Es būšu citādāka nekā sava mamma, vismaz ceru. Nē, nu tā jau viņa forša un tā, bet es zinu, ka tikai viņas dēļ mana pašapziņa ir tik zemu, cik tā ir. Ļaušu bērniem būt patstāvīgākiem un izlemt to, ko viņi grib, nevis to, ko es gribēšu (normas robežās protams :D), centīšos nebūt psiha bļāvēja par katru sīkumu, kāda ir mana mamma. Nedod dievs, kaut ko nepareizi izdarīju, tā uzreiz bļaušana - vēl tagad atceros, gāju uz skolu jaunās zeķubiksēs, nokritu un zeķubiskes saplēsu, mamma bija nereāli dusmīga, man tas liekas stulbi, jebkuram tā var notikt un tā nebija mana vaina. Tāpēc ar savu bļaušanu viņa manī iedzina nevis respektu pret viņu, kā viņa bija gribējusi, bet gan bailes. Vismaz ar to es iemācījos izcili melot - nav jau laba īpašība, bet es māku tik ļoti labi sad*rst par visu, kad vajag un kam vajag, ka bail :D jo vajadzēja jau visu slēpt no trakās mammas.
Protams, ka viņa darīja arī daudz ko pareizi un esmu par to pateicīga, bet vismaz pagaidām zinu, ka es ļoti centīšos tā, lai maniem bērniem nebūtu no manis bail.