Attiecības bez saistībām!

Reitings 341
Reģ: 20.10.2009
Pēdējā laikā pārāk bieži ir nācies saskarties ar attiecībām bez saistībām. Ko jūs domājat par to?
03.12.2012 16:15 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
miiluuliite nu redz tad jāsaka vien meitenēm,lai neiesaistās tur,kur nav gatavas būt! ;)
04.12.2012 00:12 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Ā, un par tēmu - esmu jau kādreiz to teikusi, ka cilvēks, kuram nav kontakta starp psihi, sirdi un dzimumorgāniem, ir cilvēks ar defektu(Ok, skarbi - vēl maziņš skan labāk), nevis cilvēks, kurš māk gudri spēleties ar uguni.
04.12.2012 00:20 |

Reitings 8272
nē, nē nedari to, it sevišķi, ja ir tā, kā es domāju. vai viņš tevi pameta?izšķīrāties viņa vainas dēļ un tagad viņš tev piedāvāja šādas attiecības? tu nolēmi, ka esi viena, viņš ir tavs bijušais un ka nekas slikts nevar notikt.
nu es tev teikšu, ka var gan notikt. attiecības bez saistībām nozīmē to, ka viņam sex būs arī ar citām; to, ka tad, kad viņš atradīs kādu citu, ar kuru gribēs saistības, tu, visticamāk atkal būsi pamesta, un pat bez brīdinājuma un paskaidrojumiem. viņam vnk gribas ar tevi sexu, jo bija ar tevi labi, bet neko vairāk negaidi. padomā, vai tev to vajag?
04.12.2012 11:52 |

Reitings 3966
Te dažas meitenes ir čīkstējušas par to, kā var pateikt vai viņu interesē tikai sex vai kas vairāk. Un kā to var noskaidrot? Var jau uzprasīt, bet var atbildēt un var neatbildēt. Un ja atbild, kā var zināt melo vai nemelo.
04.12.2012 13:07 |

Reitings 341
Sany

Nē, pametu es viņu. Bet viņa dēļ. Krāpšana!
Un par šādām attiecībām abi runājām. Viņš jautāja, vai es varētu, es teicu, ka gan jau, ka jā. Tikai ar vienu noteikumu - bez trešajām personām. Un tgd tas ir palicis pārdomu līmenī. Un es nevaru izlemt. Arī viņš vēl klusē.

Un es daudz un dikti par to domāju. Un šobrīd jau vairāk sliecos uz nē...
04.12.2012 14:28 |

Reitings 8272
kā tas ir bez trešajām personām? ja jums ir brīvas attiecības, tad katrs var gulēt ar ko grib. tu pati piekrīti noteikumiem, bet tad tjipa uzstādi savus. ja viņš jau tevi vienreiz krāpis, tu būsi ar mieru, ka tagad tā vairs neskaitīsies krāpšana, bet godīga noruna?
04.12.2012 14:40 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Atvainojos, bet taas nav attiecibas, bet simbioze, kuraas viens izmanto otru.
04.12.2012 14:43 |

Reitings 8272
hvz- tu nekad to nezināsi 100%. jāriskē. ja neriskēsi - nevinnēsi. nevajag gulties gultā pēc pirmā vai otrā piedāvājuma. vnk iepazīsti cilvēku un tad jau redzēsi. tādā veidā vismaz kāda puse atkritīs. tas jau ir vesels lērums, kas varētu tevi sāpināt. tālāk, ja kādi būs vēl palikuši, tad bieži vien šādu cilvēku uzvedība nodod viņu nodomus. ir jau arī profesionāli meļi, kas sola ko nopietnu, bet patiesībā par to pat domājuši nav. vnk sasola brīnumus, lai ievilktu meiteni gultā. nu gadās arī tādi. bet ir arī tādi puiši, kas ar konkrēto meiteni gribēs nopietnas attiecības. un gadās arī tā, ka tāds puisis, kurš neveido attiecības, bet iztiek tikai ar vienas nakts sakariem, pēkšņi tevī iemīlas un neviena cita vairs nav vajadzīga. gan jau te ir pilns ar tādiem stāstiem. vnk mēģini, bet neesi muļķe un nemēģini izveidot attiecības ar katru garāmgājēju, kurš tev uzsmaida.
04.12.2012 14:45 |

Reitings 6531
ja jums ir brīvas attiecības, tad katrs var gulēt ar ko grib

tieši tā,šādās attiecībās nepastāv monogāmija.
04.12.2012 14:48 |

Reitings 341
Sany

Jā, viņš arī teica, ka brīvās attiecības jau nozīmē to - ar ko grib un kad grib. Bet es pateicu, ka man ir šādi noteikumi. Ja viņš negrib šādus noteikumus pieņemt, tad tēma slēgta. Uz ko viņš atbildēja, ka nav teicis, ka viņš to nevarētu. Vnk man bija viena draudzene, kurai arī bija ar vienu čali šādi noteikumi un beigu galā viņi tgd ir kopā. Es viņam teicu, ka par brīvām attiecībām jau var dēvēt arī tādas, kur neskaitās kopā - t.i. Tev nav jāatskaitās visu laiku, kur Tu esi un ar ko Tu esi, Tev nav pienākums satikties katru dienu, Tev nav pienākums ņemt uz pasākumiem otru līdzi un otram nav jāapvainojas par nenovēlētu arlabunakti. Un ka tas nav tikai sekss vien, bet arī tā pat vien kopā pavadīts laiks. Nu, kaut kā tā īsumā.
04.12.2012 14:52 |

Reitings 3966
Sany epastu tev var te nosūtīt?
04.12.2012 14:52 |

Reitings 6531
Dumpiniece! nu bet acīmredzot jums gribas kaut ko savu,jo reāli,ko tu piedāvā nav brīvās attiecības,bet gan parastās monogāmās,taču jūs izšķīrāties turklāt cik saprotu attiecības ar viņu nevēlies. Tad nu nav ko tur daudz domāt.
Tev nav jāatskaitās visu laiku, kur Tu esi un ar ko Tu esi, Tev nav pienākums satikties katru dienu, Tev nav pienākums ņemt uz pasākumiem otru līdzi un otram nav jāapvainojas par nenovēlētu arlabunakti. Un ka tas nav tikai sekss vien, bet arī tā pat vien kopā pavadīts laiks. Nu, kaut kā tā īsumā.

šādas ir tīri normālas pāru attiecības. ;) To mūžīgo atskaitīšanos es vispār nesaprotu,kāpēc man tas būtu jādara,man ir darīšanas un vakarā vai nākošajā dienā arī visu varu izstāstīt,bet ja man attiecīgā brīdī nav laika vai vēlme,es varu arī neatskaitīties ko daru un kāpēc daru. Un arī pāriem,kuri nedzīvo kopā nebūt nav pienākums satikties katru dienu,tas vispār ir bullšits. Par pasākumiem,taču ne visiem ir kopīgi draugi un pastāv arī gan puišu,gan meiteņu vakari,darba ballītes,kur ne vienmēr tiek ņemta līdzi otra pusīte,par ko tur apvainoties? Arī es ne katru vakaru esmu sūtījusi arlabunakti,neko sliktu nesaskatu,citreiz vienkārši iekrīti gultā un viss,tas jau nenozīmē,ka nemīl.

Visā visumā vēlos tev pateikt to,ka īsti nezini,kas ir brīvās attiecības un tāda var saprast,ka nevēlies un nav piemērotas tev :)
04.12.2012 14:59 |

Reitings 10816
Man taadas ir,pat vairakas vienlaicigi..maaku nodalit sexu no juutaam... tikai ir bijushi gadijumi,ka virietis nemak.. pashlaik atkal briest viens taads gadijums,ka bus jacinaas ar asaraina viriesha zhelabaam,ka esmu ljauna :D
04.12.2012 14:59 |

Reitings 8272
hvz- bet protams! :) tu droši vari man šeit rakstīt vēstuli personīgi :)

Dumpiniece!-katrs jau viņas izprot savādāk. tai draudzenei bija tā, bet viņš tev skaidri un gaiši pateica, kā viņš to uztver. viņš jau tev vienreiz sameloja. tagad, kad jums būtu attiecības bez saistībām, viņš varētu tev melot nepārtraukti , bet tu nevarētu pārmest, jo viņam nav nekādu pienākumu pret tevi. es domāju, ka tai tavai draudzenei ar to puisi nebija pirms tam attiecības, bet viņu attiecību sākums bija šīs brīvās attiecības?vai arī es nepareizi sapratu?un tur jau arī rodas tā starpība.
04.12.2012 15:02 |

Reitings 3966
Man taadas ir,pat vairakas vienlaicigi.

buuuuu a kā tu zināsi kurš ir tētis? :D
04.12.2012 15:04 |

Reitings 6531
buuuuu interesanti,ka man ar tā līdz šim ir gadījies(un nē es neceļu tagad sevi,ka esmu nez kāda krutā,kurai veči skrien pakaļ). Taču cik man bijušas šādas attiecības,es vienmēr skaidri un gaiši pasaku savu nostāju,vīrietis piekrīt,taču beigās tāpat tiek salauzta sirds. Vienreiz vienam vaicāju kāpēc piekrita,ja gribēja kaut ko vairāk. Teica,ka domāja,ka varētu mainīt manas domas. Es to noveļu uz to,ka viņiem gribas pierādīt,ka ir tā vērti tā teikt,turklāt,patiesībā šķiet,ka šādās attiecībās sieviete vairāk spēlē pirmo vijoli ne vīrietis. Nu cerams,ka doma ir saprotama!
04.12.2012 15:05 |

Reitings 10816
hvz, neplanoju but mamma :D un ari izsargajos :D :D :D
04.12.2012 15:06 |

Reitings 341
Sany

Viņi pirmstam bija laiduši pirms 3 gadiem. Bet attiecības viņiem nebija bijušas, tas tiesa, jā.

Bļāviens, meitenes, es arī esmu domājusi, ka varbūt man arī kļūt par vnk izmantotāju un meiteni, kas guļa ar ko vien iegribas. Bet kaut kā nespēju. Vienas nakts sakari - ok, man ir pieņemami. Bet vot attiecībām bez saistībām kaut kā nevaru piekrist. Jocīgi! :D
04.12.2012 15:14 |

Reitings 10816
nazic,jaa,man ar likas,ka parasti mes esam taas pinkshkjes utt utt utt,bet,kad saskaros ar vairakiem rauduligajiem,tad sak likties taa divaini :D
04.12.2012 15:14 |

Reitings 2
Reģ: 04.12.2012
Normala situacija,man ari ir darba ar sefu tadas attiecibas. Kaut gan majas gaida milotais virietis:)))
04.12.2012 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits