Es šodien netīšām ieklīdu vienā veikalā, ja nemaldos uz Brīvības ielas tas bija, tāds apģērbu veikals, tur bija ļoti skaistas somas no 15Ls-20Ls , bet diemžēl nebija melnas, bija tumši zilas,tumši zaļas,brūnas utt. Man vajag melnu !
nestaigā pa dārgajiem veikaliem. aizej uz Prima Vera vai Domino, tur gadās pa kādai smukai somai un cenas tur ir līdz 15Ls. pati es nesen tirgū nopirku nu tiiiiik smuku somiņu, kvalitāte ar apmierinoša, tikai kkāda dīvaina smaka bija iekšpusē, bet tā ar laiku izgāja. un samaksāju 5ls :D
FreshDrop, vai ne :D es meklēju somu un zābakus. Atradus nu tīri smukus zābakus, nu ok 55Ls, bet protams, nejau siltie, ja gribi siltos ,tad 100Ls vismaz būs :D
Ebe, es nezinu, es Rīgu slikti pārzinu un tik duru tur ,kur acis rāda :D
Ja nav slinkums, pastaigā pa Čaka ielas veikaliņiem. Vismaz skatlogos jaukas somas ieliktas. Piekrītu, ka lielveikalos izvēles nav. Nu vismaz par pieņemamu cenu...
ja tādā cenu kategorijā, iesaku apstaigāt normālākos apģērbu veikalus. tādos kaut ko normālu vienmēr var atrast, tikai grūti nosaukt tādus labākos, jo piedāvājums mainās atkarībā no tendencēm