Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

bailes...

Reitings 83
Reģ: 06.02.2011
Iespējams saceļu lielu traci pirms vispār kas zināms bet nu... tā tad lieta tāds - man jau apmēram gadu ir nežēlīgas galvas sāpes citas dienas līdz asarām, it kā jau biju pieradusi, bet nu tas nelikās normāli, aizgāju pie ārstiem kuri mani sūtīja tālāk pie citiem tā jau apmēram 2mēn braukāju, tagad gaidu savu rindu uz visiem gudrajiem aparātiem (p: magnetiskā rezonanses utt.) nosūtījumi ir kalniem sakrājušies par zālēm nerunājot, jūtos bik kā kkāda atkarībniece no pretsāpju medikamentiem! Vispār biju šokā par to ko man pateica Neirologs - iespējams pie vainas asinsvadi, iespējams skriemeļi, bet ļaunākajā gadījumā galvā kkas aug! It kā jau ok - bet nu vakar vienā brīdī, pēkšņi melns gar acīm un BLADĀC gar zemi, sapratu kas notiek bet nu kājās celties bija bail, un pie tam vēl biju viena pati mājās! Šodien (laikam no kritiena) mugura vnk sāp tā ka nezinu kur likties, zilumi uz kājām utt.!
Vecākiem neko par vakardienu neesmu teikusi, pateicu draugam - rezultātā mašīnas atslēgas atņemtas un par katru soli jāatskaitas! Bet bailes kas atklāsies...
28.11.2012 21:04 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Ieteiktu negaidīt nekādu rindu uz veselības pārbaudēm, bet iet nekavējoties. Naudas izdevumi nav tā vērti, lai riskētu ar savu veselību, jo lieta izklausās nopietna!
28.11.2012 21:12 |

Reitings 284
Reģ: 09.11.2012
Nestreso, viss sākas no nerviem. Pretsāpju zāles vispār ir vāks.. Vairāk par 2 nemaz nedrīkst dzert. Taču organisms nav mašīna. Nedzen visu pēc kārtas iekšā. Palasi sastāvdaļas kādām no tabletēm, varbūt tev alerģiska reakcija vai vēl var kāda sastāvdaļa tev saasināt to visu. Neesi gadījumā kko atmetusi? Piem. kafiju vai smēķēšanu, alkoholu? Pamasē galvu vieglītēm. Un sevišķi kakla aizmuguri, vai palūdz lai kāds pamasē, arī pēdas, tur visi nervi. Un ja satraukums kā arī galvassāpes, mēģini ieelpot dziļi, izelpot. (Elpo caur degunu iekšā, caur muti ārā) Citreiz elpošana pat palīdz ārstēt slimības.
28.11.2012 21:12 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Ko Tu visus 10 mēnešus darīji? Neko?

Paziņai līdzīgi, tikai sāp galva gadiem, pēc visām rezonansēm, utt. atklāja, ka vainīgs kāds skriemelis.

Kāds ir diskusijas mērķis? Kā cīnīties ar bailēm?
28.11.2012 21:16 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Var negaidīt tās rindas? Es vienreiz samaksāju uz ķepas naudu un man nebija jāgaida nekas. Man nepatīk tas līdzsvara zudums, tas kritiens. Steidzies ātri pie ārsta.
28.11.2012 21:18 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
baidīties nav jēgas. Lai kas tas nebūtu, esi stipra.
28.11.2012 21:20 |

10 gadi
Reitings 1908
Reģ: 23.04.2011
Queen,
vai tavai paziņai bija kādas metodes, kā ar to cīnīties/ārstēt? Izklausās līdzīgs manam gadījumam.
28.11.2012 21:20 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Cukurvate,

tik sīki neinteresējos par viņas diagnozi, bet , ja pareizi atceros, neko darīt lietas labā nevar.
28.11.2012 21:22 |

Reitings 83
Queen - pirms tam jau arī biju pie neirologa, bet tad visu norakstīju uz stresu skolā un darbā un izrakstīja nomierinošas tējas!
28.11.2012 21:24 |

Reitings 83
Cricket❤ - zāļus saturs tika izpētīts pirms sāku tās dzert un atmetusi arī neko neesmu, jo lāgā nav ko atmest nesmēķēju alkoholu lietoju reti- parsvarā tikai uz lielākiem svētkiem!
28.11.2012 21:28 |

10 gadi
Reitings 6257
Reģ: 01.04.2009
Nu...man pusaudzes gados attīstījās migrēna, arī bija tā, ka galva sāpēja līdz asarām + vēl to pavadīja vemšana. Aizbraucu uz to magnētisko rezonansi, atklāja "radziņu" mugurkaulā, kas nospiež asinsvadus un taisa tos visus jokus. Ieteica masāžas un daudz kustēties, nesēdēt ar noliektu galvu pie mācībām/darba. Zāles es pat nedzēru, tāpat nebija jēgas, galvenais sevi saudzēt. Tagad arī, kad jūtu, ka atkla sāks sāpēt galva, izmasēju pati sprandu, izloku muguru...nu tā apmēram. Jāsadzīvo ar to.
28.11.2012 21:39 |

Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Vecākiem neko par vakardienu neesmu teikusi - noteikti saki vecākiem!!! Lai nu kurš, bet tiem ir #1 jāzin, kas notiek ar viņu bērnu. Kaut kas noteikti galīgi nav labi kā jau pati redzi. Jāmeklē, jāmeklē. Ja klasiskie ārti neko netatrod, tad jādodas pie profesoriem. Ja tie neredz arī neko, tad vienmēr jāaizdomājas par imunoloģiju un hematoloģiju. Bet notiekti meklē cēloni, kas par lietu. Un raksti visos forumos - iespējams, kādam ir bijis kas līdzīgs.
28.11.2012 23:29 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Man visu mūžu ik pa laikam ir stipras galvassāpes. Ir periodi, kad sāp biežāk, ir periodi, kad retāk. Man pie vainas sašaurināti galvas asinsvadi un arī neko lāgā nevar darīt, bet šobrīd arī tik ļoti netraucē - esmu pieradusi un ir periods, kad sāp retāk.
BET tās bailes es ļoti labi saprotu un man ir tā - jo vairāk baidos, jo vairāk sāp. Apburtais loks un bailes rada tādu kā lavīnas efektu - vairāk baidos un vairāk sadomājos. Tagad jau zinu, kā ar sevi sarunāt, lai nomierinos :D Un man palīdz ik pa laikam pārbaudīties atkal, lai varu pati sev parādīt ārstu izrakstus, ka nekas traks tas nav un viss ir kārtībā.

Varbūt tiešām ir vērts netaupīt naudu un pārbaudīties pēc iespējas ātrāk?
Un saki paldies draugam, viņš pareizi rīkojas! :)
28.11.2012 23:35 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!