Iespējams saceļu lielu traci pirms vispār kas zināms bet nu... tā tad lieta tāds - man jau apmēram gadu ir nežēlīgas galvas sāpes citas dienas līdz asarām, it kā jau biju pieradusi, bet nu tas nelikās normāli, aizgāju pie ārstiem kuri mani sūtīja tālāk pie citiem tā jau apmēram 2mēn braukāju, tagad gaidu savu rindu uz visiem gudrajiem aparātiem (p: magnetiskā rezonanses utt.) nosūtījumi ir kalniem sakrājušies par zālēm nerunājot, jūtos bik kā kkāda atkarībniece no pretsāpju medikamentiem! Vispār biju šokā par to ko man pateica Neirologs - iespējams pie vainas asinsvadi, iespējams skriemeļi, bet ļaunākajā gadījumā galvā kkas aug! It kā jau ok - bet nu vakar vienā brīdī, pēkšņi melns gar acīm un BLADĀC gar zemi, sapratu kas notiek bet nu kājās celties bija bail, un pie tam vēl biju viena pati mājās! Šodien (laikam no kritiena) mugura vnk sāp tā ka nezinu kur likties, zilumi uz kājām utt.!
Vecākiem neko par vakardienu neesmu teikusi, pateicu draugam - rezultātā mašīnas atslēgas atņemtas un par katru soli jāatskaitas! Bet bailes kas atklāsies...