Ar mani ir ta (darbs lidz 4.30)
1diena: sezhu ilgak darba un 5.30 eju uz karsto jogu, ja neeju uz jogu, tad jau 5cos majas, draugam ari brivdiena, tad mes pa majam chilojam. Uztaisu est, piekartoju dzivokli. Draugs 20.00 uz hokeju iet a man 21.00 Gossip Girl. Ap 23.00 pabaroju draugu salieku pacinju ritdienai un ejam chuchet ap 24-1
2diena: 5.30 karsta joga, 7.10 kino ar draugu jo vinam brivdiena. Pec kino vakarinas un chills lidz 1.00
3diena: 5.30 joga vai grupas nodarbiba, bet tam eju uz solariju un ap 8.00 esmu majas. Uztaisu est un skatos TV (X Factor)
4diena: 5.00 ar kolegiem ejam uz baaru (4dienas te ir ofisnieku dzertindienas). Pec 2 aliem/ viiniem esmu iereibusi, ap 8niem majas un meginu neatluzt, eju dusha un 10.00 skatos Guiliana un Bill jaunas epizodes un kaut kur pa starpu atplistu
5dienas: 4.45 ja nav poha eju uz Zumbu, un jau 6 majas. Nedaru neko. Piekartoju maju, uztaisu est un parasti jau 11 gulta.
Diezgan garlaicigi!!!
Pa starpu notiek dushsosanas, matu masku liksana, naku lakosana, velas mazgashana utt, bet lielos darbus parasti atstaju uz briedienam.