Sirds pilna

Reitings 74
Reģ: 10.09.2012
Sveikas Meitenes! Stāsts ir baigi likločiem pilns , bet es centīšos tā samērā īsi izstāstīt savu bēdu un varbūt kāda no Jums spēs man kādu labu padomu dot. Esam ar draugu jau krietnu laiciņu kopā, sākums bija vnk ideāls (nu kā jau sākums) domaju ,ka patiešām man ir ''ideālais vīrietis'' mīļš, gādīgs, nodrošināts,rūpīgs,humora izjūta, nu katrā ziņā tāds kā es iztēlojos savu ideālo vīrieti. Visi radi,draugi,paziņas tikai un vienīgi par viņu spēja labus vārdus teikt, viņš visiem bija kā lācītis. Gāja laiks un tad sākās nopietnas problēmas ar alkoholu (protams pats viņš to neatzīst) domaju ,ka gan jau pāries jo tad bija mums tāds saspringts laiks, nēēē palika arvien ļaunāk ,alkohols,ballītes,vazāšanās apkārt,visādu sūdu vārīšana..nu no Ideālā vīrieša viņš pārvērtās par staigājošu murgu! Piedzēries ir ļoti agresīvs lamā mani viss necenzētākos vārdos kādos vien var un nākamā rītā lūdzas piedošanu un taisnojas ,ka nesaprot kas ar viņu notiek, ka mīlot uttt...blaa blaa. Pagaišnedēļ gandriz jau no viņa aizgaju jo dzirdejau tadus vardus no viņa tikai par to ,ka es pa tel. teicu vinam ,ka pec darba aizbrauksu viņam pakaļ uz turieni kur vins kartejo reizi dzer kamer stradaju un brauksim mājās (to visu cenšos mīļi teikt un prātīgi jo zinu ,ka viņš ātri aizsvilstas) un tad sākās bļe Tu pī pī pīīīīī pī pīīīīīīī..... nomirsti! Nezinu kur man bij prāts ,bet piedevu un nu ir nākamā nedēļa..Un vakar bija pilnīgi tas pats. Es esmu izmisumāā, es viņu no sirds mīlu , bet neesmu laimīga, viņš mani morāli grauj kopā, apvaino,nerespektē,nav mājās,dzer un ir vel visādas briesmīgas izdarības ,bet tās nevēlos pat atcerēties un uzskaitīt. Kā tāvar mainīties cilvēks , pilnīgi pārtapt par briesmoni :( Visi saka, ka man jaiet prom , bet man ir tik grūti aiziet..
25.11.2012 11:45 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
dzīvē arī gadās tā,ka sievietes izdara kaut ko nelabu un sāpina vīrieti tik ļoti,ka viņš vnk nodzerās

Ja sieviete sāpina vīrieti, tad tā joprojām ir un paliek vīrieša izvēle, kā reaģēt - izrunāties, piedot, šķirties vai nodzerties. Un ja viņš izvēlas nodzerties, tad sieviete nav vainīga, ka tas ir viņa veids, kā risināt problēmas.

Un jā, atkarīgie un lieliski manipulatori. Par to der padomāt...
25.11.2012 20:20 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Prima un ko par to teica viņa sponsors?
26.11.2012 21:50 |

10 gadi
Reitings 631
Reģ: 29.01.2009
paty, nu kā Tev?
izšķīries?
27.11.2012 21:08 |

Reitings 2494
nelasīju komentārus, bet varu teikt tikai vienu. Vai nu Tu viņam piedāvā ārstēties - nopietni un viņš alko vispār vairs nelieto - tādā veidā atgriežoties vecajā dzīvē (cik nu tas ir iespējams) vai arī dodies prom un neatskaties.

Es savā dzīvē pārāk daudz esmu ar alkoholiķiem saskārusies un varu teikt, ka 90% gadījumu rezultāts ir sekojošs - ja kaut kas nemainīsies - ai nu viņš vai jūsu attiecības (nu respektīvi to beigas) - tad Tu ilgi nelaimīga ar viņu cīnīsies.. slīgsi tajā visā vēl dziļāk... būs tikai sliktāk ... Tev ir jārīkojas!
27.11.2012 21:18 |

10 gadi
Reitings 631
interesanti, vai ir arī tādi gadījumi, ka -
sieviete sper šo izšķirīgo soli un izšķiras un tādējādi arī alkoholiķis, kad vairs nav aukles blakus, beidzot apjēdz, ka dzerot zaudē visu? un, kad viņš ir nolēmis vairs nedzert, atkal saiet kopā? un dzīvo laimīgi?
27.11.2012 21:43 |

Reitings 74
miss_grape- Nēēē man liekas ,ka tas pat ir neiespējami.. Ja dzer tad dzer-ir vai nav aukles blakus.. aiiii....
11.01.2013 11:53 |

Reitings 349
Piedošanu, es visu diskusiju neizlasīju.
Bet paty, Tu vari iedomāties savu dzīvi kopā ar viņu, tādu kāds viņš ir tagad, teiksim, pēc gada, diviem, pieciem vai pat desmit?
Zinu sievieti, kura pacieta savu vīru dzērāju un kausli (mēdza sievu iekaustīt reibumā) 16 gadus, līdz saprata, ka tā vairs nevar un izšķīrās. Bet 16 gadi norakstīti.
11.01.2013 12:10 |

Reitings 74
Nu šī diskusija jau kādu laiciņu atpakaļ tika apspriesta, tgd teikšu tā.. Neteiktu ,ka viņš ir baigi mainijies un labojies, bet vismaz liekas ,ka daudzko sapratis, pieņēmis un vismaz cenšas ..Es dzīvoju, cīnos.. eju kākareivis pa dzīvi..cīnos par sevi un viņu.. es ceru , ka pēc laika varēšu smaidīt ,ka izdarīju pareizo izvēli..palīdzēt viņam, būt atbalsts,stiprs plecs..neviss pagriezties un aizmukt. Es nezinu kā būtu pareizāk darīt, kā nē, bet es nevaru iedomaties ,ka pagriežos un aizeju. Ir jācīnās :)
11.01.2013 12:22 |

Reitings 8272
vai nu jums jāškirās vai lai viņš iet ārstēties.
11.01.2013 13:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits