Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Forele

 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Sveikas.
Esmu tikusi pie zivs, bet nezinu kā garšīgāk lai to pagatavo. Vajag vienkāršu, ātru, bet labu ideju.
Šobrīd tieši skatos receptes.lv, bet iedomājos, varbūt šeit kādai ir fantastiska recepte ar ko varētu padalīties.
04.12.2012 20:09 |
 
Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Ja ir pieejams tvaicējamais katls, iesaku iztvaicēt :)
04.12.2012 20:10 |
 
10 gadi
Reitings 3007
Reģ: 29.01.2009
apkaisi ar citronpipariem un krāsnī iekšā, līdz garoziņa kļūst viegli brūna :)
04.12.2012 20:11 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Varbūt kāda ir mēģinājusi šo - http://www.receptes.lv/receptes/forele-ansovu-sallites/ ? Ir laba? :)

Paldies meitenes par variantiem. :)
04.12.2012 20:20 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Mēs parasti ieliekam folijā (cepamajā), ierīvējam ar garšvielām un cepeškrāsnī iekšā. :)
04.12.2012 20:22 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
ar citrona sulu, pipariem, mazliet eļļas ietīt follijā un krāsnī iekšā :)
04.12.2012 20:22 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Vēl arī var apkaisīt ar sāli, pipariem, apviļāt olā, miltos, vai arī tikai miltos un uz pannas izcept, arī ļoti gardi. Vai arī zivju kotletes, bet tur daudz darba. :)
04.12.2012 20:24 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
nekas nevar būt labāks par pašu zivi, bez miltiem, bez olām, bet vienkārši zivi, nevajag bojāt garšas.
04.12.2012 20:26 |
 
Reitings 120
Reģ: 02.12.2012

DIO
ar citrona sulu, pipariem, mazliet eļļas ietīt follijā un krāsnī iekšā

+
04.12.2012 20:28 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Tad jau arī kartupeļus vārītus var ēst bez piedevām, kāpēc jābojā garša. :D
04.12.2012 20:36 |
 
Reitings 146
Reģ: 08.04.2010
http://www.cetrassezonas.lv/lv/receptes/zivs/recipe.php?id=6820

no šī pagatavotā brīnuma var pirkstiņus laizīt, neko tik garšīgu neesmu ēdusi, māsa vairākas reizes ir taisījusi, vienkārši pasakaina zivs sanāk. :)
04.12.2012 20:39 |
 
Reitings 456
Reģ: 22.06.2012
Marchixa - nevar salīdzināt kartupeli ar zivi ;)

Vispaastākais, ētākais , garšīgākais kā DIO ieminējās .. njamm!
04.12.2012 20:42 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Kāpēc nevar? Kartupelim arī ir sava garša.
04.12.2012 20:44 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Kāpēc nevar? Kartupelim arī ir sava garša.


man ļoti garšo kartupelis bez piedevām.
04.12.2012 20:55 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Man arī, bet tomēr - ir cilvēki, kuriem negaršo vnk. cepta zivs, pliki katrupeļi vai makaroni, autore prasīja idejas kā pagatavot nevis viedokļus cik kas garšīgs vai negaršīgs un kādas garšvielas cituprāt bojā vai nebojā garšu.
04.12.2012 21:02 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Tu mani gribi pamācīt kā ir jāsaprot jautājums? :D
04.12.2012 21:07 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Pff, man svarīgākas lietas darāmas. :D
04.12.2012 21:10 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
neizskatās :D
04.12.2012 21:11 |
 
Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Forele noteikti ir tā zivs, kuras garšu nevajag bojāt ar panējumu. Vislabāk ir ar garšvielām, citronu, pilīti labas olīveļļas un follijā. Panējums atņem visu aromātu, maigumu un nav veselīgs.
04.12.2012 21:18 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Mūsmājās arī tikai tā kā DIO rakstīja.
04.12.2012 21:20 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!