Vīramāte

Reitings 2059
Reģ: 29.01.2009
Viņas laikā "viss" bija savādāk.

Ko jūs atbildētu vai pateiktu vīramātei, ja katru reizi, kad bērns ir tikko vai nesen ēdis, vienkārši kustina mutīti savā nodabā -ciet, vaļā utt., dzirdētu: "Viņš taču grib ēst!!" . ? Nu jei bog, negrib viss, kas tad vairs muti nevar virināt ciet un vaļā? Man nav vairs ideju,ko viņai atbildēt. Ko lai viņāi tā maigi, bet reizē kā "punkts uz i" atbild?
Man liekas,ka katru reizi,kad viņa ierauga,ja bērns kustina muti, tad es tik dzirdu-"Grib ēst,grib ēst".
29.11.2012 10:08 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
arī piekrītu DIO. viņa taču to bērnu nenoslaktēs. viņa pati būs tad piekususi un noņēmusies un nākošajā dienā varbūt jau negribēs skriet no rīta pie jums. izmanto šo situāciju un būsi ieguvēja. par pārējo-nu meitenes jau ieteica, ka tav saudzīgi viņai jāpasaka, ka tev ārsts un ka viņai pajautāsi padomu, kad tas būs nepieciešams. un, ja tu guli, tev nav jāskrien uzreiz pie durvīm. noslēdz tel.skaņu. tu taču vari arī pateikt, ka nebiji mājās, riņķī bija trokšņi un nedzirdēji telefonu zvanam
29.11.2012 12:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man arii loti patika DIO domas!Pasai bija loti labas attieciibas ar viiramaati!Saakumaa nenoliegsu ,nepatika taads teksts,ka beernins badaa,jo man neesot labs-speeciigs piens!Tas jau saapeeja,bet pareizi jau vien bija !Biju noskreejusies-tiirot maaju,mazgaajot visu bez apstaajas,gludinot visu uttTad veel eest taisiisana uttBiju beigaas beigta ar savu sterilo dziives veidu...:DVeelaak loti daudz maaciijos no savas viira maates!Paldies vinai!:)
29.11.2012 17:54 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
oi par vīramātēm-kamēr viņu nenoliksi viņas vietā tikmēr miera nebūs, par savējo jau es šausmu grāmatatu varētu uzrakstīt. Bet realitātē cenšos cik vien iespējams ar viņu nekontaktēties.
29.11.2012 18:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits