vecā labā tēma par vīriešu viltībām

Reitings 164
Reģ: 25.11.2012
Sveiki!
Noteikti neesmu ne pirmā, ne arī pēdējā, kas ar to ir saskārusies, bet te nu būs arī mans stāsts.....
Es satikos pirms kādiem 3 mēnešiem ar vienu vīrieti... katru nedēļu mēs satikāmies, lai kopīgi padejotu, kas (vismaz man tā likās) mums abiem patika..... Trešajā tikšanās reizē viņš mani noskūpstīja un es atbildēju skūpstam- sajutu abpusēju interesi. Tā nu mēs apmēram mēnesi tikāmies reizi nedēļā, lai padejotu, parunātos un neiztika arī skūpstu turpinājums. Vīrietis ir ļoti jauks un vienkāršs, bet ar savu šarmu. Viņš mani iepazīstināja arī ar saviem draugiem, mēs apmainījāmies ar telefona numuriem un bieži sarakstījāmies- mums vienmēr bija tēmas par ko parunāt. Lielākoties sarunas uzsāka tieši viņš.
Tad pēc kāda mēneša mēs nolēmām satikties ārpus deju plača- lieki piebilst, ka tā bija diezgan jauka, intīma tikšanās, kuras laikā mēs mīlējāmies. Es domāju, ka tas varētu būt sākums, kaut kam jaukam un skaistam (nevarētu teikt, ka iemīlējos no pirmā acu skatiena vai vēlētos uzreiz nopietnas attiecības, bet vismaz turpināt tādā pat garā gan bija un ir joprojām vēlme).... bet..... pēc šīs nakts viņam aizvien retāk sanāca laiks ar mani sazināties, ne vienmēr atbildēja uz manām sms aizbildinoties, ka nav laika. Tomēr joprojām apgalvoja, ka vēlas ar mani sazināties.... Lieki piebilst, ka kopš tās nakts vairāk neesam tikušies... Viņš bieži stāstīja, ka esot bijis atbraucis uz vietu, kur es dzīvoju, ka viņam tur bijušas darīšanas... bet par iespējamo vēlmi tikties- nekad... Tā nu es saņēmu dūšu un uzdevu jautājumu, vai 'viņš nevēlētos vēl kādreiz atbraukt un kopā ar mani padejot, uz ko bija atbilde, ka jāpadomā.... nu jau kādu nedēļu neesam vispār sazinājušies....
Tātad jautājums- vai visi vīrieši ir tādi, ka seksa dēļ būs gatavi tēlot to foršo un ieinteresēto, bet pēc tam ir par gļēvu, lai to atzītu un tāpēc wnk ignorē? Vai man vajadzētu censties vēl uzturēt ar viņu kādus sakarus/ censties sazināties? (ir arī iespējamība, ka viņa bijusī meitene viņu neliek mierā, un cik nu es nopratu, tad viņam tas diezgan jauc prātu....??? ). Vai ir kādi ieteikumi, idejas?
Būšu ļoti priecīga par jebkuru atbildi, domām, idejām! ;)
25.11.2012 02:54 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
varbūt viņš netēloja. vnk viņš darīja visu, lai tev iepatikties. varbūt viņš tāds arī ir dzīvē. bet, kā viņš dabūja, ko gribēja, tā interese pazuda. labāk tev tādu nevajag. tomēr jūs pietiekoši ilgu laiku nodraudzējāties kā parasti draugi, deju partneri, lai viņš zinātu, ka neesi tāda, kurai nepieciešami tikai vienas nakts sakari. vnk viņš ir tāds cilvēks. diemžēl, ne vienīgais tāds uz pasaules. tādi ir daudzi. bet arī ļoti daudzi ir vīrieši, kādus tu vēlētos sev
26.11.2012 08:49 |

Reitings 8272
bieži vien tādus nav iespējams atpazīt, jo viņi rīkojas nemanāmi, ir tik saprotoši, mīļi, raksta sms, bieži zvana, satraucas par tevi. vnk tā gadās. varbūt arī kādreiz gadīsies atpazīt tādu, jo ne visi ir tik gudri. galvenais ir padomāt, vai tas, ko jūs darat, neradīs pēc tam sekas. ar pārējo samierināsies. ne visi ir tādi. bet domā par to no gaišās puses. arī negatīva pieredze ir pieredze. tas tev dos mācību, ka, lai arī jums bija seksuālas attiecības, nepielaid cilvēku sev uzreiz pārak tuvu, nepieķeries viņam uzreiz tik ļoti.
26.11.2012 09:02 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man ir viens minējums .. Ja saki, ka viņš ir biseksuālis un iepriekš viņam ir bijis "viņš" kā otra pusīte (pieņemsim, ka pietiekami ilgstoši un pieņemsim, ka viņš bija uzticīgs). Tad pieļauju domu, ka pārguļot ar sievieti, R saprata, ka no biseksuāļa nav ne smakas un viņš ir pediņš :D Un tas absolūti nav saistīts ar to, cik labs bija vai nebija sex .. viņš vienkārši saprata, ka spalvainas kājas un pēcpuses, kā arī, ka viņu izvizina uz mocīša, R parīk daudz labāk nekā sievietes ..

