Man pēdējā laikā iepaticies staigāt zeķēs, bet lai būtu ērti pavisam, vēlos iegādāties zeķturus!
1. Cik viņi apmēram maksā?
2. Vai viņiem ir kaut kādi izmēri?
3. Un jāskatās apakšveļas veikalos, tādos parastākos, nezinu, piemēram, Sepala, nav?
Ierakstīju googlē "Zeķturi" un atradu kaut kādas vecās diskusijas, 1. jautājums atkrīt, jo laikam jau cena būs ap 10ls... 2. jautājums arī laikam tomēr mazliet muļķīgs :D
Man zeķturi tikai traucē... izvēlos zeķes ( siltākā laikā) tāpēc, ka man nepatīk, ka ap vēderu ir tā gumja... tad nu ja liktu zeķturus tad tā gumija atkal būtu... Izvēlos zeķes ar to līmlentu un viss OK :)
Man ir pāris zeķturi mājās... pirkti uz akcijām veļas veikalos... vienu laikam pat pa 5ls dabūju... Bet tos valkāju tikai guļamistabā, lai draugu iepriecinātu nevis ejot pa ielu...
kakao, mēs laikam tādas omīgas. :D Nē, ir jau forši zeķēs, pat pašai citādāka sajūta, kur nu vēl vīrieša neslēptais prieks, bet man bail aukstā laikā tādai pusplikai, ja vien mašīna nav pie dibena. :) Robīte, ceru, ka neņēmi ļaunā manu komentāru! ;)
oi, šitos plikdibeņus es vilku pavasarī un agrā rudenī :D bet nu es pērku tikai tos, kam ir gumijotā mala. Neiesaku Duomo vai kā tā firma. Tām ir mežģīņota brīva mala un tikko velc nost džinsas, tā visas zeķenes nošļūk nost. Tikai Sanpelegrino utml firmas.
Un šādā laikā noteikti ir pa aukstu... es pat zeķubiksēs neuzdrošinos staigat... paŗis reizes ir apsaldēts pūslis.. paldies tās sāpes vairāk palikušas atmin''a nekā dzemdību sāpes :D
Nu tā dikti ikdienā jau es drošvien nestaigātu un auto man arī ir pie dibena tā kā viss ok!
Un vispār neesmu salīga! 2 dienas atpakaļ vēl ar baletkurpītēm staigāju, tagad, kad sasnidzis sniegs, gan uzvilku zābakus :D
Es neesmu tāda dikti salīga! :)
Var ne tikai mantību sasaldēt, bet man vienreiz rudenī bija tā, ka pašai auksti palika, ādai zosāda uzmetās un tā zeķes sāka slīdēt nost, turklāt abas! :D
šodien ņujorkerā nopirku zeķturbiksītes pa 1.90 izmēģināšanai un ja būs ērti un labi, tad nopirkšu kārtīgus zeķturus, kas, jā, skatījos, maksā ap 10ls :)