Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mati

Reitings 3
Reģ: 27.11.2012
meitenes, ko darīt, lai mati kļūtu gaišāki, man visu dzīvi bija dabīgi mati, tad nesen nokrāsoju tumši brūnus, sākumā mati bija gandrīz melni, bet nu jau pagāja vairāk kā 2 mēneši un mati ir brūni ar sarkanīgumu, gribu tagad tādus zeltaini brūnus, nu vai gaiši gaiši brūnus, tumši blonds, kaut kas pa vidu. Esmu skalojusi matus ar kumelītēm vairākas reizes, un nedaudz mati gaišāki palika, bet nedaudz pavisam. Protams, decembra beigās matus krāsošu, bet pirms tam gribās kkā izņemt to sarkano nokrāsu un tumšumu. Ko darīt ?
27.11.2012 20:14 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Nedomāju, ka tavi jau notikušie toņa maiņas panākumi ir skalošanas ar kumelītēm dēļ.
Ja mati ir krāsoti ķīmiski, tad maigās kumelītes balinošu rezultātu nespēj dot.

Sarkano pigmentu mati sit iepriekš izmantotās krāsas dēļ. Tādu esi ielikusi.

Radikāli tumšo toni tu vari dabūt nost, izmantojot ķīmiskus līdzekļus, piemēram, krāsas noņēmējus.

Kā tad tu plāno decembra beigās krāsot matus?
27.11.2012 20:29 |

Reitings 3
laikam tad paņemšu kkādu brūno toni, bet nedaudz gaišaku par matiem un tā pamazām uz gaišāko toni, īsti nezinu kā darīt.
27.11.2012 20:44 |

Reitings 1531
Reģ: 29.01.2009
Es tavā vietā ietu pie friziera un kopā domātu kā būs labāk. Tumši brūnus nevar vnk pārkrāsot ar gaišāku toni, domājams bez balināšanas vai krāsas noņēmēja šajā reizē neiztikt.
27.11.2012 20:55 |

Reitings 3
nu jā , un ko jūs domājat par majonēzi un citronu ?
27.11.2012 21:19 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits