es savukārt nesaprotu cik ļoti izlaistamjābūt bērnam, lai viņš ar savām manipulācijāmnostātos starp 2 pieaugušiem cilvēkiem? un tās ir muļķības, ja kāds teiks, ka bērns taču neko nesaprot. Saprot un kā vēl!
man bija 5 gadi,kad vecāki izšķīrās, un mamma gandrīz uzreiz sagāja kopā ar jaunu vīrieti. Protams, sākums bija grūts, bet es redzēju,ka mamma ar šo cilvēku ir laimīga, un man nekad neienāca prātā, ka es vispār varētu kaut kādā viedā runāt pretī vai iebilst tam ko dara mans patēvs, man bija un joprojām ir milzīga cieņa pret cilvēku, kurš pieņem sievieti ar bērnu. tā kā, viss ir atkarīgs no tā, kā bērns ir audzināts, un vai viņam ir ieaudzināta cieņa pret pieaugušajiem un viņu savstarpējām attiecībām. Lielākā daļa bērnu ar ko mūsdienās nākas saskarties un nenormāli izlutināti un nezin itin neko par tādu lietu kā cieņu pret pieaugušajiem, un tas ir skumji.
Vienmēr, kad domāju, ka arī mans būs bērni, klusībā pie sevis ceru,ka izdosies bērniem ieaudzināt normālas vērtīabs un dzīves uztveri.