Smieklīgi.
Nekad nebiju iedomājusies, ka šāda ģērbšanās ir kas ārkārtējs, tad jau pārlieku pārspīlētā sievišķība un "cacošanās" ,velkot 14 cm papēžkurpes un minikleitas pat dodoties pastaigā pa mežu, man liekas, kas šaušelīgs.
Un tiešām ir visi goti, emo, hipsteri, vintage piekritēji, kas varētu izraisīt lielāku izbrīnu.
Es par gaumi nekad nestrīdos. Katra var ģērbties kā jūtas labāk, ērtāk un atbilstoši savām izjūtām. Es nereti pētu cilvēkus uz ielām un man patīk dažnedažādo stilu piekritēji :)
Pati ar esmu ģērbusies dažādi sava mūža garumā.
Bet cauri gadiem, vismīļākais stils priekš sevis ir uz autores un Liene ieliktais stiliņš. Tādā jūtos vislabāk.
Vienīgi Latvijā man problēma ir ar puišiem, ar tiem, kuriem esmu bijusi tik izteikts tāda veida stils neiet pie sirds, tāpēc ģērbjos sievišķīgāk nekā pati vēlētos dažbrīd. Un ja ne tik sievišķīgi, tad kedās, augstajās kedās/botēs, saplēstos džinsos, platos kreklos , vairakās kārtās utt. un man nav ne 14, ne 16, ne 18 vairs.
Dažreiz domāju - čaļiem tik foršas drēbes, kapēc nepiedzimu par puisi! haha :D
Bet pēc uzvedības neesmu īpaši puiciska. Kopā ar draugiem uzvedos čomiski, bet tāpat sievišķīgā veidā, ka sāk mani kantēt, kaut to nevēlos :D man ar visiem ģērbšanās centieniem nesanāk būt puiciskai :D
Bet man patīk dažādība, dažreiz labi jūtos minikleitā, svārciņos, apspīlētos džinsos, vakarkleitā ar augstiem papēžiem utt.
Oh, cik gari, sorrrrry :D