Love/Hate relationship

Reitings 78
Reģ: 29.01.2009
Vai kādai ir bijušas attiecības ar sev pilnīgi nepiemērotu cilvēku? Kad kopdzīve ir katastrofa,tomēr mistisks pievilkšanās spēks liek palikt un turpināt mocīties?
29.11.2012 15:14 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Jā, man ir bijušas tādas attiecības un tagad, paskatoties uz to laiku atpakaļ, tas liekas murgs!!! Viss, protams, sākās kā pasakā, tad abas puses sāk parādīt savu raksturiņu, tad sākas problēmas, mocības, gribas pasūtīt, bet aiziet nevar... Esmu laimīga, ka tas ir beidzies un tagad zinu, kādas attiecības vēlos :)
29.11.2012 18:41 |

Reitings 333
Reģ: 01.09.2011
mani vairāk ieinteresēja tas, ka meklē cik šī dāvana ir dārga. kāda razņica kāda dāvana, cilvēks to ir izvēlējies dāvināt, ko tur netā pētīt kas un kāpēc.
29.11.2012 19:11 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Tapēc,jāskatās,jāpārbauda nervu stāvoklis,lai meitene nav psihopātiskā histēriķe,jo ģimenē miers ir pats svarīgākais.Man jau kaķis brīžiem par skaļu liekas,meitenei domāju jābūt klusākai par manu kaķi:)
29.11.2012 21:51 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
barnija9,
zini man liekas, ka parasti tie teksti
*man taču nav, kur iet
*man pietrūks naudas
*es visu mūžu tagad palikšu viena
*es bērna dēļ būšu ar vīru utt.

ir vairāk tāda kā atruna. tā teikt "oficiāli" var nolaist rokas un sev neko nepārmest par to. tomēr parasti var atrast iespēju aiziet. galvenais ir gribēt. vienkārši šai aiziešanai ir jāsagatavojas. nav jau vnk rīt jāpaņem mantas un jāaiziet - man tas nebija spontāns lēmums, tas nobrieda vairāku mēnešu garumā.

vienkārši cilvēkiem ir bail no kaut kā jauna, bail no tā, ka būs jācīnās - bet tie, kas to izdara, saņem visus spēkus dūrē, tie reti pēc tam nožēlo to, ka aizgāja.
30.11.2012 09:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)