Sveikas.
Esmu tikusi pie zivs, bet nezinu kā garšīgāk lai to pagatavo. Vajag vienkāršu, ātru, bet labu ideju.
Šobrīd tieši skatos receptes.lv, bet iedomājos, varbūt šeit kādai ir fantastiska recepte ar ko varētu padalīties.
Vēl arī var apkaisīt ar sāli, pipariem, apviļāt olā, miltos, vai arī tikai miltos un uz pannas izcept, arī ļoti gardi. Vai arī zivju kotletes, bet tur daudz darba. :)
Man arī, bet tomēr - ir cilvēki, kuriem negaršo vnk. cepta zivs, pliki katrupeļi vai makaroni, autore prasīja idejas kā pagatavot nevis viedokļus cik kas garšīgs vai negaršīgs un kādas garšvielas cituprāt bojā vai nebojā garšu.
Forele noteikti ir tā zivs, kuras garšu nevajag bojāt ar panējumu. Vislabāk ir ar garšvielām, citronu, pilīti labas olīveļļas un follijā. Panējums atņem visu aromātu, maigumu un nav veselīgs.