draugs - narkomāns

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Ok, varbūt tas ir par "krutu" teikts, bet vakardien uzzināju, ka veekenda ballīte draugs kopā ar VISIEM pārējiem saviem draugiem šņauc koku. Un es pa to laiku kā idiots sēžu viesistabā un neko nenojaušu. Zināju, ka viņš, kad mēs tikko sākām satikties, tusiņu laikā bija kko lietojis, bet mēs par to runājām un es ticēju, ka tā vairāk nebūs. Bet man "aiz muguras" tas jau ir 2x noticis. Un vēl pabrīdina savus draugus, lai man neko nesaka. Blaaaaa.. šodien man ir panika un vnk nesaprotu, ko tālāk.
04.12.2012 10:33 |

Reitings 231
Reģ: 03.05.2012
Vēl neesam sazinājušies vispār. Domāju, ka arī šonakt no mājas notīšos, pirms viņš atnāk. Manī viss vēl vārās, neesmu gatava sarunai. Paldies jums, meitenes, par viedokļiem! Domāju, ka šodienai pietiks diskutēt par šo tēmu.
04.12.2012 15:00 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
Es nespētu ar to samierināties, un pamestu, atpakaļ neatskatoties ;)
04.12.2012 15:22 |

Reitings 144
Reģ: 18.08.2012
Es laikam jūs nesaprotu, meitenes. Daudzas saka, ka jāpamet, gan jau nāks labāks, tas īstais. Bet ja nu šitais ir tas īstais? Ja nu pametat tikai tāpēc, ka nav pāris reizes izdarījis jums pa prātam? Man mamma ir teikusi, ka sievietes liktenis ir mīlēt un ciest. Iespējams tas nav tas labākais, ko mācīt meitai, bet ar katru reizi pārliecinos, ka tajā ir sava taisnība.
Ja es būtu tavā vietā un patiešām viņu mīlētu, tad nu nepadotos viss, es cīnītos, lai viņš to pārstāj. Un īstenībā man ir līdzīgi, mans draugs šad tad zālīti palieto, bet es ticu un ceru, ka pārstās.
04.12.2012 15:43 |

Reitings 512
Reģ: 08.11.2012
Man katrā ziņā būtu vieglāk sadzīvot ar to, ka draugs 1x gadā iešņauc kokaīnu, nevis regulāri piedzerās, neciena mani, slikti izturās, flirtē ar citām meitenēm un dara citas lietas, par kurām cosmo nemitīgi tiek taisītas diskusijas.

Man ir pilnigi tadas pasas domas! Es savejam reali lauju izklaideties, jo vienkarsi neredzu jegu aizliegt to! Aizliegsu, un? Daris man to aiz muguras un tad bus sapes,melosana utt... ;)
04.12.2012 15:44 |

Reitings 262
Reģ: 29.01.2009
Es nesaprotu, kāpēc jābūt šādai izvēlei - labāk 1x gadā šito nekā 7x gadā to?
Tas nav autorei, vienkārši daudzas to šeit piemin.

Es nezinu nevienu, kas lieto, lai cik dīvaini tas neizklausītos.
04.12.2012 15:49 |

Reitings 2728
Skaidrs, ka katrai dzīves pieredze atšķiras - ja viena domā, ka "mīlēt un ciest" ir nedalāms komplekts, tad cita izvēlas nevis pa muti no sava 'vīrieša' dabūt, bet ļaut, lai puisēns 'atpūšas' piedzeroties/iešņaucot un kādu skuķi padrāžot! :D
Bet vispār ir arī trešais variants - atrast sev piemērotu partneri ar kuru dzīvesveids, vērtības un nākotnes plāni sakrīt.
04.12.2012 15:52 |

