Must Have produkti

 
Reitings 129
Reģ: 16.03.2012
Kuri ir tie pārtikas produkti, kuriem jūsuprāt vienmēr būtu jābūt ledusskapī/skapī?
30.11.2012 16:24 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tille
Negatavo pastu ar pienu :)
Vienkārši lai nebūtu jāraksta vēlreiz viss penteris pesto... Uzrakstīju kad gatavoju pastu ar visām augstāk minētajām sastāvdaļām izņemot pienu :)

Nu re mana man nekāda teksta ekonomija nedanāca :D
30.11.2012 16:52 |
 
Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Aaa...nu skaidrs :) es jau domaaju,ka kaut ko noteikti esmu paarpratusi.
30.11.2012 16:53 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Gaļu kādu brīdi pirku pavairāk, taču tagad esmu iemācījusies saldētavu turēt tukšu, izņemot ledus, sēnes un obligāti saldējums.
Parasti manā ledusskapī var atrast vismaz trīs dažādus sierus (feta, parmegano un philadelfija), olīvas, proshutto, olas, sinepes, saulē kaltētus tomātus un kādu baltvīnu, kā arī alu (alus ir ideāla marināde gaļām), vienmēr ledusskapī būs vismaz viens brokolis, puķkāposts, tomāts un gurķis (ja kaut kas no nosauktā nav ledusskapī, tad nav labi.
Un noteikti pasta dažādos veidos, vismaz 5 dažādas šķirnes kā arī rīsi, pupiņas must have. Garšvielas? Etiķi un pašgatavotas mērces tā jau ir norma.
30.11.2012 16:55 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
kopumā man virtuvē vienmēr ir :
laba olīveļļa, balzamiko etiķis, sojas mērce, ļoti daudz garšvielu, sīpoli, ķiploki, kartupeļi, makaroni, dažādi putraimi un dažādas sausās brokastis - bet tas viss ne ledusskapī
30.11.2012 16:57 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Sojas mērce man arī vienmēr ir.
Vispār mans ledusskapis vairāk sastāv no dažādām mērcēm, eļļām, ievārījumiem, konservētiem čilī pipariem, bambusa dzinumiem un vēl visādām dīvainām lietām.
Tāpat arī ir graudaugu, miltu, mūdeļu un visādu citu labumu skapītis. Tāpēc parasti veikalā pērku tikai dārzeņus, gaļu, zivis un kādu gašaugu kurš neaug man uz palodzes podiņā :)
30.11.2012 16:57 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
bet ja doma bija noteiktas preces līdz top 5 bez kā nav iedomājama virtuve tad neizplūstot, ūdens, ķiploks, pasta, baziliks, tomāts.
30.11.2012 16:58 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Arī bez balzamiko un olīveļļas dzīvot nevarētu.
30.11.2012 16:58 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
sagribējās mājas, jo mani tu tagad gaida : dor blu, prosciutto, brie un dārzenīši ar mērcītem. un vel ciabatta ar olīvām un bagete ar zaļumu/ķiploku sveistu :D :D jejj man būs ballīte vientulība ar sevi un grāmatu :)
30.11.2012 16:59 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tos top ledusskapja produktus norādīju jau sākumā, bet tā mana virtuve nav iedomājama, bez ļoti daudzām ēdamām lietām :)


Un protams garšvielu skapītis :)
30.11.2012 17:02 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
nez kāpēc es nedrukājas man garumzīmes, laikam esmu pārāk ātra :D
30.11.2012 17:02 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Kārdinātàja - Lancaster
30.11.2012 17:03 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
man kaut kā sojas mērce nav aktuāla (kur jūs viņu izmantojat meitenes?), man viņa liekas ļoti sāļa, taču nesen eksperimenta nolūkos nopirku Tabasco mērci, nu laikam tā arī paliks stāvot "zāļu skapītī" par stipru man...
30.11.2012 17:07 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Es sojas mērcē marinēju vistas fileju vai, ja uzrodas mājās suši, tad izmantoju, ēdot suši
30.11.2012 17:10 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Zīles,
tieši tāda es arī esmu :D

DIO, es sojas mērci lieku klāt mērcēm pārsvarā.

sarkano tabasco lieku klāt tomātu krēmzupai, bet zaļā jalapeno tabasco man iet klāt picām :)
30.11.2012 17:11 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Somas mērci izmantoju pie zupām, ēdot suši un gatavojot dažādus ēdienienus ( cūku ar ananāsiem, medus cāli...) un dažās marinādēs.
Tabasco mērci pārsvarā tikai asiņainajai mērijai :)
30.11.2012 17:13 |
 
Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu viss rīt man būs bagete ar garšaugu sviestu un olīvēm + tomātu kēmzupa :D
30.11.2012 17:17 |
 
Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Piens un auzu pārslas.
30.11.2012 17:17 |
 
Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Lancaster- tu ar tiem sieriem uzmaniigi, taa ljoti aatri var apvelties, bet gan jau tu ar sportuar nodarbojies. Vnk man taa vienaabriidii notika, atnaaca apskaidriiba,ka,ak vai! Lai arii man ir ljooti laba oliivellja no griekjijas un ,protams,shveices sieri, tas nenoziimee,ka man nav jaauzmanaas,cik daudz to visu eedu...haha.. Bet skiet,ka tev sirdij tuvaaki miikstie,tad jau nav tik traki,jo cietie ir daudz treknaaki.
30.11.2012 17:19 |
 
Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Mana probleema ir taa,ka es nevaru atrast garshiigus tomaatus. Man riebjas tie uudenjainie,bezgarshiigie tomaati....arii ar visu mozzu un balzametikji nevaru apeest... Man taa pietruukst omes lauku tomaati.
30.11.2012 17:21 |
 
Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
tille, es kadu reizi mēnesī sev sarīkoju "siera vakarus" vientulībā :) tie man kūku vietā. cietie man arī garšo, bet tos es ēdu ar salātiem :) vispār siers man ir top produkts.

tagad gan vairs vispār nevelk uz alkoholu, pat vīna glāzi negribas. tāpēc es tos baudu ar tēju, kas izskatās interesanti :D
30.11.2012 17:23 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits