Pret matu izkrišanu

Reitings 13
Reģ: 24.11.2012
Uzmanību! Teksts nes sevī tikai un vienīgi informatīvu raksturu.

Dabīgs līdzeklis pret matu izkrišanu "Parachute Terapie" ir efektīvs dabisks līdzeklis pret matu izkrišanu. Parachute Terapija ir 6 zinātnisku pētījumu gadu rezultāts. Parachute Terapija burtiski atjauno bojātus matu sīpolus pēc krāsošanas, ķīmiskās iedarbības, veidošanas, novērš matu izkrišanas fizioloģiskos cēloņus. Parachute Terapija savā sastāvā satur patentētu dabisku Alfa olbaltumu kompleksu matu sīpola aktivācijai.

Tā ir unikāla kompozīcija no proteīniem, vitamīniem, minerāliem un ārstnieciskiem augiem, kas atdzīvina matu sīpolu, uzlabo galvas ādas asisnriti, nodrošina matu sakņu barošanu, uzlabo minerālu balansu, kā rezultātā samazinās matu izkrišanu.

No 295 aptaujātajiem patērētājiem: 77% ievērojami samazinājās matu izkrišana, pēc 45 dienu kursa. 23% mati kļuva mīkstāki, paātrinājās matu augšana.

Kā strādā Parachute Terapija?

Parachute Terapija burtiski atjauno bojātus matu sīpolus pēc krāsošanas, ķīmiskās iedarbības, veidošanas, novērš matu izkrišanas fizioloģiskos cēloņus.

Stress, nesabalansēts uzturs, slikta matu kopšana, novecošana utt. var izraisīt disbalansu mūsu organismā. Tas noved pie tā, ka ferments 5 - alpha, kas ir klātesošais dažās šūnās pārvērš testosterone (sievietēm arī esošs nenozīmīgā daudzumā) di - hydrotestosteronā vai DHT.

DHT darbības rezultātā, saīsinās matu sīpola barošana, samazinās tā izmērs, saīsinās mata augšanas fāze. Mati kļūst plāni, vāji un sāk izkrist. Parachute Terapijai savā sastāvā ir patentēts komplekss dabisko Alfa olbaltumu matu sīpola aktivācijai. Tā ir unikāla kompozīcija no proteīniem, vitamīniem, minerāliem un ārstnieciskiem augiem, kuri atdzīvina sīpolu, palielina galvas ādas asinsriti, nodrošina matu sakņu barošanu un uzlabo minerālu balansu. Rezultātā apstādina 5 - alpha fermenta aktivitāti . Testosterone vairāk nepārvēršās DHT, kas ved pie matu izkrišanas samazināšanas.

Produkts pilnībā dabisks, neizsauc nekādus blakus efektus un drīkst lietot ilgstošā laika periodā.

Sastāvs (galvenie ingredienti) :

- punduru palma Co - apstādina fermenta darbību 5 - alpha un saīsina bīstamu DHT ietekmi, nodrošina asins pieplūdi pie mata folikulas

- ginkobiloba - palielina asins cirkulāciju

- amla, hibiskus, nards, brahmi, bringradz - zinamās ajūverdiskie augi matu stiprināšanai, baro matu saknes, cīnās pret matu izkrišanu

- proteīni, vitamīni, minerāli - aktivizē pamirušos sīpolus, nostiprina un baro matus.

Kā lietot “Parachute Therapy”

• pirms lietošanas labi sakratīt flakonu;

• ieliet līdzekli dozatorā;

• rekomendētais daudzums sievietēm ir 8-10 ml, vīriešiem – 4-6 ml;

• ar mīkstām masāžas kustībām ieziest galvas ādā;

• atstājiet minimāli uz 8 stundām, vēlams uz nakti;

• izskalojiet ar šampūnu;

• lietot trīs reizes nedēļā, 7 nedēļu laikā;

• pēc kursa pabeigšanas turpiniet izmantot “Parachute Therapy” minimāli vienu reizi nedēļā, atkārtotai matu izkrišanas novēršanai;
24.11.2012 23:35 |

Reitings 13
zili _rudzi,

Kāda pilsēta jums interesē? Kur vēlaties pirkt?
04.12.2012 14:09 |

Reitings 13
- Līdzekļi pret matu izkrišanu
- Matu augšanai
- Šampūni bez Sulfātiem un Parabēniem (ideāli piemēroti pēc keratīna taisnošanas)
- Indijas matu zīds (atjauno sašķēltos matu galiņus, novērš to sapīšanos, termoaizsardzība)
- Hennas eļļa
- Mandeļu, amlas, zāļu proteīnu eļļa
- 100% Kokosriekstu eļļa matiem un ādai

www.hair-therapy.com
07.12.2012 21:10 |

Reitings 2
Reģ: 01.12.2012
Sakiet, es lietoju pāris mēnešus atpakaļ šo līdzekli, efekts patika, vel kas ļoti valdzināja ka matiem visā garumā bija ļoti dzīvs un dabīgs spīdums! Vai es varu atkal lietot šo līdzekli vai vajag tomēr lai paiet laiks?
14.12.2012 23:26 |

Reitings 13
Varat, jo produkts pilnībā dabisks, neizsauc nekādus blakus efektus un drīkst lietot ilgstošā laika periodā.

Turklāt sastāvā ir tikai dabīgas sastāvdaļas tādas ka:

- punduru palma Co - nodrošina asins pieplūdi pie mata folikulas

- ginkobiloba - palielina asins cirkulāciju

- amla, hibiskus, nards, brahmi, bringradz - zinamās ajūverdiskie augi matu stiprināšanai, baro matu saknes, cīnās pret matu izkrišanu

- proteīni, vitamīni, minerāli - aktivizē pamirušos sīpolus, nostiprina un baro matus.
17.12.2012 19:02 |

Reitings 13
Atbildu visiem interesējošiem. Tagad ir atlaides, šī līdzekļa cena ir 10,17 Ls
06.02.2013 21:04 |

Reitings 232
Reģ: 29.01.2009
Mājaslapā skatījos, kur iegādāties šo līdzekli - parachute therapy - netālu no manas dzīves vietas atrodas centrs IXO. Nopriecājos, jo matu izkrišana man ir liela problēma.
Ieeju veikalā (ar draugu), sasveicinos un uzreiz prasu, ka vēlos šo līdzekli, pasaku nosaukumu utt. Pārdevēja nesaprašanā krata galvu (burtiski). Es stāstu par cenām, ka tagad esot produktam atlaide utt. Viņa turpina kratīt galvu, neko nesaka, tik šķobās. Es viņai prasu - kas nē? Nav nopērkams vai kas? Turpina kratīt galvu. Man draugs prasa vai zinu kā izskatās iepakojums, es norādīju uz kastīti. Pārdevēja pēkšņi krievu valodā kko par cenām sāk runāt, ka tas nav tas. Prasu pārdevējai, vai tas, kas tur stav nav tas produkts, kuru aprakstīju? Viņa - bet Ls 13, 70. Saku, bet viņam tagad atlaide (gan mājaslapā, gan šeit to rakstīja). Prasīju, bet vai tas ir tas produkts par ko runāju? Nu, jā, bet (atkal kratīja galvu).
Nopirku tāpat bez atlaides (čeku gan man neizsniedza, jo kase bija slēgta, lai arī līdz darba laika beigām bija 15min palikušas vēl. bet čeks mani neuztrauca).
Tā valodas barjera mani vnk pārsteidza! Kā pārdevēja ne vienu sakarīgu vārdu latviski par nezin!? Nesaprotu, kā tādus ņem darbā!? Ir jāzin valsts valoda! Un tas, ka cena neatbilst reklamētajai ar to, kas ir veikalā arī esmu nesaprašanā.
Uz šo veikalu vair neiešu!
14.02.2013 16:51 |

Reitings 13
Cienijamā Hipopotāms,

www.hair-therapy.com ir importētājs un vairumtirdzniecības tirgotājs. Atlaides, kurus mēs dodam, ir pieejami tikai internet veikalā. Mājaslapā kur norādīts "kur nopirk?" tie ir mūsu klienti kuri strādā ar mūsu preci uz realizāciju, un liek savus uzcenojumus,konkrēti kādus mēs nezinam. Mājaslapā ir arī norādīts ka preču asortiments un cenas var atšķirties no internet veikala.
Protam ļoti žēl ka pārdevējas joprojām nemāk individuāli piejet pie katra klienta un kvalitatīvi izstāstīt par katru līdzekli, jo visa nepieciešama informācija viņiem ir izsniegta.

Ja rodās kādi jautājumi droši rakstat uz [email protected] būsim priecīgi un atbildēsim uz visiem jautājumiem.

Jauku vakaru,
Ar cieņu,
Hair-Therapy
20.02.2013 20:29 |

Reitings 12
Reģ: 29.10.2011
Super! paldies!!! :)
18.03.2013 18:59 |

Reitings 306
Reģ: 17.01.2012
vai tikšanas saņemot preci notiek uz ielas? adreses nav?
18.03.2013 19:20 |

Reitings 13
Uzmanību!!!

Tikai internet veikalā www.hair-therapy.com Pirms Lieldienu Akcija!!!

Pērc vienu "Parachute Therapy" otru saņem par brīvu!!!

Akcija spēkā kamēr prece ir noliktavā.
20.03.2013 21:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits