem nemaz nerunāsu. Tādi kadri, zelta sprādzes, dimanti pielīmeti pie papēžiem, omītes-pārdevējas brēc, cerību pilnām acīm, pažalsta, ienāciet, piemēriet.

Jautājums Jums-kur nopirkt melnus ziemas zābakus bez papēža pa adekvātu cenu? Kur Jūs savus pirkā't, un pa cik?(skatos, ka daudzām jaunām sievietēm tiesām simpātiski zābaki ir)
05.12.2012 15:28 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Nu puffiks ieliktie zābaki man arī šķiet bezgaumīgi, un arī kvalitāti tur neredzu (zole drausmīga). Es vienkārši neesmu redzējusi glītus zābakus par 20 ls (tikai īsus, plānus rudens zābaciņus bez papēža). Un jā, skaistuma kritērijs man ir, lai līme nerēgojas ārā pa vidām šuvēm, un kvalitatīvs (tas ir tāds, kas nenoberzīsies un neplīsīs pēc mēneša) ādas aizstājējs arī maksā naudu.
09.12.2012 13:13 |

Reitings 259
Reģ: 03.02.2012
Šodien arī biju alfā un arī nekas normāls acīs neiekrita, līdz nopirku ziemas!!! simpātiskus garos zābakus, bez papēža un silto iekšpusi Danijā pa 56ls :) vēl redzēju riktīgi foršus arī bez papēža un trušādiņu nedaudz apkārt pa 48ls, bet bija palicis tikai 40. Izmērs(neatceros veikala nosaukumu, bet netālu no Aprangas)
09.12.2012 19:39 |

Reitings 431
Reģ: 29.01.2009
Meredith --> jā, man apmainīja. Atzina par brāķi - zole atlīmējās no zābaka un sāns izplīsa :) Vispār nekad iepriekš Aleksandras apavu kvalitāte nav klibojusi, šoreiz tik tā... Bet patīkami no veikala puses, ka apmainīja!

Visiem apaviem Latvijā ir 2 gadu garantija, ja kas ;) Jāzimanto savas tiesības!
09.12.2012 20:44 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Es savus ādas zābakus pirku Alfā - Ls80. Ņemot vērā to, ka zābaki ir ādas, tā ir adekvāta cena. Nēsājas ļoti labi, kvalitatīvi nostrādāti, kājas sausas (cik nu es vispār staigāju kājām). Gribi pa lēto - ej uz Colloseum, tur visi zābaki maksā vidēji 15 latus un kājas būs slapjas iekāpjot pirmajā peļķē, par sniega kupenām nerunājot.
09.12.2012 21:02 |

Reitings 704
Reģ: 13.06.2011
Un par Latvijas ziemām ar sāli uz ceļiem runājot - nopērciet LABUS apavu kopšanas līdzekļus. ;) Reizē ar zābakiem es par Ls20 sapirkos arī kopšanas līdzekļus - vasku, līdzekli pret mitrumu, līdzekli pret netīrumiem. Par apaviem ir jārūpējas, tad tie kalpos ilgi.
09.12.2012 21:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits