Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Baudīt mirkli

Reitings 576
Reģ: 29.01.2009
Bieži saka, ka jāprot baudīt mirklis... Pēc pēdējiem notikumiem saprotu, ka jā jāprot izbaudīt mirklis, nevis visu laiku jādomā pēc kā tiecies un kā būs , tad kad būs...

Kā jūs baudat tagadni/ mirkli? Hmm.. tas laikam nemaz nav tik vienkārši.
04.12.2012 15:38 |

Reitings 123
Reģ: 20.08.2011
es vnk dzivoju lidzi laikam, isti nesatraucos pa neko, jo ipasi par sikumiem. es priecajos ka man miļotais virietis blakam, tapec ari baudu mikli kopa ar vinju ;)
04.12.2012 15:41 |

Reitings 23
Reģ: 29.06.2012
Es baudu visu, ko es daru, gan mācoties, gan traukus mazgājot, gan gatavojot ēst,izņemot došanos pie zobārsta :D bet tā esmu harmonijā ar sevi un tas palīdz būt pozitīvai vienmēr un visur :)
04.12.2012 15:42 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man sanāk baudīt, jo es vispār esmu tāda pa straumi peldētāja, dzīvoju savu dzīvi, cenšos lieki nestresot, tā arī sanāk tos foršos mirkļus izbaudīt.
04.12.2012 15:45 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
es nesapņoju par miljoniem, priecājos par tām lietām, ko varu atļauties. nedzīvoju pēc principa "tagad 10 gadus strādāšu melnās miesās, lai pēc tam varētu atpūsties". diemžēl pēdējā laikā bieži pierādās, ka tas "pēc tam" var arī nepienākt.

kaut vai braucām ar Actress mašīnā, viņa bija pie stūres, es blakus, dēliņš laikam mans arī bija aizmugurē. Priekšā mums smagais. un pēkšņi smagajam no jumta nokrīt milzīgs metāla āmurs! tas atsitās pret zemi un mums ļoti paveicās, ka tas pēc atsitiena aizligoja uz grāvja pusi tieši gar Actress mašīnas priekšu, nevis kādai no mums galvā ielidoju pa logu. un tas ir tikai viens neliels atgadījums. apkārt daudzi mirst... arī viena pazīstama miljonāra sieva no vēža nomira - tik sisrnīga ģimene bija, bet tagad nekā, un nekāda nauda nelīdzēja.

es nepavadu laiku ar cilvēkiem, ar kuriem nepatīk/nav pa ceļam. tas attiecas arī uz ģimenes locekļiem. pieklājības pēc neeju uz dzimšanas dienām, ja vienkārši man tas cilvēks ir nepatīkams. arī es daudziem nepatīku, bet tas nekas- tas ir normāli. nepatīk mānīt ne sevi, ne citus.

principā es māku priecāties par sīkumiem

lai gan nav tā, ka par nākotni pavisam nedomāju, tomēr neesmu uz to ieciklēta
04.12.2012 15:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits