Strīdēšanās taktika

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Mani tracina vīrieša strīdēšanās taktika :D Līdzko es gatavojos viņam kaut ko pārmest, viņš uzreiz sāk pārmest man, un daudz spēcīgāk, rezultātā es vispār netieku pie vārda.
Piemēram, ja es viņam pārmetu, kāpēc viņš zvanījies vienai skuķei, viņš uzreiz pārmetas uz otru pusi un sak mani strostēt, kāpēc lienu viņa telefonā. Ja viņš aizgulējies un kaut ko nav laikā paspējis, un gribu to pārmest, tad viņš sāk strostēt mani par to, ka neesmu uzlikusi viņam modinātāju. Un tā par jebko. Es nepaspēju pat pateikt savus pārmetumus līdz galam, kad jau tieku pati strostēta.
Ar viņu nav iespējams normāli strīdēties :(
Kā tādu pāraudzināt? :D
26.11.2012 11:36 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
viņš vienkārši aizstāvas tādā veidā
26.11.2012 12:50 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Pēdējā laikā man ir tā, ka ja ir kaut kas jāatrisina vai notiek strīds, es vienkārši klusēju un neko nesaku, es pat nezinu kāpēc, bet man vienkārši negribas neko teikt, liekas, ka es pat uz to brīdi esmu zaudējusi runas spējas, smadzenes runā, manas lūpas klusē.
Ja esmu šausmīgi nikna, tad sabļauju no visas sirds, pagriežos un aizeju.
Es tā nekad(ne vienu, ne otru variantu) neesmu piekopusi, nezinu, kas man ir šobrīd par strīdēšanās taktiku, pirms tam man visu vajadzēja izrunāt līdz pēdējā, ja bļāvu, tad stāvēju un bļaustījos, man nemaz neienāca prātā skriet prom. :D
26.11.2012 13:06 |

Reitings 133
Reģ: 23.09.2012
Man ieteikums, izaugt un beigt par stulbām lietām pārmest :D
26.11.2012 13:12 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
man tā paliek dīvaini, jo mēs tikai vienreiz esam strīdējušies. runājām paceltās balsīs, bet nu visu noskaidrojām , un viss bija kārtībā. bet, kā var paciest attiecības, ja visu laiku jāstrīdās? man vienas tādas bija. tas bija briesmīgi. un tieši tāpēc tas arī ir bijušais. es nevēlētos attiecības, kur strīdi ir vairāk par sapratni un uzklausīšanu. kāda tad ir kopābūšanas jēga? parādīšana kurš pārāks?nemitīgi pārmetumi?viena otra pārmācīšana?kurā vietā tad paliek tā jūsu sauktā mīlestība?kurā smadzeņu šūniņā viņa ir strīda laikā?
26.11.2012 14:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits