Zīlnieces

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Gribēju painteresēties, kāda Jums vai Jūsu paziņām ir bijusi pieredze ar ekstresensiem/gaišreģiem/zīlniecēm un tiem visiem pārējiem nākotnes noteicējiem. Vai Jūs tam ticat? Vai Latvijā vispār ir Īsti gaišreģi? Būtu interesanti paklausīties reālus stāstus.
Pati vēlētos uzzināt savu nākotni tikai vienā jomā, bet pie zīlnieces nedotos, nesaskatu jēgu pretoties liktenim, turklāt var tikt sastāstīts nezin kas.
Manam puisim zīlniece izzīlēja, ka viņš nositīsies ar mašīnu 23 gados. Tagad viņam ir 26.
24.11.2012 17:00 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
100% Neticu katram Renē vārdam./Bet tas nemaina to ka man viņa patīk:D/
Pēc vienkāršas cumshot loģikas=neiespējami paredzēt nākotni.Visa mūsu pasaules vēsture notiek uz nejaušības lēcieniem.Viens izgudro riteni-visa pasaule mainās.Viens atklāj elektrību-visa civilizācija mainās.Jo tiklīdz tu redzi rītdienu tu esi šodien jau izgudrojis to riteni un elektrību.Jo kādu nākotni tu vari paredzēt,ja rītdien viss var izmainīties ar jaunas lietas atklāšanu par 180 grādiem,rīt var gēnu inžinierijā atklāt jaunas tēmas un cilvēki dzīvos 300 gadus.To tie gaišreģi arī var pateikt?=Neviens! Visi viņi ir šarlatāni.
25.11.2012 20:41 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Tā zīlnieku un gaišreģu paredzēšana ir pīles loģika =dzīvo pīle,katru dienu viņu baro ar garšīgiem graudiem 3 gadus,pīle jūtas ideāli, viņa sāk pārējām pīlēm paredzēt nākotni cilvēki ir mūsu labākie draugi rīt būs garšīgie graudi.Un visas pīles=wīii cik tu gudra gaišreģe esi:D
.A reālitātē rīt pienāk pateicības diena.Un ar pīlēm notiek kaut kas ko viņas nekādi nav paredzējušas.Un cilvēki svētku pusdienas ieturējuši saka-šīs gan bija garšīgas pīles.Visa nākotnes paredzēšanas mēģinājumi ir vienīgi no pīles skatpunkta.Pateikt,ka tu spēj prognozēt rītdienu ir zināt,visus pasaules notikumus,katru zinātnes atklājumu,katra kara sākuma datumu,haosu ekonomikā un visu pārējo ,da pat 1ns mazs asteroīds un labdien ledus laikmets.Un visas gaišreģes un zīlnieces pat acis nomirkškināt nepaspētu:D
25.11.2012 21:16 |

Reitings 43
Reģ: 30.10.2012
Man liekas, ka pie zīlniekiem dodas izmisuši cilvēki, kas domā, ka tas cilvēks kaut ko atrisinās.
Visprātīgāk doties pie psihologa nevis zīlnieka. Visas atbildes ir meklējamas pašā :)
25.11.2012 21:21 |

Reitings 287
Reģ: 20.10.2010
Mans brālis vienreiz bija pie zīlnieces, viņa teica ka viņam ir uzlikts lāsts, kam es arī ticu, jo viņam reāli sūdīgi iet un, ka man būšot draugs dzērājs. Bet nu jau ir pagājuši kadi 4 gadi kā mans dzērājs nerādās tā nerādās :D
25.11.2012 22:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits