Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kārtainās mīklas pīrādziņi

 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Labrīt! :)

Vēlos nelielam darba pasākumam uztaisīt kārtainās mīklas pīrādziņus. Vienus domāju ar kādu gaļu, taču ko jūs vēl ieteiktu no sāļajiem pildījumiem? Ar sieru laikam nav vērts taisīt, jo viss izkusīs?
Un kā lipināt ciet tās maliņas, lai viņas netaisās vaļā?
28.11.2012 10:11 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Tādi trīsstūrīši (kā buljona pīrādziņiem) ar šķiņķi un sieru sanāk ļoti garšīgi un, kad salipini stūrīšus kopā, saliec uz pannas, apsmērē ar olu, tad vēl pārkaisi ar sezama sēkliņām.
Ļoti garšīgi!

Stūrīši nenāks vaļā, ja kārtīgi salipināsi. Nevajag atstāt nevienu caurumiņu.
Un, ja arī kādam atnāks vaļā, nekas traks jau tas nav.
28.11.2012 10:18 |
 
Reitings 120
Reģ: 29.01.2009
uztaisi ar zaaveetu vai kuupinaatu galju un sieru - njammiigi :)
un es parasti malinjas spiezu ciet ar dakshu :D - vnk labi saliip un neveraas valjaa :)
28.11.2012 10:20 |
 
10 gadi
Reitings 210
Reģ: 29.01.2009
Manā ģimenē tieši ar sieri pazūd visātrāk. Gan ar kādu parasto (Holandes, Krievijas), gan ar fetas. Patīk arī tipa cīsiņi mīklā. Un vēl esmu taisījusi ar vistas fileju un dārzeņiem (vistas fileja, marinēti gurķi, majonēze, var arī likt tmātus, bet man nepatika).

Maliņas parasti vnk aizspiežu ciet, reti, kad ir vaļā atnācis.
28.11.2012 10:21 |
 
Reitings 223
Reģ: 14.07.2012
Paldies par idejām! :) Vai tad, ja likšu parasto sieru, piemēram - Holandes, vai nebūs tā, ka viņš viss izkusīs un iztecēs ārā? Man tā parasti notiek, kad taisu pīrādziņus no parastās mīklas :D Garšīgi jau ir, bet izskats nav tāds, lai uz darbu nestu :D
28.11.2012 10:31 |
 
Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
O forši, būs jāpamēģina ar gaļu un sieru :) Bet jā, nav tā, ka tas siers viss izkūst un iztek ārā?
28.11.2012 10:33 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Ja kārtīgi aiztaisa ciet, tad nekas nekur nevar iztecēt!
28.11.2012 10:34 |
 
10 gadi
Reitings 210
Reģ: 29.01.2009
Nē, kad ir kārtīgi aiztaisīts, netek nekas ārā. Iekšā tāds foršs, mīksts siers. Kad silts, tad vēl staipīgs. uz darbu nesot, siltums un staipīgums gan būs pazudis, bet tāpat labi ir. Reizēm mājās sacepam vakarā, tad ir brokastu maizes vietā.
28.11.2012 10:40 |
 
Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Kāda atšķirība starp kārtaino mīklu ar raugu un bez rauga?
30.11.2012 16:35 |
 
Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Spinātus! Ņomm
30.11.2012 16:39 |
 
Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Selene - Ar raugu ir tāda, kad sanāk buljona pīrādziņi. Bez rauga - austiņas
Nu es tādos vienkāršos salīdzinājumos, bet domāju, ka saprast var. :)
30.11.2012 16:54 |
 
Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Man garšo ar sieru un gaļu, mamma taisa ar lasi
30.11.2012 17:00 |
 
Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Ar krabju nūjiņām arī garšīgi sanāk. :) Un, lai netaisītos vaļā, maliņas var ar olu apsmērēt un tad lipināt ciet. ;)
30.11.2012 17:05 |
 
Reitings 180
Reģ: 16.12.2011
Tieši šovakar cepu. Nopirku veikalā sasaldēto mīklu, nebiju nekad cepusi, bet sanāca ļoti labi.
Un lai netaisītos vaļā, es ar dakšiņu aizspiedu ciet maliņas. :) un Viss ok. ;) sanāca maliņas ar strīpiņām no daksiņas nospiedumiem un ļoti smuki!:))

Lai veiksmīga cepšana!:)
30.11.2012 18:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits