Dille ja cilvēks ir gana pieaudzis lai nodarbotos ar seksu,viņam ir jābūt gana pieaugušam,lai uzņemtos atbildību par sekām,ko tas var sniegt(vienalga aborts vai jaunas dzīvības radīšana). ;) Nesaku,ka es esmu vienmēr bijusi ar milzīgu atbildības sajūtu šajā ziņā,taču es zinu,kā rīkotos "ja nu kas" situācijā,vienalga vai būtu ar to cilvēku kopā vai nē! Tā teikt,neiesaisties tur,kur neesi gatavs atrasties.
Tad,kad man bija drausmīgo maiņu darbs(ar drausmīgo es domāju laikus),man tiešām nebija laiks un vēlme attiecībām. Ja bija agrā maiņa,tad cēlos 4 no rīta,kas nozīmē,ka lūztu nost tad kad normāli cilvēki beidz darbu,un kad bija vēlā maiņa,beidzu 23:00 nu kurš skries mani satikt tādā laikā,tāpat ievelties pie kāda mājās ar būtu tikai uz vakariņām un miegu! Nesaku,ka man tajā laikā ne ar vienu neveidojās attiecības,taču visas pajuka,jo brīvdienās tiešām es vēlējos tikai un vienīgi atpūsties(ne tikai darba laika,bet arī nenormālā stresa dēļ utt). Tā kā pa to laiku man šādas fuck buddie attiecības bija perfektas,jo savas vajadzības apmierināt man vajag :D
Tas viens no piemēriem.