Cik ļoti mainās jūsu ķermenis?

Reitings 378
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! :)

Vakar papētīju savas draudzenes un aizdomājos, lai ko katra nedarītu pa lielam ķermenis ne man, ne viņām īpaši nemainās. Šad un tad varbūt kāda pieņemās par pāris kg, bet tad atkal viss ieiet vecajās sliedēs! :D

Arī man, lai gan pēdējo gadu laikā ir mainījies mans dzīvesveids, bet nekas īpaši manā figūrā nav mainījies. Lai cik aktīvi es sportotu - dejoju, skrienu, eju uz jogu utt... lielāks dibens man nav palicis, viduklis plakanāks ar nav palicis. Principā man ir ļoti labs augums, bet kā jau laikam visām, šo un to gribētos nedaudz manīt.

Arī mana draudzene, ļoti aktīvi dejo jau gadus 10, bet super tieva viņa nekad bijusi,...

Tādēļ, man interesē, kā ir ar jums? Vai ir mainījies ķermenis (es domāju pēc 18 gadiem vai pat 20)?

Ja ir izdevies, tad kas ir mainījies un kā to panācāt? :)
01.12.2012 21:26 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
protams, ka ir mainījies. Arī es agrāk regulāri dejoju un sportoju, šaubos gan, ka tas baigi ietekmēja. Varbūt vienkārši tajā laikā svars no papildus apēstas šokolādes tāfelītes nekur nekāpās. Bet auga ne tikai mans svars, bet gan arī augums. Ja 15 gados biju kādi 168cm un 55kg, tad tagad (20 gados) esmu 174cm un vidēji 64 kg. Neesmu ne skaliņš (obviously), ne arī apaļa. Normāla jaunkundze. Man gan visas draudzenes tādas tievules, ka dažreiz sajūtos lielāka par viņām, bet vsp esmu pilnīgi apmierināta gan ar savām krūtīm, gan visu pārējo :D vienreiz mēģināju diētu. bija jau laikam smukāk (tad nokritos līdz 56), bet man pārāk mīļa ir šokolāde :D Varbūt arī, ja tagad atsāktu dejot, nedaudz nokristos, jo, lai arī nekādas diētas neieturu un ēdu visu, ko kāroju, es ledusskapi vaļā pēc 6iem neveru (nemaz negribās).
Esmu sievišķīga :)
02.12.2012 16:57 |

Reitings 378
Joprojām nesaprotu, kāpēc rakstāt par vecumu zem 18-20, protams, ka tad mēs maināmies! :D

Es taču jautāju:

Vai ir mainījies ķermenis (es domāju pēc 18 gadiem vai pat 20)?

Es jau saskatījos youtube video, kā var uzaudzēt dibenu, paskatīsimies, kas no tā sanāks! :D

Ir uzdevums - taisīt vingrinājumus katru dienu! :D wish me luck! :D
02.12.2012 17:52 |

Reitings 378
kaut kas man nesanāca ar to citātu :D ha ha
02.12.2012 17:53 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Esmu uzaidzējusi 8 kg. Drausmīgi.Nezinu,kā sevi ierobežot..Gribu palutināt vīrieti,gatavoju diez gan sātīgi,tā teikt. Daudz gaļas, makaronu ēdieni utt. Nu nevaru es ēst salātu,ja manējais karbonādes ēd...

Par dibenu. Var uzkačāt.Man tas bija izdevies 2 men laikā,bet ar personīgo treneri. Cik atceros, tad aktīvi darbojos ar trnažieri uz kura jāguļ uz vēdera un jāceļ smagums uz augšu ar papēžu daļu uz aizmuguri.Ceru, ka sapratāt.
02.12.2012 19:22 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
atbild par tiem padsmit gadiem, jo citam tas vecums nav pie 30!
02.12.2012 21:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits