cant decide where to belong

Reitings 700
Reģ: 03.01.2012
Labrīt !

Tās kas studē jau otro reizi-mainīnts studiju veids, vai arī nav pabeigta ieprieksējais grāds. Kur jūs rodat iedvesmu, lai pabeigtu studijas, ko pašlaik studējat ?! Vai nav radusies vēlme atkal mainīt studiju veidu ?

Man ir tā, kad esmu sapratusi, studēju arī atkal, šīs studijas nav priekš manis, un uzsāku domāt, kad, lai arī ko es studētu, man nieies pie sirds, bet to papīru jau gribās sev, vēl 2 gadi priekšā, bet nezinu vai tas e-studiju papīrs, beigu beigās būs tāpat vērts ?!
05.12.2012 11:11 |

Reitings 112
Reģ: 15.10.2011
Es izvēlējos profesiju, kur var labi nopelnīt un kas man arī ļoti patīk, jo apzinos, ka uz mani, kā vienīgo bērnu, ir liktas nenormālākās cerības, un ka maniem vecākiem un vecvecākiem kādreiz būs nepieciešama mana finansiāla palīdzība. Savu profesiju jau zināju vidusskolas sākumā, jo satikos ar daudziem šīs profesijas pārstāvjiem un viņi mani pārliecināja - daudzus gadus diendienā būs jāmācās no rīta līdz naktij, būs nenormāli smagi, bet es pēc tā spēšu sevi un savu ģimeni nodrošināt. Netipiski 21. gadsimtam, bet esmu principiāls cilvēks - kas iesākts, tas jāpabeidz godam! Radošs un jautrs var būt mājās, bet nākotnes profesija un studijas nav kaut kāda spēlīte. "Seit es nerunāju par topošajiem slotas operatoriem, kuriem ,,ballītēēēeeee" ir neatņemama dienas sastāvdaļa.. :D
07.12.2012 09:56 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
apelsinu_sirds_pusite - kā naglai uz galvas! Smiekli nāk par tiem cilvēkiem, kas sāk un pamet studijas, it īpaši ja vēl ir budžetā. :)
07.12.2012 12:05 |

Reitings 102
Reģ: 09.04.2012
Man šobrīd šī ir smaga tēma.. Jo vēlos mainīt studijas. Sapratu, ka nav mans tas, ko studēju. Nezinu kā pateikt vecākiem, jo nauda jau ir ieguldīta. Galvā haoss. Ko lai dara tālāk, arī nav ne jausmas, bet nevēlos palikt tur, kur tagad esmu.
07.12.2012 12:11 |

Reitings 57
Reģ: 06.01.2013
K, man tas pats , sapratu, ka nevēlos studēt to, ko šobrīd studēju un domāju - kā lai to pateikt vecākiem? Jo viņi jau mani neuztvers nopietni.
Jūsuprāt, kad labāk iet prom - uzreiz, tiklīdz saproti, ka nav tavs vai pabeigt mācību gadu?
07.01.2013 18:18 |

Reitings 22
Reģ: 14.11.2011
Ieteiktu pateikt vecakiem labāk uzreiz, nav ko vilkt garumā jo vēlāk ja gadiuma vel trakak nepatiks tad nevelesies saitit ar to naktni, tada veida vecakiem jau var tas but vel sapigāk., apdomā labi, varbūt tev nepaīk kāds no priekšmetiem vai cilvēkiem kas to macā. mācies nepadoties un riskēt, lai nu tev sava nakotne piederes, un kadu to busi izvelejusies ar tadu dzivosi...
07.01.2013 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits