Sveikas!
Tās, kuras iet uz bikini vaksāciju, pēc cik ilga laika apmēram ejat nākamo reizi?
Un tām, kurām ir draugs - ejot uz vaksāciju, taču ir tas ataugšanas laiks, draugs neko nesaka, ka tur nav viss perfekti gluds? :)
Vislabākais variants - ieplānot to ataugšanas periodu tikmēr, kamēr ir MR, respektīvi iet uz vaksāciju tieši pēc MR.
Protams, ir meitenes, kurām ātrāk ataug un šis variants neder.
Nu mans vīrietis pietiekami labi zina, ka arī sievietēm bikini zonā aug matiņi, kā arī ir pietiekami pieaudzis, lai saprastu, ka nevar būt perfekti gluds 365 dienas gadā.
Nu gan problēma. Nez kā mūsu mātes un vecmāmiņas laikos, kad vaksācija nebija nākusi modē, ar saviem vīriešiem tika galā?
Un, Avene, kā vajag tieši ir pūkains. :D
Pārāk jau nu slimīgi tiek uztvertas dabīgas lietas. Reizēm jābrīnās kā vēl kādai sekss nešķiet pārāk nehigiēnisks.
Nu tā jau ir, jā. Vienkārši vēlos uzzināt ko jūsu vīrieši pārsvarā par to domā :)
un kā pašas tiekat galā ar to ataugšanas periodu, vai atļaujaties atkailināties un tā..
Es eju uz vaksāciju 1x mēnesī, beižāk nemaz nevarētu, jo tad nav tie 5mm. Atkailinos savam puisim visās ataugšanas stadijās, vienīgais, kad tuvojas kārtējā vaksācjas reize, es neļauju sniegt orālo sev, bet savādāk viss kārtībā, viņu tas neuztrauc :)
Nesen atkal atsāku iet uz vaksāciju, sanāca tieši pēc mēnešreižu beigšanās, šķiet baigi labi - pēc mēnešreizēm ik mēnesi jānovaksējas.
Draugam nav nekādu pretenziju, ka matiņi ir nedaudz atauguši - nav jau tur nez kādi mūža meži :D + matiņi ir visgarākie, kas man ir mēnešreizes, tāpēc tas vēl jo vairāk nesagādā problēmas.
Kas tur bija rakstījis par "ik pēc 2 nedēļām" - vismaz man pēc 2 nedēļām matiņi ir vēl par īsu.