2 problēmas vienā.

Reitings 331
Reģ: 12.06.2012
Pati kaut ka pamazām esmu ievārījusi pamatīgu putru.
Tātad viss sākās pirms 2 mēnešiem, kad sāku satikties ar kādu puisi R, ar kuru ari pirmajā randiņā pārgulējām. Pēc mēneša viņš mani iepazīstināja ar savu draugu K, kas sākumā bija domāts piespēlēt manai māsai, bet tad K sāka ar mani flirtēt. Pirms 2 nedēļām biju ar savām draudzenēm un viņiem abiem uz klubu, kur visu vakaru pavadīju kopā ar K, bet tāpat no rita puses atkal pārgulēju ar R. Nākamajā dienā bija mana dzimšanas dienas ballīte, uz kuru protams ieradās arī viņi abi, vēlāk atkal aizgājām uz klubu, kur atkal pavadīju vakaru ar K un arī ar viņu pārgulēju.
Te ir pirmā problēma - uz kuru no viņiem vairāk tendēties, jo abi vēlas ar mani veidot attiecības.
Otrā problēma - K piektdien svin dzimšanas dienu - ko dāvināt?
04.12.2012 18:27 |

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Jestri... es nenosodu, lai meitene izklaidējas, ja grib, bet par nopietnu attiecību veidošanu, gan man šķita smieklīgs tas teikums... viņi neviens negrib ar tevi attiecības, bet grib šādi turpināt ievilkt gultā un viss... ja tevi tas apmierina, kādu aiku vari turpināt, bet necei kaāds no šiem būs tavs nākošais vīrs :D :D :D
05.12.2012 08:59 |

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt ideja par sex 3atā šeit nav peļama. Ja tev patīk ar abiem :D

PS - par dāvanu, tu jau to puisi labāk zini, kas viņam interesē un tā....
*pudele
*grāmata
*interesanti apdrukāta krūze vai krekls.....
05.12.2012 09:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits