Sveiki!
Noteikti neesmu ne pirmā, ne arī pēdējā, kas ar to ir saskārusies, bet te nu būs arī mans stāsts.....
Es satikos pirms kādiem 3 mēnešiem ar vienu vīrieti... katru nedēļu mēs satikāmies, lai kopīgi padejotu, kas (vismaz man tā likās) mums abiem patika..... Trešajā tikšanās reizē viņš mani noskūpstīja un es atbildēju skūpstam- sajutu abpusēju interesi. Tā nu mēs apmēram mēnesi tikāmies reizi nedēļā, lai padejotu, parunātos un neiztika arī skūpstu turpinājums. Vīrietis ir ļoti jauks un vienkāršs, bet ar savu šarmu. Viņš mani iepazīstināja arī ar saviem draugiem, mēs apmainījāmies ar telefona numuriem un bieži sarakstījāmies- mums vienmēr bija tēmas par ko parunāt. Lielākoties sarunas uzsāka tieši viņš.
Tad pēc kāda mēneša mēs nolēmām satikties ārpus deju plača- lieki piebilst, ka tā bija diezgan jauka, intīma tikšanās, kuras laikā mēs mīlējāmies. Es domāju, ka tas varētu būt sākums, kaut kam jaukam un skaistam (nevarētu teikt, ka iemīlējos no pirmā acu skatiena vai vēlētos uzreiz nopietnas attiecības, bet vismaz turpināt tādā pat garā gan bija un ir joprojām vēlme).... bet..... pēc šīs nakts viņam aizvien retāk sanāca laiks ar mani sazināties, ne vienmēr atbildēja uz manām sms aizbildinoties, ka nav laika. Tomēr joprojām apgalvoja, ka vēlas ar mani sazināties.... Lieki piebilst, ka kopš tās nakts vairāk neesam tikušies... Viņš bieži stāstīja, ka esot bijis atbraucis uz vietu, kur es dzīvoju, ka viņam tur bijušas darīšanas... bet par iespējamo vēlmi tikties- nekad... Tā nu es saņēmu dūšu un uzdevu jautājumu, vai 'viņš nevēlētos vēl kādreiz atbraukt un kopā ar mani padejot, uz ko bija atbilde, ka jāpadomā.... nu jau kādu nedēļu neesam vispār sazinājušies....
Tātad jautājums- vai visi vīrieši ir tādi, ka seksa dēļ būs gatavi tēlot to foršo un ieinteresēto, bet pēc tam ir par gļēvu, lai to atzītu un tāpēc wnk ignorē? Vai man vajadzētu censties vēl uzturēt ar viņu kādus sakarus/ censties sazināties? (ir arī iespējamība, ka viņa bijusī meitene viņu neliek mierā, un cik nu es nopratu, tad viņam tas diezgan jauc prātu....??? ). Vai ir kādi ieteikumi, idejas?
Būšu ļoti priecīga par jebkuru atbildi, domām, idejām! ;)