Milas, meitenes! Man 4dien ir svarigs pasakums un diemzel mana manikire man tikko padeva zinu,ka vina esot slima un nevares man sodien uzlikt gela nadzinus!!! Diemzel ir ta,ka sodien vai velakais rit man vakara ir jauzliek tie nadzini! Vai jus pasas, vai kada draudzene varetu to izdarit??? Ludzu. :D Busu milzigi pateiciga. :)
Man tā "glenzošana" un tie zīmējumi vispār liekas kaut kas briesmīgs jebkuras meistares izpildījumā. Tas taču bija aktuāli pirms gadiem 5. Un gari vai negari, tas plastmasīgais izskats ir briesmīgs. Nav ne vainas īsiem nadziņiem, nokrāsotiem ar parasto vai shellac/gellish laku.
Man ir loti miksti nagi,kas noluzt jau pirmajas dienas, ja nonemu gelu. Priecajos, ka jums damas, kuras te izrunajas par bezgaumibu, ir labi, izturigi nagi. Parasti lieku sava garuma, vienkarsu francu nadzinus, bez jebkadiem spiguliem.
Sophiii
Protams kad Tev nagi bez gēla ir mīksti un ātri lūst. Padomā, cik Tev katru reizi no naga novīlē lai to gēlu uzliktu. Īsto nagu stāvokli vari novērtēt tikai pēc 1,5-2,5 mēn. Kad ir atauguši netraumētie nagi.
Es gan nezinu nevienu meistari, bet vari apzvanīt salonus. Noteikti ir brīvas meistares.
var taču pameklēt sludinājumos, tik daudz meistarītes piedāvā likt gēla nagus, bet ja nesanāk atrast caur sludinājumu, tad dodies uz kādu skaistumkopšanas salonu, uz vietas jau arī daudzi saloni piedāvā likt gēla nadziņus. ;)