čau meitenes ..
palīdziet saprast ..
vai orālajā seksā ir kas pretīgs ? atvainojos par mulkigu jautājumu, bet es nevaru sadūšoties apmierīnāt puisi orāli,jo man ta doma vien uzdzen nelabumu.
vai Jums sākumā arī tā bija?
kā lai tiek tām domām pāri ? ;D
palīdziet saprast ..
vai orālajā seksā ir kas pretīgs ?
tāds smieklīgs jautājums. Uz to nevar atbildēt ne ar "jā", ne ar "nē", jo tas atkarīgs no katra cilvēka personīgajiem uzskatiem.. Ja man tas neliekas pretīgi un tu sapratīsi to, ka vairumam cosmo dalībniecēm neliekas pretīgi, vai tāpēc uzreiz skriesi to taisīt? Vienkārši nav skaidrs - ja tev tas liekas pretīgi, uzdzen nelabumu, kāpēc tu to vēlies darīt?
Man nekas pretigs tur neliekas...Es ar ilgi nevareju sanemties, bet vienreiz diez gan liela reibuma izdariju to un pec tam sapratu,ka neka taada pretiga nemaz tur nav!
Pasai jaizlemj...Uzsac ar skupstiem uz kakla(pa to laiku sanem sevi rokas) un virzies uz leju un tad vienkarsi rikojies...Ta es varu ieteikt rikoties :D
zemenīte Man besi,ja mani sak bakstit, lai dzilak un dzilak nemu... Tad kad tiesam tas ir pa traku viienmer atrodu kaut ko smiekligu pateikt, piemeram to, ka neesmu atnakusi uz aizrisanas maratonu :D
Ja nepamēģināsi nezināsi,kas tev liekas pretīgs un kas nē. Saprotams pirmajai reizei vajag nobroiest tā teikt,bet interesanti ir tas,ka vienai manai draudzenei ar nepatika ņemt mutē,bet izrādījās,ka vajadzēja vien pareizajam čalim atnākt,ka šī luncinājās ap locekli kā pērtiķis ap banānu :D
es jau saprotu, ka viņiem lielāka bauda no tā, bet reāli nu nav tik liela mute, vēmiens nāk, nu ne no tā, ka nepatiktu, bet no tā, ka par dziļu. :D bet šis nesaprot :D
Jāpiekrīt success.
Ja no domas par vīrieša apmierināšanu orāli metas nelabi, tad nevajag to darīt un viss. Izklausīsies salkani un banāli, bet tad, kad puisis ir svarīgs, tas kaut kā pašsaprotami šķiet, un atkrīt visi "fui, pēē, kaka".
Manās attiecībās tas nav nekas pašsaprotams. Mēs nolēmām,ka abiem būs nepatīkami un viss. Tādēļ to nedaram. Un ja vienam pārī nepatīk un otrs to nesaprot, tad nu nav lemts.