stils:

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Gan jau te tēmas šādas ir bijušas,bet viss plūst,viss mainās.. :)

Kādas ir jūsu ģērbšanās stils,vai ir kāds noteikts,kā " izaugāt " no iepriekšējā,kā nonācāt līdz šim?
Par sevi,eh..
Esmu tāds brīvais stils - ērtākie apavi kedas,patīk visādi fļimbuki ap rokām,stulbi apdrukāti krekli.
Bet es jūtu,ka lēnām,lēnām man domāšana mainās. T-krekli pret blūzēm/blūzveidigiem topiņiem,kedas pret kurpēm, bezformīgas somas pret vienkāršām.elegantākām,formīgām, visādi fiļķiki ap rokām pret vienu rokassprādzi un pulksteni, nodilušas džinsas pret vienkāršām tumšām skinny džinsām. Nu tā ne pārspīlēti stīvi,bet vienkāršāk,tīrāk,mazliet elegantāk. Nu tā kaut kā...
26.11.2012 14:26 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Mani apģērba izvēlē iedvesmo apkārtējie cilvēki. Es pat neteiktu, ka tā ir skriešana pēc modes, bet stila audzēšana. Man patīk jaukt smalku šifonu ar rupjiem adījumiem, masīvas rotas, daudz rotu, un masīvi zābaki - vairāk jātnieku stila, nekādas kerzas. Zelts apģērbā un aksesuāros. Zaļš, brūns, pelēks, melns, balts. Itkā nav košas krāsas, bet ir interesanti piegriezumi un kombinācijas. Drīzāk hipsterīgi, nekā cacaini, drīzāk lietišķi, nekā sportiski. Reizi mēnesī vai divos varu uzvilkt kedas, bet botu vilkšanu pārdzīvoju kā bezgaumības apogeju jau tad, kad māmiņa mani ģērba. No otras puses, mani neredzēt arī ar augstpapēdenēm, ne tikai garā auguma dēļ. Citām patīk, bet ja pašai būtu izvēle var valkāt 10-15 cm papēžus vai nē - nevalkātu.
26.11.2012 17:42 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
velku to,ko vēlos
reizēm tie var būt džinsi un krekliņš
bet sievišķīgāk jūtos kleitā vai svārkos un augstos papēžos.
26.11.2012 17:49 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Man vienmēr ir bijis klasiskais stils, jau pavisam maziņam sīcim bija švītīga rūtaina žaketīte, blūzīte ar manšetēm utml.
Man tas liekas visvienkāršākais - uzrauj melnu žaketi un zīmuļsvārkus vai sarafānu ar blūzi un aiziet! Pieguļoša džemperkleita ar garajiem, melnajiem zābakiem vispār ir must have.
Atzīšos, ka jau no pusaudžu gadiem esmu kompleksojusi par resnumu, tad nu klasiskais stils vislabāk to nomaskē, tā pati minētā melnā žakete, kas iezīmē līnijas, itkā iestīvina augumu, izceļ vidukli.

Liels izaicinājums man bija pirms 2 gadiem, kad sākām ļoti regulāri ceļot uz siltajām zemēm - sapirkt visādas ērto, funny drēbīšu kārtu, krāsainus krekliņus, šortus, īsus svārciņus, kediņas utml., nenācās viegli :D
26.11.2012 17:50 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Neprotu nopirkt parastu pufaiku, pieradusi pie melniem klasiskajiem mēteļiem, kažok-kamzoļiem.
Mani īsās, skrienamās pufīgās jakas meklējumi pēdējoreiz beidzās ar to, ka nopirku garu fufīgo mēteli (melnu!:D ) ar kažokādas kapuci. :P
Vispār labprāt ģērbtos pēc iespējas baltā, krēmīgā.. Beeet... melns, melns, melns, varbūt tumši brūns.. netieku vaļā... ok, sarkanas lūpas un blondi mati akcentam.
26.11.2012 17:55 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Spotorno loti interesanti aprakstija savu stilu!Jaasaka, ka man arii ir bijis taads laiks dziivee,ka peeksni gribeejaas liidzinaaties Odrijai Hepbernai!Man gan ar so aktrisi aareeji nav nekaadas liidziibas,bet atradu liidziibu geerbsanaas stilaa!Loti patika melnais ,vienkaarsas baltas bluuzes,vienkaarsa piegriezuma dreebes,kuras akcenteeju ar jostaam ,kas ir mana vajiiba!Cik sevi atceros ,man ir bijusas loti daudz dazaadas jostas-no loti ,loti plataam,liidz pat pavisam sauraam!
Tagad peeksni ir saacis patikt lins ,jo atradu, ka linu var neesaat loti interesantaa,modernaa veidaa!
Atkal laikam nospikoju no daargaas viesniicas Hawaii ,kad braucaam skatiities!Man tik loti iepatikaas taas sievietes-baltaas un loti gaisi peleekaas ,gandriiz caurspiidiigaas kleitaas,ar loti interesantaam piiitaam somaam!Viss loti vienkaarss un tomeer-kaut kas loti fascineeja -taada tiiriibas sajuuta!
DIO-tavaas bildees ir daudz bruunais!Peedeejaa laikaa patiik arii sokolaades bruunais !Nopirku tumsi bruunu ziemas jaku-DKNY un lieku "savu peerli"-Hermes lakatu ap kaklu-lakati man loti patiik spilgti-tie oranziigi toni un tas interesantais raksts izskataas tik labi kopaa!:)Loti patiik lakati un salles!:)Gandriiz neneesaaju nekaadas rotaslietas-loti reti uzlieku savu lauliibas gredzenu!Agraak loti patika daudz sudraba rokasspraadzes-taa ,vairaakas kopaa-tas no Remarka graamatas atkal...!
Aizraavos!:D
26.11.2012 18:07 |

Reitings 446
Reģ: 15.02.2012
Ikdienā iekštelpās: apspīlēti svārki ar visdažādākajām blūzītēm/maikām, žakete, augstpapēžu kurpes. :) Retu reizi arī džinsi ar džemperi/maiku ar kādām apdrukām. Mati-pārsvarā izlaisti, taisni, bet nedēļā vismaz reizi sačirkoti un astē.
ārā: galvenais, lai silti un ērti, tāpēc pārsvarā zābaki bez papēžiem un silta jaka/mētelis.
Rotaslietas: reti kad kaut ko mainu šajā ziņā, jo ir ķēdīte, kuru praktiski nekad nenoņemu, mazliet vairāk mainu rokassprādzes, auskarus un gredzenus, bet tiešām-mazliet. Nekad nav patikuši tie 'bleķi', kuri pēc dažām dienām/mēnešiem paliek melni, tāpēc izvēlos dārgmetālu. :)
26.11.2012 18:26 |

Reitings 2739
Reģ: 25.02.2009
agrāk baigi centos piedomāt pie tā, ali tas, ko velkāju, arī kaut ko par mani pateiktu un, protams, arī labi izskatītos un būtu interesants. Biju tāda nedaudz mākslinieciska, hipijiska, brīva stila piekritēja. Pirms tam bija arī sportiskā, cacīgā stila laiki. Bet tiešām - atkarīgi no tā, kādā dzīves periodā biju, vai nu baigi filozofiskais laiks, vai arī ļoti pārlieciāta par svei, vai vnk visu piedrāzt (tad bija tas reperīgi sportiskais ar lielāk kapucēm, pļūteņbiksēm :D ). Šobrīd pārāk par apģērbu nedomāju. Vnk ieraugu kaut ko, kas man patīk un nopērku. Bet šā vai tā esmu ievērojusi, ka manām drebēm ir tāds nedaudz raksturiņš jeb ''attitude''. Ir dažas tiešām meitenīgas un koķetas kleitiņas, daži ''fuck off'' krekliņi. Apavi gan man gandrīz visi ir bezpapēžu. Tikai uz ballītēm dažreiz uzvelku papēdenes. Man vnk neērti, jo šobrīd visi draugi tādi anti papēdnieki + arī īsāki par mani. Bet ļoti patīk elegantas ofisa kleitas un tā. Taču nedomāju, ka man dzīvē pārāk bieži nāksies tādas vilkt, jo espējams darbs būs krietni savādāks.
Taču visērtāk jūtos tādās ''ceļojuma'' drēbēs - brīvās, ērtās, taču joprojām sievišķīgās. Bija man viens tāds mīļākais krekliņš, kuru vsp humpalās pa latu pirku, un kurā visērtāk jutos kā personība. Tāds gaiši bēšs, nepārāk garšs, brīvi krītošs un ar viegliem volāniem uz pleciem. Bet damn it, saplīsa. Tagad jau ilgi nevaru vairs jaunu ''ideālo'' krekliņu atrast :D
Ļoti, ļoti patīk kā Celine (Julie Delpy) izskatījās filmā Before Sunset. Tāds arī apmēram ir mans stils un tā arī jūtos vislabāk.

Bet vsp man šķiet ļoti forši, ja cilvēks savos tīņu gados iziet visādām interesantām subkultūrām un stiliem cauri. Nedaudz žēl, ak neieslīgu kādā baigajā pārdomu un skumju periodā un nesāku velkāt gotiskas vai emo drēbes. Būtu interesanti atcerēties :)
26.11.2012 21:22 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Hah, man visu laikā mainās. Pamatskolā bija kā visiem - baltās botiņas un tml... tad vidusskola pienāca kurpju un svarku periods - cacas periods.... universitātē elegantāks un klasiskāks stils... un tgd jau 4to gadu mācoties ērts casual stils - kadiņas, ērti zābaki, vienkārši bet ērti. Uz paškaumiem vai vnk kad ne uz skolu tad smukāk, klasiskāk, parasti papēži. :))
26.11.2012 21:24 |

Reitings 144
Reģ: 18.08.2012
Man nekas īpašs. Man patīk ērtums. Un arī es ģērbjos atkarībā no garastāvokļa. Lai gan pēdējajās tūrēs pa lielveikaliem esmu sapratusi, ka skatiens velk uz sievišķīgām lietām - kleitas, kurpes, aksesuāri.
Bet garderobē dominē bikses, krekliņi, jaciņas. Apavi ir bezpapēžu pāsvarā.
Man ļoti patīk šalles un lakati, tie man ir gana daudz un spilgtās krāsās.
Man vasarā pateica, ka es izskatos pēc mākslinieces. Tas bija jāuzskata par komplimentu?
26.11.2012 21:52 |

Reitings 186
Reģ: 12.06.2012
Man stils,hm. :D
Saukšu par meitenīgi,romantiski eleganto. :D

Man patīk matu lentas,,lakati,blūzes,balerīnas,skinny džinsas,lielas saulesbrilles. No somām izvēlos vienkrāsainas,kompaktas, bez liekām detaļām. Ar kedām nestaigāju uuj cik ilgi jau,izņēmumi ir dažādi pārgājieni,pie dabas esot utt,kur nu citādāk nevar. Man patīk žaketes virs topiņa vai blūzes nevis parastas jakas vai vēl šausmīgāk,kapučjakas.
Patīk džinsa jaciņas, bet atkal tādas tumši vai gaiši zilas,gaumīgas,bez jebkādiem izdiluma efektiem pasarg dievs,caurumiem.
Man patīk mini svārki ar biezajām zeķubiksēm un wedge tipa kurpēm,man patīk brošas,lielas un izteiksmīgas. Cepures gan nē. Nu tā kaut kā es dzīvoju. :D
27.11.2012 14:45 |

Reitings 163
Reģ: 21.08.2012
Tā kā mana darba specifika ir tāda,ka man jāvelk nosacīts formas tērps,īsti improvizācijai nav vietas,diemžēl. Varbūt jāmaina darbs. :D
Gribu būt biroja žurka,kas var katru dienu mainīt outfitus no skinny džinsiem līdz zīmuļsvārkiem un džemperkleitām, bet man tas viss atliek vien brīvdienās,grrr!
Tātad,ārpus darbā man stils ir mmmmm.... vienkāršs,ērts man,ar mazu elegantuma piešprici. Man patīk jau pieminētie skinny džinsi,augstpapēžu kurpes,kāds vienkāršs,acīs nelecošs,bet labs džemperītis/blūze,labs pulkstenis,melna soma,klasiska,bez liekām detaļām.
Pēdējā laikā viens no favorītiem manā garderobē ir apkakles,kā lai viņas nosauc. Nu šādta tipa
Tās man ir daaaaudz un dažādas. Sākot no vienkāršām,beidzot ar diezgan šikām un lielām.
18.12.2012 12:12 |

Reitings 8
Reģ: 18.12.2012
Mana diena sakas sesos no rita un visu dienu es kkur dodos isti staigat no vienas vietas uz otru kurpes nevisai erti.Lai gan vel joprojam macos skola(vidusskola), tomer man jau ir izveidojusas domas par to ,kas ir mans stils:)
Loti aktuali prieks manim ir laivinas ar tunikam un legingiem,tas izskatas eleganti un loti piemerots prieks aktiva dzivesveida,protams kad silto laiku nomaina aukstaks laiks es jutos loti erti zabacinos uz platformas....dzinsas es jutos loti neerti ,tapec lielakoties staigaju tunikas un laivinjas....
18.12.2012 18:13 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
keksin6_* Laiviņas + tunika+ legingi = eleganti? Atvaino? :D Pictures or it didn't happen.
18.12.2012 18:36 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
Man ir skapii tik daudz dreebju,lai katru dienu gjeerbtos citaa stilaa. Man ljoti patiik varieet ar visu! I dienas,kad dzhinsi un siesel kreklinjhs un converse kedas, ir dienas,kad baltas zekjubikses ar sirsninjaam, melnas viirieshkurpes, svaarki liidz celim,melna zhaketiite, sarkanas luupas. Ir dienas,kad garie bruuni aadas zaabaki,dzhinsi un ausghaa greznaaka bluuze un peerlj auskari. Ir dienas,kad legingi, dr.martens zaabaki,dzhinsa shorti, dzhinsa jacinja, krekls ar kaadu grupu virsuu... Man uz festivaaliem patiik garaas hipijkleitas. Ai,man viss patiik. J cilveekam ir sharms un gaume, tad vinjhs zinaas,ko un kaa sakombneet,lai izskataas labi. Un mani tas nekad nav satraucis,ja kaadam nepatiik tas,ko velku. Vienmeer esm izceelusies uz citu fona,un par to nesuudzos.
18.12.2012 18:44 |

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Raksturotu ka ertu un maaaazliet elegantu,vai vismaz eju uz to :)
27.02.2013 20:26 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Mana problēma, ģērbšanās. Man nav stila, meklēju, grūti, jo man nav gaumes, nemāku neko atrast, varu vairākas dienas iet pa veikaliem, neko nenopērkot. Man 80% drēbes pērk puisis :D
27.02.2013 20:32 |

Reitings 228
Reģ: 26.12.2012
Šobrīd taisni plānoju pamainīt savu garderobi, bet tā kā līdz galam vēl neesmu izdomājusi, ko gribu tajā redzēt, tad pagaidām sanāk vienkārši lielākoties tukšā staigāt pa veikaliem.

Šobrīd mans stils pārsvarā ir bikses+kedas(ziemā zābaki)+T krekls+žakete, bet gribas mazliet sievišķīgāku un apvienot ar rock elementiem.

Vislielākā problēma ir tā, ka nevaru atrast atbilstošas kvalitātes preces par saprātīgām summām.
27.02.2013 20:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits