Īstenībā skatoties šo raidījumu esmu sapratusi daudzas lietas. astrologs tev neteiks, vot šogad tev ir jāizdara tas , tas un tas, bet, ja nē, tad viss zaudēts, vai kkādus auglīgos gadus. tas ir pārspīlējums par šo tēmu. esmu skatījusies pēdējā laikā gandrīz visus tos raidījumus.viņa izskaidro, atbilstoši tavai horoskopa zīmei, piemēram, kad cilvēks nostabilizējas (ne jau kad atrod labu darbu, bet kad zīme liek viņam piezemēties un nemeklēt vairs tādas avantūras). kāpēc attiecīgi kādā dzīves posmā tev neizdodas attiecības un tml.
pie raidījuma precamies astroloģes gribētos kādreiz tikt. reizēm viņa skaidro tādas lietas, ka tas šķiet ir par mani.viņa ir tāds astrologs ar psihologa piesitienu.
var jau tam ticēt vai neticēt. bet es uz to neskatītos tik skeptiski. galu galā, šie horoskopi un astrologi jau ir gadu simtiem, pat tūkstošiem. nu ietekmē kaut kas mūsu raksturu, domas, emociju izrādīšanu, pievilkšanos, atgrūšanu, spēju sadzīvot ar kādu. mēs varam paši kontrolēt savu rīcību, bet ne savu dziļāko būtību, raksturu. ir kādas ipašības, kas mums mūžam paliks.