Pievienojos arī viedoklim, ka 3 mēnešus mednieks nestaigātu pakaļ medījumam tikai, lai ar viņu pārgulētu ..
26.11.2012 09:36 |

Reitings 164
Man - jā, arī man ienāca prāta, ka varbūt wiņam wnk tagad ir cita jauna aizraušanās, tāpēc vēl kaut kas, kas iepriekš bijis- nav vajadzīgs (kā piemēram es tagad). Tur noteikti ir kāds iemesls, kāpēc pazuda par mani interese, bet nevar noliegt arī to, ka tā aizvien vairāk pazuda tieši pēc mīlēšanās.
26.11.2012 11:48 |

Reitings 164
Man - Tev arī jauku dienu!
26.11.2012 11:48 |

Reitings 164
Sany - viņam arī nepārprotami arī sanāca panākt savu- iepatikās man.
Ir tādi tipiņi, kurus uzreiz atpazīstu un saprotu, ka viņiem interesē tikai viens, bet ar šo bija savādāk- apbūra mani ar savu vienkāršību, nepiespiesto flirtēšanu un mīļumu.
Paldies par padomu. Un jā, arī negatīva pieredze tomēr ir pieredze... būs man no kā pamācīties.
26.11.2012 11:54 |

Reitings 164
^^ - varbūt arī tā! :D Bet cik zinu arī bez manis viņam ir bijuši ne vien vīrieši, bet arī sievietes... bet gadīties jau var visādi...
Es jau arī domāju, ka tādi tipiņi, kuriem vajadzīgs tikai seks ilgi "nečammājas" ar aplidošanu, bet varbūt viņu piesaista arī viss aplidošanas process!? Ja tā, tad jāatzīst, ka viņš ir liels meistars tajā visā!
26.11.2012 11:58 |

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Guna, man šis tas izklausās pazīstams! :D Varbūt vari pilnu vārdu atsūtīt privāti? Nu, bez uzvārda. Jo, ja mēs runājam par vienu cilvēku, man arī pieredzīte ir, tikai bez seksa. :D
26.11.2012 13:04 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
viņš pieder pie tā sugas,kas lenc,lenc..cenšās ilgi un dikti,bet kad ievelk gultā,tad interese pazūd.
man šādi bija gadrīz 2 gadus ar kolēģi..sakrita,ka izšķīros..un beigās.beigās pazuda kontakts ,jo tieši tajās dienās es mainīju darbu..
26.11.2012 13:26 |

Reitings 164
Anna Kareņina - jā, ir tādi, kuriem patīk ne vien gūt sev labumu, bet arī, piedod par izteicienu- "izčakarēt" otra cilvēka prātu...
26.11.2012 13:58 |

Reitings 1170
Reģ: 05.09.2012
Guna-diemžēl mēs abas esam ar izčakarētiem prātiem.
bet nu neko,dzīve turpinās.
labākais,ka mani redzēja uz ceļa,pabraucām garām,zvanīja tā it kā nekas nebūtu noticis. es biju šokā :D
26.11.2012 14:09 |

Reitings 164
Anna Kareņina - njā... neko sev... un beigās mēs pašas vien skaitāmies tās vainīgās, tikai tāpēc, ka noticējām. Es nemaz nebrīnītos, ja manā gadījumā būtu līdzīgi Tev.
26.11.2012 16:05 |

Reitings 8272
^^- tici man, ir arī tādi :D man viens bijušais pusis pastāstīja, ka viņš citām meitenēm staigāja tik ilgi pakaļ, kamēr viņas ar viņu pārgulēja. vienalga, cik ilgu laiku. tas bija azarts, jo ilgāk, ko labāk. bet kad tas notika, tad pameta viņu.
26.11.2012 16:15 |

Reitings 164
Varbūt arī man tāds gadījās. Vismaz pagaidām tā izskatās, tad jau vēlāk redzēs kas un kā.
26.11.2012 16:47 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Sany - nu kur nu vēl nožēlojamāku nodarbi par staigāšanu kādai pakaļ tikai pišuka dēļ .. reāli vecim laiku nav kur likt ..
26.11.2012 16:49 |

Reitings 164
Tikai tā dēļ- diezvai, bet varbūt cilvēkam wnk patīk arī pats palidošanas process?
Es domāju, ka viss būtu tikai deļ seksa, vai tad pēc tā tad wnk nenozustu un nevis ik pa laikam vēl izrādītu kādu interesi?
26.11.2012 17:12 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Ja jau tik isu laiku biji kopa, un vins jau piesavies dejosana un flirtesana, varbut pec seksa izdomaja, ka labak seksot ar to meiteni, ar ko ieprieks bijis kopaa. Un varbut Tev ir verts pilnveidot svas iemanas, lai ari seksaa Tu vinam labaak patiktu...
26.11.2012 18:40 |

Reitings 3966
Nākamreiz kad ar kādu tiksies uzjautā tieši tam džekam - vai tad kad dabūsi , tu arī uzreiz aizlaidīsies. Tad tu vismaz redzēsi viņa sejas izteiksmi :D
26.11.2012 19:54 |

Reitings 164
Man - kāda gan vairs jēga, ja tāpat kopš tās reizes neesam tikušies un manu aicinājumu vēlreiz satikties viņš ne noraidīja, ne arī apstiprināja- teica, ka padomās un nu vairs pat minimāli nesazinās...
27.11.2012 00:11 |

Reitings 164
hvz - o, jā- es jau sliecos par šāda veida jautājuma uzdošanu! :D Vai nu samulsināšu vai aizbaidīšu, bet vismaz pats puisis arī ko varbūt tad padomās!
27.11.2012 00:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)