Reitings 8272
jābūt ļoti lielai pārliecībai, lai ticētu, ka otra pusīte tiešām to zālīti vai kokaīnu nelieto biežāk par tām 5 reizēm gadā. bieži vien šī pārliecība ir akla. ir gadījumi redzēti, ka tas notiek reti un netraucē dzīvot, bet tā ir bīstama robeža. tas ir, kā staigat pa naža asmeni. jebkurā brīdī var saļodzīties kājas. nevar kko aizliegt vai atļaut. vai nu tu to pieņem vai nepieņem. vēl risinājums ir izrunāties, ko otrs cilvēks par to domā. neviens nav mazs bērns. un kā tu viņu sodīsi, ja atkal nepaklausīs?neuztaisīsi vakariņas vai tajā vakarā nebūs sexa? un kas par to? būs citas dienas, kad tā visa būs pārpārēm. nedomāju, ka uz to kāds nenormāli iespringst. jāpasaka, ka tas tev nav pieņemami.ja viņš netaisās tās savas izklaides mest pie malas, tad nu jāpaliek malā. jāļauj tam cilvēkam iet. jo cik ilgi jūs viens otru tā ēdīsiet?neviens nebūs laimīgs. tas arī attiecas uz visām citām lietām. man kkā nav tās ticības, ka tiek šņaukts 1reiz vai 2reiz gadā. es vnk esmu redzējusi, ko viens cilvēks saka un dara. tās diemžēl parasti ir 2 dažādas lietas.
04.12.2012 15:52 |

Reitings 144
Reģ: 18.08.2012
ja viena domā, ka "mīlēt un ciest" ir nedalāms komplekts, tad cita izvēlas nevis pa muti no sava 'vīrieša' dabūt

Ja tas bija domāts man, tad vai nu Tu pārprati, vai arī es neskaidri uzrakstīju. Nejau fiziskās sāpes es biju domājusi, tādas es pati nepaciestu un man būtu piekāš uz to mūsu "likteni". Manuprāt, nekad nebūs tā, ka abas puses būs 100% vienās domās par visu. Drīzāk būs tā, ka es gribēju šitā, bet viņš izdarīja tā, kā man nepatīk - tur radīsies tās sāpes, sirdssāpes. Jo arī šajā gadījumā kādam būs jācieš. Vai meitenei, jo viņš lietos, vai arī puisim, jo viņš nedabūs devu.
04.12.2012 16:01 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Dažas te runā par narkotikām tā kā par uzpīpēšanu pa retam. Uz kurieni tā pasaule griežas... Man apkārtējie cilvēki narkotikas nelieto (lielākā daļa pat nepīpē) un paldies Dievam. Neuzskatu, ka tas ir kaut kas normāls.
04.12.2012 16:09 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Ja tu vēlies cīnīties par attiecībām un kopā būšanu:
1. sargi savu maku un ceri, ka no tā nepazudīs nauda;
2. nemēģini nemaz iedomāties, ko vai ar ko viņš dara, kad ir narko stāvoklī;
3. un vispār - netaisi ar viņu bērnus.
04.12.2012 16:17 |

Reitings 7497
lauven,

6dien mēs ar darudzenes vīru uzpīpējām pa kluso zāli (nebiju 3 gadus pīpējusi). viņa bija ļoti dusmīga, kad uzzināja. teica, ka tas ietekmēs pēcnācējus utt. viņas vīrs viņai atbildēja, ka tas ibumetin 400, ko viņa lieto katru nedēļu, pēcnācējus ietekmēs krietni vairāk.

laikam jāpiekrīt viņam - no narkotikām daudzas tik ļoti bīstās, bet savai veselībai ar citām vielām/vidi nodara tik lielu kaitējumu.

negribēju vīrieti, kas regulāri lieto kokaīnu un slēpj to no manis. bet, manuprāt, kokaīna lietošana ir tāda lieta, ar ko nav traki grūti cīnīties, ja ir svarīgākas lietas, kuru dēļ grib būt kopā
04.12.2012 16:21 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Pilnībā piekrītu lauvens viedoklim.

Un autorei: bēdz prom meitene, bēdz!!! Nesaku, ka viņš tev atkarīgais, bet viņš iet pa plānu ledu, un nedod dies, grimstot paraus tevi līdzi.
04.12.2012 16:23 |

Reitings 2295
Es nesen ar atklāju, ka viens mans paziņa lieto kokaīnu. Biju šokā un uzreiz mainījās priekšstats par to puisi... Ņemot vērā vēl to, ka viņš saka, ka tas jau nekas tāds nav, ka lielākā daļa viņa draugu ar lieto un ka vispār bez maz vai visi viņam apkārt lieto.

Te var tikai pabrīnīties, cik dažādas sabiedrības līdzās pastāv. Kaut arī esam it kā viena sabiedrība. Ja cilvēks, ar ko es ik dienu komunicēju, var pateikt, ka gandrīz visi viņā draugi lieto, bet es tai pat laikā es varu pateikt, ka neviens no maniem draugiem nelieto - nu kā tas var būt?

Jebkurā gadījumā ir nācies ar viņu pakomunicēt arī tajos brīžos, kad ir bijis salietojies... nu tur nāk ārā tādas emocijas, ka paspēj tik izsekot... Man jau tā nepatīk emocionāli cilvēki, bet nu šis variants ir emocijas x 1000
04.12.2012 16:29 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Lancaster, kur Tev ir pētījums, kas nodara cilvēka veselībai lielāku ļaunumu? Un ja narkotikas būtu tik nekaitīgas, vai tās tiktu aizliegtas? Gribi pateikt, ka ar narkotikām nebūtu labs bizness (nesaku, ka jau tagad tas nav labs bizness), ja tās tiktu legālizētas?
Un ja tā vīrieša bērns piedzims (tfu, tfu, tfu) ar kaut kādām novirzēm, vai arī tad viņš visiem klārēs, cik narkotikas ir nekaitīgas?
Regulāra zāļu lietošana nav normāla ir jāmeklē cēlonis sāpēm.Turklāt ne visas pret sāpēm lieto ibumetin! Ir arī jēdzīgākas pretsāju tabletes, ja tādas vispār ir nepieciešamas.
04.12.2012 16:29 |

Reitings 217
Reģ: 15.11.2012
Ziņās nesen bija raksts par to hokejistu, kas nesen nomira, džeks bija spēlējis NHL un daudz sasniedzis, bet narkotikas arī patika. Cik viņam bija gadi? 30? 40? Nedomāju, ka viņš sāka tā uzreiz katru dienu lietojot.
04.12.2012 16:32 |

Reitings 7497
lauvens,
es neatbalstu narkotiku lietošanu. bet mans prats man saka, ka viss, kas nav legāls, maksā vairāk ;)
vienkārši man liekas, ka ir liekulīgi kaut ko pārmest cilvēkam par narkotiku lietošanu, kad paši dzīvojam pa ātrās ēdināšanas restorāniem, rijam saujām pretsāpju līdzkļus, veselības problēmas risinām ar cosmo foruma palīdzību un par garīgo izaugsmi (lasi "veselību") vispar var aizmirst.

bet nē, pētījumu konkrēti par to, kas vairāk ietekmē organismu 12 ibumetin 400 tabletes vai iešņaukts kokaīns, man nav.
04.12.2012 16:34 |

Reitings 114
nu mans draugs lieto/lietoja amfetamiinu veenaa.
saprotu,ka tu juuties briesmiigi, un izrunaajoties tas neko nedos
galvenais,lai nesaak zagt, iesaistiities kautinjos utt
cik vinjam un tev gadu?
04.12.2012 16:41 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
ai nu šīs narkotikas nav pašas trakākās, kas var būt, tāpēc mest plinti krūmos un uzreiz brēkt , ka čalis narkomāns un tūlīt mirs arī nav vajadzības :D Jā, tās ir narkotikas, un es arī noteikti nebūtu priecīga, ja mans draugs to darītu, un sākot ar to var aiziet arī līdz heroīnam utt.., bet parunājies ar draugu nopietni utt., bet vienu es Tev varu pateikt - ja viņam ir draugi , kas šņauc, un ja viņš ar viņiem turpinās tusēties, viņš diezvai to pārstās darit!
04.12.2012 16:44 |

Reitings 870
Reģ: 16.08.2012
cik es esmu saskārusies (diemžēl) ar cilvēkiem kuri lieto narkotikas, tikai viens no divdesmit spēja atmest amfetamīnu. Citi zaga, lai dabūtu devu. Man reiz viena sieviete , kuru es uzskatīju par normālu sievieti, man zaga naudu no maka. Tādi ir tie cilvēki.
04.12.2012 16:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits