Jau diezgan ilgu laiku (apm. 2 mēneši) sarakstos ar vienu puisi. Esam tikušies arī dzīvē, bet kopš sarakstamies neesam tikušies, iemesls tam ir tas, ka abi mācamies strādājam un dzīvojam dažādās pilsētās. Dīvaini ir tas, ka grib mani satikt, bet vienmēr ir šie aizbildinājumi, vai pēc jūsu domām tas ir šo iemeslu dēl vai arī kā cita?
Varbuut nav veel gatavs tikties? Lai saka, ka grib tikties, tas tikai taa, pabraukaashana pa ausiim. Varbuut neveelaas nemaz tikties, bet turpinaat sarakstiities. Jeb varbuut vinjam ir cita sieviete, bet ar tevi tikai kontaktee rakstoties.
Tam gan piekrītu, bet iemesls jau nav tikai cita pilsēta, ir arī darbs- darba dienās un mācības- brīvdienās. Laikam jau pati atbildēju uz savu jautājumu.
Nu to tu nekad nevari zināt pavisam droši. Cilvēki kopā dzīvojot neuzzina, ka otrs dzīvo dubulto dzīvi, tad kur nu vēl droši zināt par kādu, ar kuru pat neizdodas satikties...
Bet laikam, ka katrai situācijai var izdomāt daudz un dažaādas versijas, vienkārši jāskatās, kas notiks tālāk.Viņam skola drīz beigsies, tad būs brīvas brīvdienas..., ja tad nekas nenotiks, tad vienkārši nav lemts.
es zinu pietiekoši daudz puišus, kurus pazīstu personīgi, kuri , uzraksta varbūt vienreiz gadā un saka, ka es viņu interesējot smiekli nāk par šādiem cilvēkiem. ja tu viņu interesē, viņš rīkosies, nevis tikai kko domās kkad darīt. viņš jau kaut vai brīvdienās var satikties ar tevi.labāk nelolo liekas cerības. tiecies ar tiem, kuri ar tevi grib tikties, un netiecies pēc neiespējamā. iespējams, ka viņš pats nezina, ko grib